Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" atkal paliek sausā un piekāpjas "Almaz"

Emils Ozerinskis

HK "Rīga" atkal paliek sausā un piekāpjas "Almaz"
Roberts Priževoits. Foto: Ģirts Gertsons/F64

Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) kārtējo zaudējumu piedzīvojis hokeja klubs "Rīga", savā laukumā nespējot gūt vārtus pret Čerepovecas "Almaz".

Rīdzinieku vārtos šajā mačā stājās Bruno Brūveris, kuram nācās kapitulēt pēc nospēlētām sešām minūtēm spēles pirmajā periodā. Vārtus viesu komanda guva samērā amizantā veidā, ripai pēc Leonīga Kļimova metiena atsitoties pret vārtu pārliktni un no vārtsarga muguras atrodot ceļu vārtos. Līdz ar to rīdzinieki nonāca iedzinējos ar 0:1. Līdz mača pirmo divdesmit minūšu beigām spēles rezultāts nemainījās, pārtraukumā komandām ejot ar minimālu rezultāta starpību.

Samainoties ar laukuma pusēm nekas uz rezultāta tablo nemainījās un par spīti abu komandu mēģinājumiem, rezultāts pēc otrās trešdaļas bija 0:1, rīdziniekiem paliekot minimālos iedzinējos. Cerību uz atspēlēšanos "Rīga" atlika uz spēles trešo periodu, taču efekts bija pretējais. Trešdaļas piektajā minūtē lielisks pretuzbrukums padevās "Almaz" hokejistiem, kuri izspēlēja sadarbību līdz tukšiem vārtiem un Jegors Zaplatinovs palielināja dubultoja savas komandas pārsvaru.

Jau trīs minūtes pirms spēles izskaņas "Rīga" centās lauzt spēli un tikt pie vārtiem, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču ripa viesu komandas vārtos tā arī sešdesmit minūšu laikā nelidoja. Spēlei noslēdzoties ar rezultātu 0:2 rīdzinieki piedzīvoja astoto zaudējumu pēc kārtas.

Rītdien HK "Rīga" vēlreiz tiksies ar Čerepovecas "Almaz" hokejistiem.

Jaunatnes hokeja līga, 24. oktobris

Rīga – Almaz 0:2 (0:1; 0:0; 0:1)
Vārti: 6:11 Kļimovs (Markovs, Zaplainovs) 0:1, 44:23 Zaplatinovs (Markovs, Kļimovs) 0:2
Metieni: 23:32
Iemetieni: 33:23
Soda minūtes: 6:6
Vārtsargi: Bruno Brūveris – Konstantīns Šoštaks

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-10-24 22:43, pirms 5 gadiem
Cipruss pret Sorokinu jānomaina...šis treneris tāds pats nulle kā bija spēlētājs...

Dēls gan jau ka atkal uz nullēm statistikas ailē sēž tāpat kā pag. gadā...kgan spēlē noteikti gan vairākumos, gan pirmajās maiņās...