Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Alonso pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam

Alonso pagarina līgumu ar "Chelsea" līdz 2023. gadam
Markoss Alonso. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

27 gadus vecais spāņu aizsargs Markoss Alonso parakstījis piecu gadu līgumu ar Londonas "Chelsea", kura ietvaros katru nedēļu pelnīs 170 tūkstošus eiro. Klubam spēlētājs pievienojās 2016. gada septembrī, līdz šim londoniešu kreklā aizvadot 73 mačus, kuros guvis 14 vārtus.

"Es esmu neizsakāmi laimīgs palikt šeit ilgāk un turpināt spēlēt vienā no pasaules labākajām komandām. Šīs bija divas brīnišķīgas sezonas, es nevaru sagaidīt nākamās," kluba mājaslapā šodien izteicies spānis.

Sajūsmu neslēpa arī Londonas kluba direktore Marina Granovskaja: "Mēs esam priecīgi pagarināt Markosa līgumu. Pagājušo divu sezonu laikā viņš ir kļuvis par svarīgu spēlētāju mūsu komandai, demonstrējot savas neatkārtojamās spējas laukumā un fantastisko attieksmi, kas viņam palīdzēja kļūt par Anglijas Premjerlīgas čempionu un Spānijas izlases futbolistu."

Futbolista karjeru malējais aizsargs sāka Madrides "Real", pēcāk izmēģinot spēkus Anglijas pēc spēka otrajā un pirmajā divīzijā, kā arī Itālijas spēcīgākā čempionāta vienībā "Fiorentina", no kura arī pievienojās "Chelsea".

Šī gada martā futbolists piedzīvoja debiju valstsvienībā, dodoties laukumā draudzības spēlē pret Argentīnu. Interesanti, ka savulaik Spānijas krāsas pārstāvējuši arī Markosa tēvs un vectēvs.