Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" pamatcentrs Zellers sezonas pirmajā spēlē salauž roku, Bols debijā paliek sausā

Agris Suveizda

"Hornets" pamatcentrs Zellers sezonas pirmajā spēlē salauž roku, Bols debijā paliek sausā
Koudijs Zellers (nr.40) zem sava groza. Foto: AFP/Scanpix

Ar zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas sezonu sākusi Šārlotas "Hornets", kas izbraukumā ar rezultātu 114:121 atzina Klīvlendas "Cavaliers" pārākumu. Lielāks zaudējums gan var izrādīties pamatcentra Koudija Zellera personā.

Šārlotas "Hornets" paziņoja, ka Zelleram ir konstatēts kreisās rokas lūzums. Pagaidām vēl nav zināms, cik ilgs būs garā spēlētāja atlabšanas process. "Koudijs, saprotams, izlaidīs kādu laiku, tādēļ mums vajadzēs, lai citi spēlētāji spētu viņa prombūtni kompensēt," sacīja "Hornets" galvenais treneris Džeimss Borego.

Zellers līdz savainojumam 19 minūtēs paguva sakrāt sešus punktus, trīs atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles. 2013. gada drafta ceturtajam numuram iepriekšējā sezona bija rezultatīvākā karjerā. 28 gadus vecais basketbolists sāka 39 no 52 spēlēm un vidēji 23,1 minūtē nopelnīja 11,1 punktu, 7,1 atlēkušo bumbu, 1,5 rezultatīvas piespēles un 1,3 kļūdas. Zelleram šis ir pēdējais gads četru sezonu līgumā par 56 miljoniem ASV dolāru.

"Hornets" spēles gaitā atradās iedzinējas lomā pat ar 24 punktiem, bet par komandas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Terijs Roziers, kurš izcēlās ar 42 punktiem un 10/16 no tālās distances. Ar 28 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm debitēja Gordons Heivords, bet ne pārāk veiksmīga debija 19 gadus vecajam saspēles vadītājam Lamelo Bolam. Drafta trešais numurs, nākot no rezervistu soliņa, 16 minūtēs palika bez punktiem (2p. 0/2, 3p. 0/3). Bola rēķinā trīs rezultatīvas piespēles, trīs kļūdas un divas pārtvertas bumbas.

Nākamo spēli "Hornets" aizvadīs naktī uz svētdienu, uzņemot Oklahomsitijas "Thunder".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-24 11:53, pirms 3 gadiem
Izskatas ka Bols ir spēlējoša katastrofa..

     [+] [-]

, 2020-12-24 12:06, pirms 3 gadiem
kinasstulbais rakstīja: Izskatas ka Bols ir spēlējoša katastrofa..
Tikai pirmā spēlē, bet es lieku kā ROY būs James Wiseman. Viņš varētu būt jaunības Dwight Howard ar labāku metienu.