Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Noraidījumu sērija salauza spēli"

Agris Suveizda

Ābols: "Noraidījumu sērija salauza spēli"
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma Helsinku "Jokerit" sacīja, ka spēli salauza noraidījumu sērija.

"Līdz 3:1 viss bija ļoti labi," teica Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Spēlējām labi, bet pēcāk mūsu noraidījumu sērija salauza spēli. Pazuda pārliecība. Jau pirms spēles teicu, ka "Jokerit" bīstamākie spēlētāji ir Koukals, Ūmarks un Mozess. Aizsargiem piepalīdzot, vairākumā viņi mūs nogalināja."

"Spēle nogāja greizi," Ābolam tika vaicāts, kas nogāja greizi, ja reiz pēc otrās trešdaļas tika veikta vārtsargu maiņa. "Ar Sedlāčeku viss bija kārtībā. Vienkārši bijām pilnībā zaudējuši pārliecību un pie rezultāta 3:3 nolēmu vārtos sūtīt jaunu vārtsargu, lai sapurinātu komandu. Lai arī ielaida vārtus mazākumā, viņš nospēlēja labi."

"Varu būt lepns par savu komandu," sacīja Helsinku "Jokerit" galvenais treneris Erka Vesterlunds. "Rīga ļoti labi sāka pirmo trešdaļu, un mēs nebijām tam gatavi. Taču tad otrajā un trešajā trešdaļā komanda parādīja raksturu un atspēlējas. Tas ir svarīgākais."

"Pirmajā trešdaļā spēlējām ļoti labi, tad sākās problēmas ar noraidījumiem. Mēs zinājām, ka viņiem ir labs vairākums. Nespējām nosargāt vārtus mazākumā," kluba mājaslapā citēts "Dinamo" aizsargs Čejs Genovejs. "Kad viņi guva pirmos vārtus vairākumā, mēs vairs nespēlējām tik agresīvi, kā pirmajā trešdaļā. Viņi sāka spēlēt ar ripu daudz vairāk, pieturēja to, spēlēja ļoti pārliecinoši. Jāpaņem pozitīvais no pēdējām spēlēm un jādara viss, lai uzvarētu ["Amur"]. Nedēļas nogalē būs svarīgas spēles."

Izmantotie resursi:
Genoway: jāpaņem pozitīvais no pēdējām spēlēm -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-11-24 22:57, pirms 9 gadiem
Mums jau ari bija vairakumi, atskiriba tikai tada, ka Jokerit paradija savu klasi un izmantoja tos, bet musejie pat cik bistamu metienu nespeja organizet

  +3 [+] [-]

, 2014-11-24 23:01, pirms 9 gadiem
Tie noraidījumi bija galīgi nevajadzīgi, gk.pašu neuzmanības dēļ, tāpēc nevar atslābināties. Lieliski nospēlētā pirmā trešdaļa šoreiz varbūt nāca par ļaunu-tā vietā, lai izmantotu 1.perioda beigās iegūto vairākumu, mūsējie paši ātri nopelnīja 2 noraidījumus un zaudēja ne tikai vārtus, bet arī spēles pavedienu. Tiesa, pretiniekiem arī visu cieņu - nebija mūsējie tik švaki, visi spēli nespētu lauzt, bet Jokerit to spēja, perfekti izmantoja dotās iespējas un savu sagaidīja. Ko darīt - tā gadās. Visiem. Tagad jādomā par nākamajiem mačiem, un nopietni, bez vīzdegunības, lai arī divi nākamie pretinieki ir no pastarīšu gala. Jo, kā zināms, ar šādiem dažkārt ir bijušas problēmas. Cerams, ka uz vecajiem grābekļiem netiks kāpts, un nedēļas nogalē varēsim priecāties par labu spēli un divām uzvarām!

  +2 [+] [-]

, 2014-11-24 23:02, pirms 9 gadiem
nevis noraidījumu sērija vainīga, bet gan tas, ka Dinamo nespēj realizēt vairākumus jau 4. maču pēc kārtas! Pēdējo vairākumu Dinamo realizēja spēlē pret Minskas Dinamo, kas tika aizvadīts 14.11.2014 un kopš tās spēles nav realizēti 17 vairākumi pēc kārtas. Iepriekšējās spēlēs, tas tik traki neietekmēja, bet šeit tam ir rezultāts!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-24 23:55, pirms 9 gadiem
Es nevaru klausīties šito taisnošanos. Tas nav DR līmenis!!

  -1 [+] [-]

, 2014-11-25 01:03, pirms 9 gadiem
Somi, vot tas ir kultūras līmenis baurot klusuma brīža laikā

     [+] [-]

, 2014-11-25 02:53, pirms 9 gadiem
SODNIEKS rakstīja: vārtsargu maiņa arī nevietā
Bet nagi tak niezeja ielikt jaunieguvumu, gan jau Jeffu liks pret Amur sakumsastava, tad redzes uz bus spejigs.

     [+] [-]

, 2014-11-25 07:48, pirms 9 gadiem
Nu jāatzīst,ka ar stiprām komandām nospēlējām labi,tikai tagad pretī nāks līgas vājākās komandas,kurām Rīga ir punktu donors.Redzēsim kā būs šoreiz.