Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Saule aizkavē spēli, "Oilers" uzveic "Jets" ceturtajā "Heritage Classic" spēlē

Andrejs Siliņš

Saule aizkavē spēli, "Oilers" uzveic "Jets" ceturtajā "Heritage Classic" spēlē
Ceturtā "Heritage Classic" spēle
Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas četras spēles, un viena no tām bija tā saucamā "Heritage Classic" - uz atklātā laukuma Edmontonas "Oilers" ar 3:0 pieveica Vinipegas "Jets".

"Heritage Classic" ir kanādiešu atbilde amerikāņu "Winter Classic", kas ik gadu notiek NHL sezonas vidusdaļā. "Heritage Classic" spēle arī risinās atvērtā stadionā, taču šajā mačā savā starpā sacenšas tikai kanādiešu komandas. Ceturtā "Heritage Classic" notika krietni agrāk nekā parasti - jau sezonas pirmajā mēnesī, kamēr Vinipegā vēl nav iestājies ledains laiks. Ironiski, ka mačs sākās ar nelielu aizkavēšanos, jo Vinipegā bija pārāk saulains...

Kad spēle tomēr beidzot varēja sākties, viesi Manitobas universitātes stadionā uz ledus demonstrēja ievērojami labāku sniegumu. Otrās trešdaļas viducī Marks Letestu mazākumā guva pirmos vārtus, bet pāris minūtes vēlāk uz noraidīto soliņa esošais Dārnels Nērss, beidzoties sodam, izlēca laukumā tieši uz ātro pretuzbrukumu, izspēlēja to divatā ar komandas biedru, noslēdzot uzbrukumu ar metienu - 2013. gada drafta septītajam numuram tie bija pirmie vārti jaunajā sezonā, bet "Oilers" uz to brīdi panāca jau 2:0.

Arī trešos vārtus viesi guva otrajā trešdaļā, kad 18. minūtē "Jets" pieļāva kārtējo kļūdu, zaudējot ripu savā aizsardzības zonā. "Oilers" izspēlēja ripu līdz kreisajā malā brīvajam Zekam Kasianam, kurš ar spēcīgu metienu panāca jau 3:0 viesu komandas labā. Kriss Talbots "Oilers" vārtos atvairīja katru no 31 mājinieku izdarītā metiena, un Edmontona svinēja piekto uzvaru sešās jaunās sezonas spēlēs - 3:0.

Spēli klātienē vēroja vairāk nekā 33 tūkstoši līdzjutēju.

NHL regulārā sezona, 24. oktobris

SpēleRezultāts
Jets - Oilers0:3
Islanders - Wild6:3
Rangers - Coyotes3:2
Ducks - Canucks4:2

  -4 [+] [-]

, 2016-10-24 09:27, pirms 8 gadiem
Tas ir savādi, kāpēc NHL kalendāra veidotāji Kanādas Mantojuma klasiku ielika oktobra beigās, nevis ziemā.
žēl, ka Džeti nespēja gūt pat vienus vārtus mājās, turklāt šādā mačā, bet Naftinieki beidzot ir spējuši nokomplektēt sabalansētu sastāvu, kurā papildus daudziem talantīgiem uzbrucējiem ir arī vīri, kuri labi spēlē aizsardzībā.

  -4 [+] [-]

, 2016-10-24 09:31, pirms 8 gadiem
Līgas kopvērtējuma tabula beidzot atkal sāk iepriecināt Kanādas klubu fanus- 1. un 2. vietā līgā pašlaik Edmontona un Monreāla.

  -2 [+] [-]

, 2016-10-24 09:36, pirms 8 gadiem
Monreāla šogad ar Radulovu izskatās ļoti, ļoti spēcīga. Oilers gan ilgi tā nespēs turpināt.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-24 09:52, pirms 8 gadiem
Agronauts rakstīja: Monreāla šogad ar Radulovu izskatās ļoti, ļoti spēcīga. Oilers gan ilgi tā nespēs turpināt.
Monreāla šogad ar Praisu izskatās spēcīga, ka jau visus iepriekšējos gadus, kad Praiss ir spēlēt varošs. Radulovs? Iepriekšējo spēli ar Bostonu beidzot izdevās redzēt, vienīgā epizode, ar ko viņš iekrita acīs bija caurgajiena mēģinājums ar 'daivu' beigās, par ko arī sodu dabūja, citādi ne ar ko baigi labu vai sliktu acīs nekrita, normāls ierindas spēlētājs.

P.s. smieklīgi trollīt, ka tu tik ļoti centies kopēt Argo, tik vēl piekabinot klāt krievu slavināšanu, kā jau kremļa trollim pienākas, bet man joprojām tavā avatarā rādās cita bilde nekā īstajam Argo un feiks ir kā uz delnas

     [+] [-]

, 2016-10-24 10:09, pirms 8 gadiem
Argonauts rakstīja: Tas ir savādi, kāpēc NHL kalendāra veidotāji Kanādas Mantojuma klasiku ielika oktobra beigās, nevis ziemā.
"...kamēr Vinipegā vēl nav iestājies ledains laiks..."

  -2 [+] [-]

, 2016-10-24 10:16, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja: Monreāla šogad ar Praisu izskatās spēcīga, ka jau visus iepriekšējos gadus, kad Praiss ir spēlēt varošs. Radulovs? Iepriekšējo spēli ar Bostonu beidzot izdevās redzēt, vienīgā epizode, ar ko viņš iekrita acīs bija caurgajiena mēģinājums ar 'daivu' beigās, par ko arī sodu dabūja, citādi ne ar ko baigi labu vai sliktu acīs nekrita, normāls ierindas spēlētājs.

P.s. smieklīgi trollīt, ka tu tik ļoti centies kopēt Argo, tik vēl piekabinot klāt krievu slavināšanu, kā jau kremļa trollim pienākas, bet man joprojām tavā avatarā rādās cita bilde nekā īstajam Argo un feiks ir kā uz delnas
Praisu? Bobrovskis šobrīd ir pasaulē labākais vārtsargs. Kam šobrīd interesē Praiss trolli?

  +2 [+] [-]

, 2016-10-24 10:29, pirms 8 gadiem
Agronauts rakstīja: Praisu? Bobrovskis šobrīd ir pasaulē labākais vārtsargs. Kam šobrīd interesē Praiss trolli?
Slēpts komentārs: Argonauts

  -4 [+] [-]

, 2016-10-24 10:38, pirms 8 gadiem
neputns rakstīja:
Lai tak čalis pafano pa krieviem. Tik maz viņiem tā triumfa, ka jau prieka asaras no Radulova iziešanas uz ledus.
Loģiski, ka Monreāla daudz iegūst no Praisa. Radulovs pats izteicās, ka viņa komandā, viņaprāt, ir labākais vārtsargs pasaulē. Ne velti Praiss saņēma četras trofejas vienas sezonas ietvaros
Slēpts komentārs: Argonauts