Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

ELVI līgā 3 spēles, "Lielvārde" pret "Bausku" - tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgā 3 spēles, "Lielvārde" pret "Bausku" - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks trīs mači: "Mogo-RTU/Rockets" uzņems Liepājas "Kuršus", "Talsi/Krauzers" - "Ulbroku/FS Masters", bet pie "Lielvārdes" viesosies "Bauskas" florbolisti. Spēli no Lielvārdes interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 16:00 "Mogo-RTU/Rockets" - "Kurši" (SN "Pīlādzītis", Spuņciemā)

"Mogo-RTU/Rockets" (3.) sešās spēlēs tikusi pie četrām uzvarām un 12 punktiem. Šobrīd studentiem jau trīs uzvaras pēc kārtās, iepriekšējā tika svinēta viesos pār "Ulbroku/FS Masters" - 7:5. Rezultatīvākais komandā – Gvido Lauga ar 17 (11+6) punktiem.
Liepājas "Kurši" (9.) šosezon izcīnījusi septiņus punktus. Iepriekšējā mačā liepājnieki pārtrauca četru zaudējumu sēriju, viesos ar 10:9 pieveicot Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Liepājas komandā ir Ričards Dēvits ar 13 (7+6) punktiem.

Pulksten 19:00 "Talsi/Krauzers" – "Ulbroka/FS Masters" (Talsu VĢ)

"Talsi/Krauzers" (7.) sešās spēlēs tikusi pie astoņiem punktiem. Pēdējā spēlē talsenieki viesos ar 9:6 uzvarēja Stalbes "Pārgauju". Rezultatīvākais Talsu komandā ar 13 (10+3) punktiem ir Krišs Treimanis.
"Ulbroka/FS Masters" (5.) sešās spēlēs svinējusi četras uzvaras, tiekot pie desmit punktiem. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 5:7 piekāpās "Mogo-RTU/Rockets" florbolistiem. Rezultatīvākais komandā joprojām ir Kaspars Šķēls ar 13 (10+3) punkti, bet vārtsargs Ivars Dišereits ar 82.84% atvairītu metienu šobrīd ir trešais labākais līgā.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Bauska" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau piecas uzvaras pēc kārtas. Pēdējais panākums tika svinēts Kocēnos pār "Rubeni" – 7:3. Trīs lielvārdieši atrodas rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā desmitniekā – 1.vietā Toms Akmeņlauks ar 20 (15+5) punktiem, 5.vietā Atis Blinds ar 18 (5+13) punktiem, bet 7.vietā Kārlis Vitkovskis ar 16 (10+6) punktiem. Lielvārdes komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 83.91% atvairītu metienu ir labākais visā līgā.
"Bauska" (11.) piecās spēlēs savākusi sešus punktus. Šobrīd Bauskas florbolistiem jau trīs zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā mačā viņi savā laukumā ar 4:7 piekāpās Cēsu komandai "Lekrings". Rezultatīvākie ar 9 (5+4) punktiem ir Rolands Kovaļevskis. Vienā rādītājā Kovaļevskis ir pirmais visā līgā – viņš piecās spēlēs paspējis sapelnīt 50 soda minūtes. Liepājnieks Edgars Freimanis, kurš šajā sarakstā atrodas otrajā vietā, ticis vien pie 22 soda minūtēm. Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Reinis Kirilko.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2015-10-24 11:47, pirms 8 gadiem
Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

Te radusies kļūda. Pozīcijas sajauktas.

     [+] [-]

, 2015-10-24 12:41, pirms 8 gadiem
Krizhanek rakstīja: Līgas otrā labākā vārtsarga godā ar 82.88% atvairītu metienu šobrīd ir baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

Te radusies kļūda. Pozīcijas sajauktas.
Paldies, labots.