Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žirū jāizlaiž sešas nedēļas, "Valencia" trenera auto saduras ar meža kuili

Agris Suveizda

Žirū jāizlaiž sešas nedēļas, "Valencia" trenera auto saduras ar meža kuili
Olivjē Žirū
Foto: SIPA/Scanpix

Franču laikraksts L'Equipe šorīt ziņo, ka Londonas "Arsenal" uzbrucēja Olivjē Žirū savainojums ir krietni nopietnāks, nekā sākumā šķita, un ka viņa atgriešanās ierindā gaidāma vien februārī.

Iepriekš tika baumots, ka Olivjē Žirū janvārī varētu meklēt citu klubu, taču viņa savainojums visdrīzāk būs pielicis punktu visām spekulācijām un līdz minimumam samazinājis pārejas iespējamību. Francijas izlases uzbrucējam konstatēts paceles cīpslas plīsums, kā dēļ viņam nāksies izlaist sešas nedēļas.

Šajā Premjerlīgas sezonā Žirū piedalījies 15 spēles, taču sācis tikai vienu no tām, un guvis četrus vārtus. Arī iepriekšējā sezonā francūža loma komandā krietni mazinājās – 11 spēles starta vienpadsmitniekā, 29 spēles pavisam un 12 gūti vārti. UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā Žirū sāka visas sešas cīņas un guva trīs vārtus. 15. un 22. februārī "Arsenal" Eiropas līgas 1/16 finālā tiksies ar Zviedrijas "Ostersund".

Tikmēr "Valencia" galvenais treneris Marselino šorīt iekļuva ceļu negadījumā, atgriežoties Astūrijā, lai brīvdienas pavadītu kopā ar ģimeni. 125. kilometrā no Logronjo uz Bilbao ceļu centās šķērsot meža kuilis, un starp viņu un Marselino mašīnu notika sadursme. 52 gadus vecais treneris tika nogādāts slimnīcā, taču jau tika no tās izrakstīts.

"Valencia" vakar savā laukumā ar 0:1 atzina "Villarreal" pārākumu un piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs. Ar 34 punktiem 17 spēlēs "Valencia" gan saglabā trešo vietu turnīra tabulā, par 11 punktiem atpaliekot no līderes "Barcelona" un par diviem – no Madrides "Atletico". Negaidīti labi sezonu sākusī "Valencia" par trim punktiem apsteidz Madrides "Real", kurai gan ir spēle rezervē.

Izmantotie resursi:
Comunicado oficial - Página web oficial...
https://twitter.com/GFFN/status/944...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-24 23:05, pirms 6 gadiem
Kapēc gan lai krievi rakstītu komentærus latviski latviešu portālā.
Te tev nebūs - ok

     [+] [-]

, 2017-12-25 11:40, pirms 6 gadiem
Bet kas ar kuili????

  +1 [+] [-]

, 2017-12-25 11:42, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Bet kas ar kuili????
desās