Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Capo d'Orlando" izgāšanās pirmajā ceturtdaļā, Strautiņam četras minūtes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Capo d'Orlando" izgāšanās pirmajā ceturtdaļā, Strautiņam četras minūtes
Artūrs Strautiņš
Foto: FIBA

FIBA Čempionu līgā zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "Capo d'Orlando", kas ar 56:63 zaudēja PAOK. Artūrs Strautiņš laukumā pavadītajās četrās minūtēs grozam neuzbruka.

Mājinieki bedri, no kuras neizdevās izrāpties, izraka jau pirmajā ceturtdaļā, jo pretinieku grozā izdevās iemest tikai piecus punktus. PAOK sāka ar 10:0 izrāvienu, bet laukuma saimniekiem pirmo punktu gūšanai vajadzēja četras ar pusi minūtes.

"Capo d'Orlando" puslaika pārtraukumā devās ar 15 punktu deficītu, bet plinti krūmos nemeta un turpināja cīnīties. Sešas minūtes līdz beigām izdevās samazināt sāncenšu pārsvaru līdz sešiem punktiem, tomēr pakaļdzīšanās paprasīja pārāk daudz spēka – zaudējums ar 56:63.

PAOK panākumu ar 17 punktiem kaldināja Lakijs Džonss, kurš arī savāca 11 atlēkušās bumbas. 12 punktus iemeta komandas kapteinis Vangels Margarits, bet vēl divi basketbolisti iemeta desmit punktus.

Artūrs Strautiņš zaudētāju nometnē laukumā pavadīja četras minūtes un trīs sekundes, kuru laikā grozam neuzbruka. Ar viņu laukumā "Capo d'Orlando" ielaida par desmit punktiem vairāk nekā iemeta. Komandai tā bija trešā neveiksme pēc kārtas, kamēr grieķi tika pie pirmās uzvaras.

Citā B grupas, kuru pārstāv arī "Ventspils", mačā Klaipēdas "Neptūnas" izbraukumā ar 83:95 zaudēja Ludvigsburgas "Riesen". Lietuviešus iegāza pirmais puslaiks, kurā tika iekrāts 20 punktu deficīts. Rolands Seibutis iemeta 17 punktus, bet Arns Butkevičs pievienoja 15 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

, 2017-10-24 23:51, pirms 6 gadiem
Capo d'Orlando puslaika pārtraukumā devās ar -13 nevis -15

     [+] [-]

, 2017-10-24 23:53, pirms 6 gadiem
spēle beidzās 58:63 un Capo d'Orlando pietuvojās arī pie -2 , es tiešām nesaprotu , vai ir tik grūti pārbaudīt pirms publicē ? Tāda haltūra...