Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Martinūkam hat-trick, Komferam divi vārti mazākumā, apraujas Hofmana lieliskā sērija

Agris Suveizda

Martinūkam  hat-trick, Komferam divi vārti mazākumā, apraujas Hofmana lieliskā sērija
Džordans Martinūks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā iepriekšējā vakarā un šajā naktī tika aizvadītas 15 spēles.

Pārāk ilgi Austrumu konferences vadībā nenoturējās Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", jo līderpozīciju atguva Tampabejas "Lightning", kas jau 11. minūtē bija priekšā ar 3:0 un savā laukumā ar 4:2 apspēlēja Čikāgas "Blackhawks". Pirmos divus vārtus mačā guva Tailers Džonsons, bet Ņikita Kučerovs ar trim rezultatīvām piespēlēm kļuva par ceturto spēlētāju sezonā, kurš sasniedza 30 punktu robežu (23 spēles, 9+21).

Ar hat-trick izcēlās Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējs Džordans Martinūks, kurš palīdzēja mājās ar 4:1 pārspēt Floridas "Panthers". Lukasam Vallmārkam trīs rezultatīvas piespēles, bet viesiem pirmās trešdaļas izskaņā ķermeņa apakšdaļas savainojuma dēļ tika nomainīts vārtsargs Roberto Luongo, kurš jau sezonas sākumā mēnesi izlaida ceļgala traumas dēļ. Karolīnā aprāvās arī "Panthers" uzbrucēja Maika Hofmana iespaidīgā sērija – viņš kaut punktu bija guvis 17 spēlēs pēc kārtas, sakrājot 20 (10+10) punktus.

Pirmo trīs punktu spēli Sanhosē "Sharks" kreklā aizvadījis zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons, kurš ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja sagādāt Vankūveras "Canucks" septīto zaudējumu pēc kārtas (4:0). Tikmēr trešo panākumu pēc kārtas izcīnīja Kolorādo "Avalanche", kas, pateicoties Tīdžeja Komfera diviem vārtiem mazākumā, ar 5:1 viesos uzveica Arizonas "Coyotes".

Pirmo uzvaru pie Sentluisas "Blues" stūres izcīnīja Kreigs Berubi, kura vadītā komanda mājās ar 6:2 uzveica Rietumu konferences līderi Nešvilas "Predators". Rezultatīvākā spēle tika aizvadīta Dalasā, kur mājiniece "Stars" ar 6:4 apspēlēja Otavas "Senators". Uzvarētājiem divus vārtus guva Miro Heiskanens, bet viesiem trīs rezultatīvas piespēles Bobijam Raienam.

Kems Etkinsons iemeta sestajā spēlē pēc kārtas un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" ar 4:2 mājās pārspēt Toronto "Maple Leafs". Divi vārti Džošam Andersonam, bet Etkinsons sešās spēlēs sakrājis 12 (8+4) punktus. Vakar Filadelfijas "Flyers" ar 4:0 sakāva Ņujorkas "Rangers". Pa trim punktiem nopelnīja Šons Kuturjē (2+1), Trevis Koneknī (1+2) un Klods Žirū (0+3).

SpēleRez
Flyers – Rangers4:0
Ducks – Oilers2:1 P
Sabres – Canadiens3:2 P
Wild – Jets4:2
Devils – Islanders3:4 P
Capitals – Red Wings3:1
Golden Knights – Flames2:0
Blue Jackets – Maple Leafs4:2
Bruins – Penguins2:1 P
Hurricanes – Panthers4:1
Lightning – Blackhawks4:2
Coyotes – Avalanche1:5
Stars – Senators6:4
Blues – Predators6:2
Sharks – Canucks4:0

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-11-24 11:44, pirms 5 gadiem
Šodien OHL, salīdzinājumā ar NHL vāja līga. NHL mums labākā hokeja līga pasaulē. Bruins – Penguins 2:1 P, ka neiet, tad neiet Krosbijam.