Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda: "Neesmu parakstījis vēstuli Putinam"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kulda: "Neesmu parakstījis vēstuli Putinam"
Artūrs Kulda bloķē armijnieku uzbrukumu
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas mačā Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev" izbraukumā cieta sakāvi pret līgas līderi Sanktpēterburgas SKA (2:7). Mūsu spēlētājs atzīst, ka šādu spēli ir grūti komentēt. Kulda arī informē, ka nav parakstījis kluba vēstuli Krievijas valsts prezidentam.

"Kopumā spēle ievirzījās ne tajā gultnē, kādā mums būtu gribējies. Grūti komentēt. Labi, ka spēle beigusies, jāgatavojas nākamajam mačam. Mums ir labi, talantīgi spēlētāji, kuri spējīgi nospēlēt jebkurā situācijā un vest komandu aiz sevis," norāda Baškortorstānas kluba hokejists.

Ufas "Salavat Yulaev" vakar publiskoja vēstuli, lūdzot Krievijas valsts prezidentu Vladimiru Putinu, lai viņš aizsargā kluba ģenerālsponsoru, kura naudas līdzekļi ir arestēti.

"Kā mēs spēlējām, tā arī spēlējam, darām savu darbu. No mums man atkarīgs tas, kas notiek ap klubu. Mēs pat nezinājām par tādu vēstuli. Es personīgi neko neesmu parakstījis," atklāj Artūrs Kulda. "Nav bijušas nekādas aizkavēšanās ar algām. Lai kas arī notiktu, mēs iesim un spēlēsim."

Izmantotie resursi:
www.championat.com
www.sovsport.ru

  +6 [+] [-]

, 2014-10-24 11:19, pirms 9 gadiem
Uz izlasi!

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 11:25, pirms 9 gadiem
Saņemt vēstuli bez Kuldas paraksta? Uzmanīgi, ka nesaasinās Vovas klīniskais mazvērtības komplekss.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-24 12:26, pirms 9 gadiem
Sermulītis rakstīja: Ufai beigsies nauda pēc šīs sezonas ,spēlētāji paši aizies , un Kulda spēlēs Sabres.
Nespēlēs, Nolans tiks atlaists.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja