Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" paņem sev vajadzīgos trīs punktus mačā pret Kuldas "Kunlun"

"Amur" paņem sev vajadzīgos trīs punktus mačā pret Kuldas "Kunlun"
Artūrs Kulda

Artūra Kuldas pārstāvētā Ķīnas “Kunlun RS” piedzīvoja zaudējumu pret Habarovskas “Amur” ar 1:3 Kontinentālajā hokeja līgā. Latviešu aizsargs ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās.

Šī spēle bija ļoti svarīga “Amur”, kas atpaliek no Austrumu konferencē astotās komandas “Avangard” par sešiem punktiem, taču Habarovskas vienībai ir aizvadīts par divām spēlēm mazāk. Matemātika ir vienkārša – tikai divas uzvaras ļauj “Amur” turpināt cīņu par pirmo “play-off” pēdējo sešu gadu laikā. “Kunlun” tas bija nenozīmīgs mačs, jo augstāk par 11. vietu Austrumos komanda vairs nepacelsies.

Mačs arī attīstījās tā, kā to vajadzēja Habarovskas vienībai – pēc astoņām nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 1:1, bet “Amur” uzbrucējs guva divus vārtus pēc kārtas – pirmā perioda beigās un otrā perioda sākumā, sagādājot “Kunlun” 35. zaudējumu šosezon. Artūrs Kulda uz ledus pavadīja 23:53 minūtes, kas ir lielākais spēles laiks starp laukuma spēlētājiem. Mača gaitā aizsargs bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un divas reizes meta pa vārtiem.

Kuldam aizvadījis 45 spēles šosezon, divas reizes atzīmējoties ar piespēli, un vēl trīs reizes palīdzot to izdarīt komandas partneriem. Astoņus mačus atpakaļ aizsargs sasniedza 300 aizvadīto spēļu robežu KHL, karjeras laikā pārstāvot “Sibir”, “Jokerit”, “Kunlun” un “Salavat Yulaev” – komandu, kurā tagad spēlē cits aizsargs no Latvijas – Oskars Bārtulis.

Šodien plkst. 18:30 notiks vēl viena spēle, kurā gan nebūs nekādas intrigas, jo Minskas “Dinamo” un Bratislavas “Slovan” jau zaudēja cerības uz”play-off”. Savukārt rītdien vienīgajā KHL spēlē “Jokerit” Helsinkos uzņems Rīgas “Dinamo”.

SpēleRezultāts
Kunlun – Amur1:3
Dinamo (Minska) – Slovan3:2

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-01-25 16:17, pirms 6 gadiem
Slovans pret minsku speleja bez Vartsargiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-25 17:53, pirms 6 gadiem
Kuldam aizvadījis 45 spēles šosezon, divas reizes atzīmējoties ar piespēli, un vēl trīs reizes palīdzot to izdarīt komandas partneriem.

Kulda izrādas māk piespēlēt pats sev vai arī tagad pie gola vari nopelnīt 1+1 !??
Amur malači, būtu kruta ja tiktu, un pie tam pat omska var netikt beigās, pa pēdējo ceļa zīmi uz PO abās konf. būs spraiga cīņa!

     [+] [-]

, 2018-01-25 18:35, pirms 6 gadiem
Dinamo Fans - nu 18 - 30 ar vartsargiem ir diezgan gruti iespejams realizet

     [+] [-]

, 2018-01-25 19:12, pirms 6 gadiem
Būtu labi Avangard atstāt ārpus play off