Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis, Ošs un Šteinbors nepalīdz komandām izcīnīt uzvaras

Ints Megnis
Ints Megnis

Uldriķis, Ošs un Šteinbors nepalīdz komandām izcīnīt uzvaras
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Zaudējumus Šveices futbola čempionāta spēlēs svētdien piedzīvoja Roberta Uldriķa un Mārča Oša pārstāvētās komandas, kamēr Polijas čempionātā savu vienību no neveiksmes nespēja glābt Pāvels Šteinbors.

Polijā Pāvels Šteinbors laukumā bija visas 90 minūtes, tomēr Gdiņas "Arka" viesos ar 0:2 (0:0) piekāpās "Jagiellonia". "Arka" ar 13 punktiem 16 spēlēs atrodama vien 14. pozīcijā starp 16 vienībām un tai, visticamāk, būs jācīnās par vietas saglabāšanu augstākajā līgā.

Šveicē spēli sākumsastāvā uzsāka Mārcis Ošs, kura pārstāvētā "Xamax" vienība viesos ar 1:4 (0:2) zaudēja "St. Gallen". Ošs nomainīts tika pēc pirmā puslaika, kad viņa komanda atradās iedzinējos ar 0:2. Tikmēr Roberts Uldriķis laukumā izgāja vien 84. minūtē, bet viņa pārstāvētā "Sion" savā laukumā ar 3:4 (2:3) piekāpās turnīra līderei "Young Boys". Brīdī, kad latvietis izgāja laukumā, spēles gala rezultāts jau bija uzstādīts.

Kopvērtējumā "Sion" ar 17 punktiem 15 spēlēs ieņem sesto vietu, kamēr "Xamax" ar 12 punktiem atrodas priekšpēdējā, devītajā, pozīcijā.

Kā vēstīts, vien ceturto reizi šosezon laukumā izgāja Eduards Višņakovs, kura pārstāvētā Soļigorskas "Shakhtyor" ar 0:1 piekāpās "Minsk". Višņakovs pirmoreiz bija savas komandas sākumsastāvā un otrā puslaika vidū tika nomainīts. Kaut "Shakhtyor" jau kopš 30. minūtes darbojās mazākumā, tobrīd rezultāts vēl bija 0:0. Pēc šī mača pērnās sezonas vicečempione "Shakhtyor" zaudēja cerības uz otro vietu gada noslēgumā un paliks trešā. Turnīrā atlikusi vēl viena kārta.