Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Sančess no fantastiska kluba nonācis gigantiskā klubā"

Andrejs Siliņš

Morinju: "Sančess no fantastiska kluba nonācis gigantiskā klubā"
Aleksis Sančess
Foto: Action Images via Reuters / Scanpix

"Aleksis no fantastiska kluba nonāca gigantiskā klubā, un Mhi nonāca fantastiskā klubā, tāpēc darījums bija lielisks visām pusēm," pēc Alekša Sančesa pievienošanās "Manchester United" sacīja tā galvenais treneris Žuzē Morinju, norādot, ka ieguvējs ir arī Londonas "Arsenal" un Henrihs Mhitarjans, kurš pievienojies galvaspilsētas klubam.

"Esam tikuši pie viena no labākajiem uzbrūkošajiem spēlētājiem pasaulē. Tas mums ir ļoti svarīgi, jo vēlamies savā komandā labākos iespējamos spēlētājus," Morinju pauda prieku par Sančesa pievienošanos klubam. "Domāju, ka, tā kā viņš Anglijā bijis jau gana ilgu laiku, visi zina to, kāds viņš ir. Visi zina, ko viņš paveica "Arsenal" rindās. Negribētu runāt par to, ko viņš pirms tam paveica Spānijā un Itālijā, bet Premjerlīgā viņš ir apliecinājis savu kvalitāti."

"Šis ir fantastisks darījums, un fantastisks tas var būt tikai tad, ja ir labs visiem," portugāļu speciālists norādīja, ka arī Henriha Mhitarjana pāreja uz "Arsenal" ir labs notikums. "Es pazaudēju fantastisku spēlētāju, Arsēns [Vengers, "Arsenal" galvenais treneris] pazaudēja fantastisku spēlētāju. Aleksis no fantastiska kluba nonāca gigantiskā klubā, un Mhi nonāca fantastiskā klubā, tāpēc darījums bija lielisks visām pusēm."

"Ticu, ka Mhi "Arsenal" sastāvā būs pat vēl labāks, nekā bija pie mums. Pēc pusotra gada Anglijā viņš ir adaptējies. Tāpēc esmu priecīgs arī par viņu. Vai viņš varēja spēlēt labāk pie mums? Vai varēja labāk parādīt savu talantu? Varbūt. Tomēr nedomāju, ka viņš kaut ko nožēlo, viņš paliek mūsu vēsturē," par prom devušos armēņu futbolistu sacīja Morinju.

Izmantotie resursi:
BBC

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 17:25, pirms 6 gadiem
Nu jau Maurs ar runām ir aizbraucis kosmosā.

     [+] [-]

, 2018-01-26 08:52, pirms 6 gadiem
tā tas ir - precīzi