Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš nespēlē, Karsumam rezultatīva piespēle, komandas zaudē

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Daugaviņš nespēlē, Karsumam rezultatīva piespēle, komandas zaudē
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas ietvaros šovakar spēlējuši Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētie klubi. Karsums ar rezultatīvu piespēli piedalījās Maskavas ''Dynamo'' zaudējumā HC ''Sochi'', taču Daugaviņš netika pieteikts Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' mačam pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'', kurā piedzīvots zaudējums.

Mārtiņš Karsums un Maskavas ''Dynamo'' vienība latviešu tiesneša Eduarda Odiņa uzraudzītajā mačā tikās ar Soču komandu. Beigās Karsuma komandai Ziemassvētki tika nedaudz pabojāti, jo piedzīvots zaudējums ar 3:5. Soču hokejisti turklāt divus vārtus guva vairākumā, kas maskaviešiem neizdevās ne reizi.

Karsums spēles protokolā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Maksima Karpova vārtu guvumā, kā arī diviem spēka paņēmieniem, vienu bloķētu metienu un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Sezonā Mārtiņš iekrājis 20(8+12) punktus 37 mačos.

Kaspara Daugaviņa vārds nebija atrodams Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komandas pieteikumā mačā pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'' vienību, kurā piedzīvots zaudējums ar 1:3. Kā medijiem ziņojis ''Torpedo'' galvenais treneris Pēteris Skudra, Daugaviņš cīnās ar mikrotraumu, taču Skudru šobrīd neapmierinot arī latviešu uzbrucēja sniegums. Sezonā 36 spēlēs Kaspars ticis pie 25(7+18) punktiem.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2016-12-24 22:51, pirms 7 gadiem
Priecīgus Ziemassvētkus Mīļie Sportacentra komentētāji!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-24 22:52, pirms 7 gadiem
Skudru neapmierina Daugaviņa sniegums, cmon 25 punkti jebkuram Dinamo spēlētājam tas jau ir kosmos!

     [+] [-]

, 2016-12-25 00:19, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Skudru neapmierina Daugaviņa sniegums, cmon 25 punkti jebkuram Dinamo spēlētājam tas jau ir kosmos!
Turklāt viņš ir visrezultatīvākais komandā, lai arī ir aizvadījis par dažiem mačiem mazāk salīdzinot ar citiem.

     [+] [-]

, 2016-12-25 04:35, pirms 7 gadiem
to voza? a ko Tu salidzini ar Dinamo? davai tad ar Mozjakinu salidzini, vinam ir 60 punkti?

  +1 [+] [-]

, 2016-12-25 07:49, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: to voza? a ko Tu salidzini ar Dinamo? davai tad ar Mozjakinu salidzini, vinam ir 60 punkti?
Pareizi , Maikl , jāsalīdzina ar labākajiem , nevis vājākajiem....

     [+] [-]

, 2016-12-25 11:28, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: to voza? a ko Tu salidzini ar Dinamo? davai tad ar Mozjakinu salidzini, vinam ir 60 punkti?
Hah Mozjakinam komandā ir tādi kuri jau 3 sezonas kopā spēlē vienā maiņā, izcila komandas ķīmija, lieliskas piespēles, citu komandu sarausta vien ar lieliskajām piespēlēm iemest tur paliek tikai meistarība, izcilu momentu tur ir daudz Magņitkā! Bet torpēdo jā komanda ir laba, agresīva, potenciāls labs, bet fakts ka nav tā ķimija Daugaviņa maiņā ka visi saprastos pat neskatoties vienam uz otru, ar perifēro redzi!

     [+] [-]

, 2016-12-25 17:23, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Hah Mozjakinam komandā ir tādi kuri jau 3 sezonas kopā spēlē vienā maiņā, izcila komandas ķīmija, lieliskas piespēles, citu komandu sarausta vien ar lieliskajām piespēlēm iemest tur paliek tikai meistarība, izcilu momentu tur ir daudz Magņitkā! Bet torpēdo jā komanda ir laba, agresīva, potenciāls labs, bet fakts ka nav tā ķimija Daugaviņa maiņā ka visi saprastos pat neskatoties vienam uz otru, ar perifēro redzi!
Nu tad atgriezīsimies pie tava pirmā komentāra,tad RD visiem ir nenormāla ķīmija,bet nav rezultāta!?