Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Emocionālais Taunss: "Līdz ar māti nomira arī mana dvēsele. Tā Kārla, tā cilvēka vairs nav"

Agris Suveizda

Emocionālais Taunss: "Līdz ar māti nomira arī mana dvēsele. Tā Kārla, tā cilvēka vairs nav"
Kārls Entonijs Taunss un D'Endželo Rasels. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas sezonu ar uzvaru sāka Minesotas "Timberwolves", ar rezultātu 111:101 pārspējot Detroitas "Pistons". Ar 22 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām, septiņām rezultatīvām piespēlēm un četrām kļūdām izcēlās "Timberwolves" līderis Kārls Entonijs Taunss, kurš pēc cīņas emocionāli runāja par savas mātes nāvi – viņa 13. aprīlī nomira pēc Covid-19 radītām komplikācijām.

"Šī uzvara man nozīmē ļoti daudz. Savtīgi runājot – ārkārtīgi daudz," sacīja 25 gadus vecais centrs, kurš pēc mača piemiņai paņēma spēles bumbu. Mēneša sākumā Taunss atklāja, ka Covid-19 dēļ viņš ir zaudējis pat septiņus ģimenes locekļus, un basketbolistam tika vaicāts, kā šis gads viņu ir mainījis priholoģiskā ziņā. "Es pat neatminos lielāko daļu līdzšinējo spēļu un sezonu, kuras esmu aizvadījis un kā es tobrīd jutos."

"Runājot godīgi, es neko neatminos un man tas nerūp. Zinu tikai to, kas notika 13. aprīlī. Jūs varat redzēt mani smaidām un tamlīdzīgi, bet tas Kārls nomira 13. aprīlī. Viņš vairs nekad neatgriezīsies. Es to cilvēku neatceros. Es to cilvēku nepazīstu. Jūs runājat par manu fizisko ķermeni, taču mana dvēsele tika nogalināta jau sen. Es vēlos atbildēt uz jūsu jautājumu, taču to cilvēku no 13. aprīļa vai tālākas pagātnes, par kuru jūs runājat, es nepazīstu. Es par viņu neko neatceros," turpināja 2015. gada drafta pirmais numurs.

"Lai cik slikta būtu situācija un cik sad*rsta būtu mana dzīve, es turpināšu šeit būt kopā ar šiem puišiem. Ļaušu viņiem redzēt mani smaidām, lai gan iekšienē es nebūt nesmaidu. Tas ir mans pienākums kā līderim, tas ir mans pienākums kā komandas biedram," teica Taunss, kurš iepriekšējā sezonā aizvadīja 35 spēles un vidēji 33,9 minūtēs sakrāja 26,5 punktus, 10,8 atlēkušās bumbas, 4,4 rezultatīvas piespēles, 1,2 bloķētus metienus un 3,1 kļūdu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-24 11:59, pirms 3 gadiem
Respekt džekam.

     [+] [-]

, 2020-12-24 12:53, pirms 3 gadiem
Kad tuvs cilvēks nomirst, nomirst arī daļa tevis.

  -2 [+] [-]

, 2020-12-24 13:42, pirms 3 gadiem
Atceros, kad šī ziņa parādijās pirmo reizi, pie raksta bija ļoti daudz ņirdzošās emoji. Cilvēki ir tik ļauni. Rēali tie kartupeļi, plakanzemieši, kuri uzskata, ka kovid ir kaut kādas iesnas, ir reāli neizglītotākā sabiedrības daļa, padibenes, alkāni un vienkārši cilvēki ar dārzeņa intelektu. Mazs labums ir no tā visa, savā virtuālajā "draugu" lokā , kad citreiz palasu un redzu viņu šērotos sviestus, reāli mati ceļas stāvus, ka tādi pamuļķi dzīvo līdzās, vai es viņiem atsekoju? nē, jo paklausoties tos virpuļūdeņus, saprotu, ka ar mani nemaz tik traki nav. Priecīgus svētkus

  +1 [+] [-]

, 2020-12-24 14:08, pirms 3 gadiem
Lai arī cik smagi Taunsam tagad būtu, šī situācija krietni norūdīs viņu tālākajai dzīvēi. Galīgi neapskaužama situācija, taču neviens no tā nav pasargāts, tāpēc jānovērtē katrs brīdis ar tuvajiem dzīvē. Lai visiem gaiši un saticīgi!

  -1 [+] [-]

, 2020-12-24 14:34, pirms 3 gadiem
Jācer, ka trijstūrus un vienas acs simbolus nesāks rādīt pēc šī kā citi labi pazīstami gooferi.

  -3 [+] [-]

, 2020-12-24 17:46, pirms 3 gadiem
Reeberbahn rakstīja: Atceros, kad šī ziņa parādijās pirmo reizi, pie raksta bija ļoti daudz ņirdzošās emoji. Cilvēki ir tik ļauni. Rēali tie kartupeļi, plakanzemieši, kuri uzskata, ka kovid ir kaut kādas iesnas, ir reāli neizglītotākā sabiedrības daļa, padibenes, alkāni un vienkārši cilvēki ar dārzeņa intelektu. Mazs labums ir no tā visa, savā virtuālajā "draugu" lokā , kad citreiz palasu un redzu viņu šērotos sviestus, reāli mati ceļas stāvus, ka tādi pamuļķi dzīvo līdzās, vai es viņiem atsekoju? nē, jo paklausoties tos virpuļūdeņus, saprotu, ka ar mani nemaz tik traki nav. Priecīgus svētkus
Pilnīgi piekrītu, pa lielam var ļoti labi savilkt paralēles ar viņu vidējiem ienākumiem un amatu. Ir pa retam izņēmumam arī kāds inteliģents cilvēks, kurš ir nomaldījies un, protams, arī kāds gudrs cilvēks, kurš strādā mazak atalgotos darbus, jo tā ir sirdslieta. Te ir arī nākotnes iespējas pilnveidot demokrātiju, šāroji plakano zemi/atmiņūdeni utt uzreiz krīt vērtībā balsij vēlēšanās, tad arī mazāka iespēja, ka tiks ievēlēti deputāti, kuri spēlē teātri uz muļkiem.

     [+] [-]

, 2020-12-24 20:29, pirms 3 gadiem
mytila rakstīja: Pilnīgi piekrītu, pa lielam var ļoti labi savilkt paralēles ar viņu vidējiem ienākumiem un amatu. Ir pa retam izņēmumam arī kāds inteliģents cilvēks, kurš ir nomaldījies un, protams, arī kāds gudrs cilvēks, kurš strādā mazak atalgotos darbus, jo tā ir sirdslieta. Te ir arī nākotnes iespējas pilnveidot demokrātiju, šāroji plakano zemi/atmiņūdeni utt uzreiz krīt vērtībā balsij vēlēšanās, tad arī mazāka iespēja, ka tiks ievēlēti deputāti, kuri spēlē teātri uz muļkiem.
Tad šitie tagadējies spēlē to gudro spēli?

     [+] [-]

, 2020-12-24 23:16, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Tad šitie tagadējies spēlē to gudro spēli?
Ietinies follijā un ej gulēt, tu esi piedzēries