Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis un Bertāns Eirolīgā pret ''Panathinaikos'' VSB kanālā

Krišs Upenieks

Bagatskis un Bertāns Eirolīgā pret ''Panathinaikos'' VSB kanālā
Ainars Bagatskis un "Daruššafaka" spēlētāji
Foto: Dačka

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas devītās kārtas spēles: Kauņas Žalgiris – Brose Bamberg, Madrides Real – Kazaņas Unics un Panathinaikos – Darussafaka.

Turkish Airlines Eirolīgas devītajā kārtā Jāņa Strēlnieka Brose Bamberg viesosies pie Kauņas Žalgiris un Ainara Bagatska un Daira Bertāna Stambulas Darussafaka izbraukumā spēlēs ar Atēnu Panathinaikos.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Manieres ziņā līdzīgas komandas, kuras spēlē izteikti kolektīvu basketbolu un nevar paļauties uz atsevišķu līderu varoņdarbiem. Savstarpējās cīņās līdz šim labāk veicies Žalgirim (9-1), bet tabulā abas atrodas blakus. Pēc daudzajiem zaudējumiem galotnēs Bambergas pārliecība pagājušajā nedēļā jau šķita iedragāta, tāpēc sava laukuma priekšrocības var palīdzēt Žalgirim.”

Raimonds Zeps, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Tikšanās divu Eirolīgas šīs sezonas punktu mašīnu starpā - UNICS līderis un līgas labākais punktu guvējs Kits Lengfords (vid. 24.3 p.sp.) viesosies Madridē pie turnīra tabulā otrajā vietā esošā Real komandas līdera Serhio Juļa (20.13 p.sp.), kurš rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ierindojas trešajā vietā. Kazaņas komandai ļoti ir nepieciešamas uzvaras, lai izkustētos no turnīra tabulas apakšdaļas un arī pretinieku galvenais treneris Pablo Laso uzsver, ka UNICS ir labi nokomplektēta komanda, kas var uzvarēt jebkuru pretinieku. Vai šie vārdi no Madrides Real galvenā trenera ir tikai pieklājība? To mēs redzēsim pēc nospēlētām 40 minūtēm komandu starpā Eirolīgas 9. kārtā.”

Kaspars Dvinskis, Viasat Sport Baltic komentētājs: “Stambulas Darussafaka šonedēļ dodas uz Atēnām pie Panathinaikos, kur centīsies atgūties pēc pagājušajā kārtā piedzīvotā zaudējuma. Gan Turcijas gan Grieķijas klubs ir vieni no labākajiem trīspunktu metienu realizētājiem Eirolīgā. Visticamāk, mūs sagaida spēle ar daudziem izrāvieniem un spriedzi līdz pat pēdējām minūtēm.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 24.novembrī 19:45 Kauņas Žalgiris – Brose Bamberg
• Ceturtdien, 24.novembrī 21:55 Madrides Real – Kazaņas Unics
• Piektdien, 25.novembrī 23:30 Panathinaikos – Darussafaka

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja