Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Serbijas izlases līderim Mačvanam krustenisko saišu plīsums un sezona beigusies

Andrejs Siliņš

Serbijas izlases līderim Mačvanam krustenisko saišu plīsums un sezona beigusies
Milans Mačvans
Foto: FIBA

Vienam no Serbijas basketbola izlases līderiem Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Milanam Mačvanam, kurš pārstāv vācu klubu Minhenes "Bayern", šī sezona beigusies - spēka uzbrucējs saplēsis ceļgala krusteniskās saites.

ULEB Eiropas kausa spēlē pret Sanktpēterburgas "Zenit" izbraukumā (80:78) Mačvans paspēja nospēlēt 19 minūtes un guva deviņus punktus, taču vienā no epizodēm guva nopietnu kājas savainojumu. Pēcāk pārbaudēs tika apstiprināts, ka plīsušas ceļgala krusteniskās saites.

Tas nozīmē, ka basketbolistam šī sezona beigusies, un 28 gadus vecais Mačvans nevarēs palīdzēt ne "Bayern" cīņā par Vācijas titulu un ULEB Eiropas kausu, ne arī Serbijas izlasei Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā.

Serbija novembrī aizvadītajās spēlēs sakāva Austriju (85:64) un Gruziju (105:87), bet Mačvans vidēji guva 12 punktus, atdeva 4,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas. Februāra logā serbiem viesos jāspēlē pret Vāciju un Austriju.

"Bayern" šobrīd ar 16 uzvarām 17 spēlēs ir Vācijas bundeslīgas līdere, un Mačvans vidēji guvis 10,9 punktus, kā arī izcīnījis 4,5 bumbas un atdevis 2,4 piespēles. ULEB Eiropas kausa Top16 turnīrā Minhenes komanda ir pirmajā vietā (3-1) F grupā, bet serbu spēka uzbrucējs vidēji izcēlies ar 11,4 punktiem, 4,8 bumbām un 1,9 piespēlēm.

205 centimetrus garais Mačvans piecas sezonas nospēlējis ULEB Eirolīgā, pārstāvot Telavivas "Maccabi", Belgradas "Partizan", Stambulas "Galatasaray" un Milānas "Olimpia", bet pagājušajā vasarā parakstīja līgumu uz divām sezonām ar "Bayern" - Vācijas klubu, kas ir viens no favorītiem Eiropas kausa izcīņā un videjā termiņā plāno pievienoties ULEB Eirolīgai.

Izmantotie resursi:
Startseite - FC Bayern Basketball

     [+] [-]

, 2018-01-25 17:01, pirms 6 gadiem
Pēdējā teikuma daļa, kas ir aiz domuzīmes, ir maigi izsakoties nesaprotama.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 22:09, pirms 6 gadiem
Vairākas reizes izlasīju, bet tā arī nesapratu, ko Tu varēji nesaprast!