Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šķēle: "VEF ir līmeni augstāka komanda"

Šķēle: "VEF ir līmeni augstāka komanda"
Armands Šķēle
Foto: Postimees

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" vakar tika pie otrā panākuma ULEB Eiropas kausa izcīņas G apakšgrupā, ar 67:62 pārspējot Armanda Šķēles pārstāvēto Tallinas "Kalev/Cramo".

Pēc ULEB Eiropas kausa spēles starp Latvijas un Igaunijas čempionvienībām "VEF Rīga" un Tallinas "Kalev/Cramo" (67:62) komentārus sniedza abu komandu pārstāvji.

Rīgas kluba galvenais treneris Ramūns Butauts sacīja: "Beigās mēs bijām veiksmīgāk kā "Kalev", mums izdevās iemest divus svarīgus tālmetienus. Gatavojamies katrai spēlei atsevišķi un katru maču arī cenšamies uzvarēt. Mūsu mērķis ir iekļūšana nākamajā kārtā."

Par mača pēdējo minūšu nozīmi trenerim piekrita arī uzbrucējs Artūrs Bērziņš: "Šī bija laba uzvara pēc labas cīņas. Beigās mums izdevās daži veiksmīgi metieni, kas izšķīra mača likteni." Kristaps Janičenoks sarunā ar Latvijas Televīzijas "Sporta Studiju" gan bija nedaudz pieticīgāks: "Mums gāja grūti, jo vēl ir sezonas sākums un mums ir jauna komanda. Šoreiz galvenais ir tas, ka izcīnījām uzvaru."

Tallinas vienības galvenais treneris Alars Varaks pēc spēles atzina: "Ir grūti uzvarēt ar tādu metienu izpildi, kāda bija mums. Mums bija brīvi metieni, tomēr nepratām to izmantot. Tas bija vienīgais, kas man nepatika spēlē – kopumā izskatījāmies labi. Zaudējums gan ir smags un nepatīkams, īpaši pēc tā, kad bijām vadībā ar +6."

"Kalev/Cramo" basketbolists Frenks Elegars arī norādīja uz metienu precizitāti: "Mēs nerealizējām savus metienus, VEF to izdarīja. Jūtu, ka paliekam labāki ar katru spēli, īpaši aizsardzībā, tagad tikai vajag prast aizvadīt tā visas 40 minūtes. Uzbrukumā mums jādomā par metienu realizēšanu – šajā līgā visas komandas ir spēcīgas un ar augstu metienu precizitāti."

Uz citu aspektu "Sporta Studijai" norādīja "Kalev/Cramo" latviešu aizsargs Armands Šķēle: "Labi nospēlējām aizsardzībā, bet beigās pietrūka spēka. Ir grūti, mēs pārsvarām spēlējam seši vai septiņi. Komandai ir divi savainotie spēlētāji, arī spēļu grafiks ir saspringts. Neesam vēl īsti saspēlējušies, komandai visu laiku kaut kas pietrūkst. Varbūt mēs esam zemāka līmeņa komanda par Krievijas, Turcijas klubiem. Domāju, ka arī VEF ir klasi augstāka komanda par mums."

Kristapa Janičenoka pēcspēles komentārs

Armanda Šķēles pēcspēles komentārs

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup

Slēpts komentārs: casiljas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-10-24 20:33, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Pēc Jaunupa domām VEF vispār ir Eirolīgas komanda
Par sevi smejies?

  +3 [+] [-]

, 2013-10-24 20:57, pirms 10 gadiem
casiljas rakstīja: Pēc Jaunupa domām VEF vispār ir Eirolīgas komanda
Lūdzu citātu studijā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-24 22:12, pirms 10 gadiem
army1005 rakstīja: Eirolīgas komanda būs kad spēlēs Eirolīgā. Bet uz to ir jātiecās, Vefam vēl ir ļoti daudz kur augt. Arī Kalevs skatos, nav nekādi peramie, sastāvs viņiem novākts tīri labs
Izstasti kā var augt,ja notiek šāds scenārijs kā notika nesen ar VEF!!
pus komanda aiziet un daži labi vispār uzliek mīksto!
Grūti izaugt lidz Eiroligas līmenim ja nav STABILA normala finansējuma,līdz ar to stabila sastāva!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-25 02:24, pirms 10 gadiem
Kuraa briidii Armands palika klasi zemaks speletajs, es joprojam nesaprotu