Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Pēc Hosas atgriešanās kolektīvā nekas nav mainījies"

Jānis Celmiņš

Ozoliņš: "Pēc Hosas atgriešanās kolektīvā nekas nav mainījies"
Sandis Ozoliņš ar komandas biedriem
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Rīgas „Dinamo” kārtējā mačā Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) pret Ņižņijnovgorodas „Torpedo” komandu portāls Sportacentrs.com uz īsu sarunu aicināja Rīgas komandas kapteini Sandi Ozoliņu, lai atskatītos uz aizvadīto maču, uzzinātu, kāds komandā noskaņojums, tuvojoties „play off” cīņām, kā arī noskaidrotu komandas kapteiņa viedokli par Marsela Hosas atgriešanos komandā un izmaiņām kolektīva noskaņojumā saisitībā ar to.

Pamatlaikā izsējot trīs vārtu pārsvaru, uzvaru pēcspēles metienu sērijā vakar izcīnīja Rīgas
„Dinamo” komanda, kas KHL regulārās sezonas spēlē ar 5:4 uzvarēja Ņižņijnovgorodas „Torpedo”. Spēle svarīga, taču Rīgas komandas kapteinis, sarunā ar portālu Sportacentrs.com, atzina, ka nākamā spēle būs vēl svarīgāka.

„Spēli iesākām ļoti ātri un veiksmīgi. Cīņas gaitā atslābinājāmies un ļāvām pretiniekiem atspēlēties. Likās, ka viss nu notiks pats no sevis un būs vieglāk,” uz otrdienas vakara maču pret „Torpedo” atskatījās Ozoliņš.

Ozo uzskata, ka ļoti svarīgs būs tieši sestdienas mačs pret Juliusa Šuplera vadīto Maskavas „CSKA” komandu. „Ļoti labi apzināmies savu situāciju. Visi zina mūsu šī brīža vietu turnīra tabulā, taču mūsu mērķis nebūt nav astotā vieta konferencē, darīsim visu, lai pakāptos augstāk. Ļoti svarīga spēle mūs sagaida sestdien,” uzskata Ozoliņš, paužot, ka „play off” tuvums pagaidām nav īpaši jūtams.

Spēles pret „CSKA” komandā netiekot uztvertas nekā īpaši. „Iespējams, pirmajā spēlē tas bija jūtams, šobrīd nedomāju, ka tas tā vairs ir un būs. Mediju pārstāvji to drīzāk cenšas afišēt. Mums tā būs kārtējā sezonas spēle – svarīga spēle. Vienu dienu tu esi Rīgā, otru jau kaut kur citur – tas viss piederas pie profesionālā sporta ikdienas. Savas karjeras laikā to esmu piedzīvojis vairākkārt un tas nav nekas īpašs. Jā, pirmā savstarpējā spēle ir kas īpašs, tālāk jau aiiij… viss iet savu ceļu,” smejot saka Ozoliņš.

Ozoliņš nepiekrīt viedoklim, ka pēdējās spēlēs treneris Peka Rautakallio komandai ļauj spēlēt nedaudz brīvāk. „Grūti spriest, taču man liekas, ka viss ir tāpat kā iepriekš. No malas, iespējams, izskatās nedaudz citādāk, bet uzskatu, ka spēlē īpaši laukuma vidus zonā ļoti izteikti ir jūtams Pekas spēles rokraksts. Protams, nedaudz izmaiņas ievieš katra konkrētā pretinieka spēles stils,” uzskata Ozoliņš.

Vaicāts, kā komanda pieņēmusi atgriežamies Marselu Hosu, komandas kapteinis pauž, ka nekas īpaši nav mainījies. „Domāju, ka kolektīva nekas diži nav mainījies. Pirmās spēles viņam noteikti bija grūtākas, bet šobrīd vārti sākuši krist un izskatās, ka viss ir kārtībā. Manuprāt, viņš šobrīd ļoti labi apzinās savu vietu un lomu komandā,” saka Ozo.

Tāpat Ozoliņš ar prieku atskatījās uz aizvadītajā nedēļas nogalē notikušo līgas Zvaigžņu spēli. Žurnālisti pirms tās un arī pēc tās viņam bija pajautājuši daudz un dažādu lietu, taču šo rindu autoram īsti nebija radies iespaids, kā Sandis jutās cilvēcīgi. Zinot, ka parasti viņš šādiem pasākumiem cenšas iet ar līkumu (ja piedalās, tad sev ierastajā stilā „Ko tad es? Es jau neko!”) un lieku publicitāti nekad nav kārojis, radās loģisks jautājums, kā hokejists jutās cilvēcīgi? „Ja godīgi, tad biju domājis, ka būs nedaudz trakāk, bet bija ļoti OK! Jautrs pasākums, viss ritēja raiti, bija dažādi pārsteigumi un man patika. Parasti es šādos pasākumos nejūtos ērti, taču šo maču es noteikti atcerēšos arī pēc ilgāka laika,” atzina Ozoliņš.

 +22 [+] [-]

, 2012-01-25 17:38, pirms 12 gadiem
Nu ko, Ozo, varēji taču nedaudz paslavēt otro maiņu...

 +13 [+] [-]

, 2012-01-25 17:42, pirms 12 gadiem
Uz Dinamo!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 17:45, pirms 12 gadiem
Ozoliņam pašam jāsāk spēlēt piesardzīgāk un neaizrauties ar uzbrukumiem, jo, atšķirībā no Galviņa, viņš netiek atpakaļ aizsardzībā un tad ir ziepes... sevišķi, ja spēlē pārī ar cauro Cibuļski..

 +12 [+] [-]

, 2012-01-25 17:46, pirms 12 gadiem
OZO Forever!!!

 +14 [+] [-]

, 2012-01-25 17:53, pirms 12 gadiem
Nu vareni un slavējami, ka vārti beidzot sākuši krist, jo savadāk ir tā - noskaties līdz RD iemet 2 golus un droši vari doties citos darbos, jo skaidri zini, ka golus šai komandā neviens vairs nemetīs šajā mačā!!!!!

  +9 [+] [-]

, 2012-01-25 17:57, pirms 12 gadiem
Calvin rakstīja: Ozoliņam pašam jāsāk spēlēt piesardzīgāk un neaizrauties ar uzbrukumiem, jo, atšķirībā no Galviņa, viņš netiek atpakaļ aizsardzībā un tad ir ziepes... sevišķi, ja spēlē pārī ar cauro Cibuļski..
tieshi ozo spele arii atdziivina aizmigusho uzbrukumu. Cibuljskis nau caurs bet veel drusku pazaljs nav massas un tikdaudz pieredzes bet vispaar ljoti un ljoti perspektiivs aizsargs.

 +76 [+] [-]

, 2012-01-25 18:03, pirms 12 gadiem
arcsin90 rakstīja: kā ar alkhoholu?
Kā ar pareizrakstību?

     [+] [-]

, 2012-01-25 18:19, pirms 12 gadiem
Kolektīvā nē, laukumā gan viss ir savādāk! pat činciks ārdās!
Slēpts komentārs: punna
Slēpts komentārs: knaible
Slēpts komentārs: Domu_Lasītājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: archibald

  +7 [+] [-]

, 2012-01-25 19:02, pirms 12 gadiem
archibald rakstīja: kamer ozo-izsargs skraida pa priekshu, pretinieks sit vartos. kad ozo-aizsargs dot piespeli pretiniekam, pretinieks sit vartos
Novelc Tildi un apgūsti pareizrakstību,bērns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: archibald
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: archibald

  -2 [+] [-]

, 2012-01-25 19:54, pirms 12 gadiem
kā pašam ar "alkhoholu"
arcsin90 rakstīja: kā ar alkhoholu?

 +15 [+] [-]

, 2012-01-25 19:57, pirms 12 gadiem
archibald rakstīja: kamer ozo-izsargs skraida pa priekshu, pretinieks sit vartos. kad ozo-aizsargs dot piespeli pretiniekam, pretinieks sit vartos
Kā Tu sāc kautko rakstīt tā visiem gribas tev iesist

  +4 [+] [-]

, 2012-01-25 20:29, pirms 12 gadiem
arcsin90 rakstīja: kā ar alkhoholu?
ei smirdi citur!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 22:44, pirms 12 gadiem
archibald rakstīja: ozo amerika visi atceras, jo ipashi pedejo sezonu NHL.
neprot aiziet pats...
Vai tad jāspēlē ir līdz brīdim, kad kāds izdomā, ka nu ir laiks ''smuki'' aiziet?
Nu jau Ozo kādu laiku spēlē prieka pēc, nevis lai izpatiktu mākslīgajiem faniem. Tie kas gribēs, atcerēsies ar labu, ja viņš no ledus nokāps kaut pēc 10 gadiem.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-25 22:51, pirms 12 gadiem
gagelis2 rakstīja: Ozolinjam pardod , bet tev laikam gan veel nee!!!
Saistībā ar Ozo, akoholam vajadzētu būt tēmai TABŪ. Visu cieņu viņa raksturam!!! Jāsprot, ja viņš norausies.........nu nebūs vairāk tāda Ozo, par kādu mēs fanojam. Es ļoti ceru, ka neviens, nekad viņam nepārdos !!!!!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2012-01-25 22:54, pirms 12 gadiem
CeGevara7 rakstīja: Vai tad jāspēlē ir līdz brīdim, kad kāds izdomā, ka nu ir laiks ''smuki'' aiziet?
Nu jau Ozo kādu laiku spēlē prieka pēc, nevis lai izpatiktu mākslīgajiem faniem. Tie kas gribēs, atcerēsies ar labu, ja viņš no ledus nokāps kaut pēc 10 gadiem.
slikti ka dargakais rigas dinamo speletajs, spele tikai prieka pec. gribas lai spele labi un lai komanda uzvar vairak.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 22:57, pirms 12 gadiem
archibald rakstīja: slikti ka dargakais rigas dinamo speletajs, spele tikai prieka pec. gribas lai spele labi un lai komanda uzvar vairak.
Bet redz, Dinamo ir gatavi viņam to lielo kāpostu maksāt. Un tam ir pamats. Tiešām nesaproti ?

     [+] [-]

, 2012-01-25 23:07, pirms 12 gadiem
Domu_Lasītājs rakstīja: Ozo vai Hosam?
Ne vienam, ne otram, tas vienkārši komenta autoram par īsu un viņš grib zināt, kur var dabūt!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-26 02:04, pirms 12 gadiem
Veiksmi, izdošanos OZO un Dinamo atlikušajā sezonas gaitā!

P.S. Tā vien šķiet ka "bravūrīgajai" latviešu tautai vienmēr atradīsies kāds iemesls, lai ieknābtu citam! Paskatieties paši uz sevi...