Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Parabobslejisti Krūmiņa un Brants izcīna dubultuzvaru Pasaules kausa otrajās sacensībās

Krišs Upenieks

Parabobslejisti Krūmiņa un Brants izcīna dubultuzvaru Pasaules kausa otrajās sacensībās
Alvils Brants
Foto: Viesturs Lācis

LETA. Latvijas parabobslejiste Annija Krūmiņa piektdien Kalgari triumfēja sezonas otrajās Pasaules kausa sacensībās, kamēr Alvils Brants izcīnīja otro vietu.

Krūmiņa bija ātrākā abos braucienos, bet Brants pirmajā braucienā bija ceturtais, bet otrajā braucienā uzrādīja otro labāko rezultātu.

Krūmiņa Brantu divu braucienu summā pārspēja par 0,45 sekundēm, bet trešais bija Džeisons Sturms, kurš latvietei zaudēja 0,67 sekundes. Šajās sacensībās abus braucienus veica desmit sportisti.

Sezonas pirmajās sacensībās ceturtdien Brants izcīnīja trešo vietu, bet Krūmiņa bija desmitā.

Iepriekšējā sezonā Pasaules kausa kopvērtējumā Brants izcīnīja otro vietu, kamēr Artūrs Klots bija astotais, bet Lauris Zutis ieņēma devīto vietu. Pēcāk Klots izcīnīja pasaules čempiona titulu.

Sportisti startē ar monobobsleja kamanām. Braucēja svars kopā ar kamanām nedrīkst pārsniegt 280 kilogramus. Parabobslejā piedalās dalībnieki ar muguras smadzeņu bojājumiem un kāju amputācijām.

Pērn Starptautiskā Paraolimpiskā komiteja (IPC) provizoriski apstiprināja parabobsleja iekļaušanu 2022.gada paraolimpisko spēļu programmā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-11-24 23:41, pirms 6 gadiem
vnk SUPER,meitēn!!!

     [+] [-]

, 2017-11-25 03:54, pirms 6 gadiem
Apsveicu! Kā tie bobi startē?