Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Majone: "Ja spēlēsim tā, kā to protam, tad tiksim izslēgšanas mačos"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Majone: "Ja spēlēsim tā, kā to protam, tad tiksim izslēgšanas mačos"
Metjū Majone. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) otrais rezultatīvākais aizsargs un Rīgas "Dinamo" otrais labākais punktu guvējs Metjū Majone (Kanāda) līgas mājas lapā norāda, ka komandai ir laba cerība tikt "play-off". Kanādietis pauž gandarījumu par piedalīšanos aizvadītajā zvaigžņu spēlē.

Kā jau ziņots, KHL Zvaigžņu spēles pasākuma ietvaros Metjū Majone pārsteidza ar muzikālu priekšnesumu. Tagad kanādietis atklāj, ka tam gatavojās divas nedēļas. Rīdzinieku aizsargs pieļauj, ka sezonas noslēgumā kaut ko sagatavos arī "Dinamo" līdzjutējiem.

Pirms pieciem gadiem pārstāvējāt universitātes komandu. Tolaik varējāt iztēloties, ka nokļūsiet KHL Zvaigžņu spēlē?
- Tas ir tāpat kā jebkurā darbā: tu izvirzi mērķus un centies tos sasniegt. Man ir paveicies. Patika spēlēt universitātes komandā, kur izaugu kā hokejists un izveidojos kā cilvēks. Tagad esmu priecīgs, ka Rīgā man uzticas un spēlēju nozīmīgu lomu.

Daudziem hokejistiem piedalīšanās zvaigžņu spēlē ir īpašs gods. Ko tas nozīmē jums?
- Tā tas ir arī man. Šeit satiku Alekseju Jašinu, ar kuru jau sen vēlējos aprunāties. Lieliska un neticama svētku atmosfēra. Esmu pateicīgs visiem, kuri Kazaņā organizēja šo šovu. Spēlētājiem tas ir svarīgi, daudz domājam par hokeju, bet tajā pašā laikā protam priecāties un gūt gandarījumu.

Jūsu bijušais treneris mums teica, ka viņam patīk jūsu attieksme pret hokeju.
- Cenšos mācīties katru dienu. "Dinamo" mums paveicies ar treneriem. Viņi rāda video, detalizēti skaidro, ko no mums vēlas redzēt. Viņi nedod mums atelpu un tāpēc vienmēr kaut ko izdomā, lai mēs kļūtu labāki.

Turpinās cīņa par izslēgšanas spēlēm, jūsu komandai ir teicama iespēja tur iekļūt.
- Ja spēlēsim tā, kā to protam, tad tiksim "play-off". Sezona ir gara. Gadās kritumi, taču regulārais čempionāts ir maratons, nevis sprints.

---

KHL Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 52 spēlēs ieņem devīto vietu un no kārotā astoņnieka atpaliek tikai par vienu punktu. Regulārajā sezonā rīdziniekiem vēl atlikuši 10 mači.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +5 [+] [-]

, 2019-01-25 14:03, pirms 5 gadiem
Metju - teicams hokejists, muzikis, un vienkarsi labs cilveks. Vispar jau RD ir sosezon loti paveicies, ka tiesi tas sastava spele Metju, pilnigi noteikti vietejas publikas milulis. Neatkarigi no ta, vai Riga tiks play off vai ne, diez vai Metju nakamsezon RD sastava redzesim. Var jau but, ka es kludos, bet neticas, ka mums bus tik daufz naudas, lai vinu noturetu. Jo ja pareizi atceros, vinam ir ligums tikai uz so sezonu. Jebkura gadijuma, veiksmi Metju!

  +4 [+] [-]

, 2019-01-25 14:37, pirms 5 gadiem
Majone obligāti jānotur sastāvā. Nedrīkst pieļaut viņa aiziešanu.
Pēdējo gadu labākais atradums.

  +4 [+] [-]

, 2019-01-25 14:45, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Metju - teicams hokejists, muzikis, un vienkarsi labs cilveks. Vispar jau RD ir sosezon loti paveicies, ka tiesi tas sastava spele Metju, pilnigi noteikti vietejas publikas milulis. Neatkarigi no ta, vai Riga tiks play off vai ne, diez vai Metju nakamsezon RD sastava redzesim. Var jau but, ka es kludos, bet neticas, ka mums bus tik daufz naudas, lai vinu noturetu. Jo ja pareizi atceros, vinam ir ligums tikai uz so sezonu. Jebkura gadijuma, veiksmi Metju!
Par Majoni es šaubos, ka šis paliks.. Protams, viņam šeit patīk, pilsēta lieliska, fani viņu mīl, komandā spēlē lomu un var saukt vēl un vēl lietas, kādēļ Metjū būtu jāpaliek, bet, lai cik ļoti mums to negribētos, nauda šajā vecumā vēl spēlē visnozīmīgāko lomu lēmumu pieņemšanā. Ja 28 gadu vecumā būs iespēja nopelnīt, piemēram, kaut vai divreiz vairāk, tā ir jāizmanto.

Pretstats šim varētu būt Videls, kurš pirms šis sezonas izvēlējās nevis naudīgāko līgumu, bet gan cilvēcīgi labāko un ģimenei pieņemamāko opciju. Cerams vismaz ar Linusu līgums tiks pagarināts..

  -2 [+] [-]

, 2019-01-25 15:01, pirms 5 gadiem
Ne Majoni, ne Videlu mēs nākamsezon nevarēsim atłauties diemźēl ...

  +2 [+] [-]

, 2019-01-25 15:29, pirms 5 gadiem
boswel rakstīja: Ne Majoni, ne Videlu mēs nākamsezon nevarēsim atłauties diemźēl ...
Viņi paši varēs izvēlēties. Daudzkas atkarīgs ko valde lems,uzpelnīties vai nē.

  +1 [+] [-]

, 2019-01-25 16:18, pirms 5 gadiem
boswel rakstīja: Ne Majoni, ne Videlu mēs nākamsezon nevarēsim atłauties diemźēl ...
Šaubos, ka Videls izvēlēsies Krieviju brīdī, kad ģimenē ir piedzimusi atvase un Rīga ir laba vieta, kur spēlēt un ģimenei, kur dzīvot vai ciemoties..

  +1 [+] [-]

, 2019-01-25 16:50, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Šaubos, ka Videls izvēlēsies Krieviju brīdī, kad ģimenē ir piedzimusi atvase un Rīga ir laba vieta, kur spēlēt un ģimenei, kur dzīvot vai ciemoties..
Piekrītu. Jo ja pareizi atminos,vinam bija vairaki piedavajumi pēc ieprieksejas sezonas,bet vins izvelejas Rigu,jo atrodas tuvāk mājām(Zviedrijai).

  +1 [+] [-]

, 2019-01-25 18:11, pirms 5 gadiem
Number 0 rakstīja: Šaubos, ka Videls izvēlēsies Krieviju brīdī, kad ģimenē ir piedzimusi atvase un Rīga ir laba vieta, kur spēlēt un ģimenei, kur dzīvot vai ciemoties..
Videls var vienkārši atgriezties SHL

  -1 [+] [-]

, 2019-01-25 19:57, pirms 5 gadiem
Tikai tāda nianse - ja arī Soči un Vitjaz spēlēs tā, kā prot, tad jūs neteiksiet PO, jo atpaliekat par punktu.

     [+] [-]

, 2019-01-25 23:27, pirms 5 gadiem
visi spirež par videlu un majoni tas okey bet vai dinamo vispār nākamajā sezonā pastāvēs???

     [+] [-]

, 2019-01-26 09:21, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: Tikai tāda nianse - ja arī Soči un Vitjaz spēlēs tā, kā prot, tad jūs neteiksiet PO, jo atpaliekat par punktu.
Ir tāda nianse , ja arī Soču un Vitjaz pretnieki spēlēs tā kā prot, tad DR ir labas iespējas tikt PO.