Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošam 90 minūtes, "Xamax" izlaiž divu vārtu pārsvaru pret Vaņina klubu

Ints Megnis
Ints Megnis

Ošam 90 minūtes, "Xamax" izlaiž divu vārtu pārsvaru pret Vaņina klubu
Mārcis Ošs spēlē ar "Zurich". Foto: Gabriel Lado

Divu vārtu pārsvaru Šveices čempionāta spēlē sestdien nespēja noturēt Latvijas futbola izlases aizsarga Mārča Oša pārstāvētā "Xamax" komanda, kas savā laukumā cīnījās 3:3 (1:0) ar "Zurich" vienību, kuras rezervē palika vārtsargs Andris Vaņins.

Pēc diviem Maksa Velozo vārtu guvumiem "Xamax" izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr uz to "Zurich" kosoviešu pussargs Hekurans Krjeziu atbildēja ar diviem vārtiem četru minūšu laikā. Ar to gan cīņa nebeidzās - vēl pēc brīža Šarls Dudīns atkal vadībā izvirzīja "Xamax", tomēr 76. minūtē cits Kosovas izlases spēlētājs Benžamēns Kololi panāca 3:3.

Ošs nu jau tradicionāli laukumā bija visas 90 minūtes, bet Vaņins nepiecēlās no Cīrihes komandas rezervistu soliņa. Kopvērtējumā "Zurich" ar 21 punktu 15 spēlēs ir ceturtā, bet "Xamax" ar 12 punktiem atrodas pēdējā, desmitajā, pozīcijā, tomēr tuvākie konkurenti ir turpat blakus.

Pirmoreiz kopš jūlija visas 90 minūtes kluba rindās nospēlēja Igors Tarasovs, bet viņa pārstāvētā Vroclavas "Slask" komanda Polijas čempionāta spēlē cīnījās 1:1 (1:0) ar "Cracovia". "Slask" vadībā bija līdz 82. minūtei, kad pretinieki panāca izlīdzinājumu.

Polijas pirmajā līgā visas 90 minūtes nospēlēja Valērijs Šabala, kura pārstāvētā "Podbeskidzie" viesos ar 2:0 (1:0) apspēlēja "Olsztyn". Savukārt traumētā Vladislava Gutkovska pārstāvētā "Termalica" viesos nospēlēja 1:1 (0:1) ar "Lodz".

Šabala ar astoņiem precīziem sitieniem ir turnīra rezultatīvākais spēlētājs, bet Gutkovskis ar sešiem vārtu guvumiem joprojām dala piekto vietu.