Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hanzalam divi vārti "koijotu" uzvarā pār "pīlēm"

Jānis Pārums

Hanzalam divi vārti "koijotu" uzvarā pār "pīlēm"
Martins Hanzals (no kreisās) un Radims Vrbata
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas čempionātā tika aizvadīta tikai viena spēle. Tajā Fīniksas "Coyotes" izbraukumā ar 5:4 pārspēja Anaheimas "Ducks", izcīnot savu trešo uzvaru šosezon aizvadītajās septiņās spēlēs.

Spēles piektajā minūtē pēc metiena no vārtu priekšas rezultātu atklāja Martins Hanzals. Taču nākamo desmit minūšu laikā "pīles" ne tikai spēja panākt izlīdzinājumu, bet arī izvirzījās vadībā. Taču tikai 42 sekundes vēlāk Hanzals ar spēcīgu tālšāvienu guva savus otros vārtus spēlē, panākot izlīdzinājumu – 2:2.

Uzvaras pamatus "koijoti" ielika otrās trešdaļas sākumā, kad nedaudz vairāk kā triju minūšu laikā guva trīs vārtus, panākot 5:2. Vēlāk vienus vārtus atguva Kērtiss Fosters, bet neilgi pirms trešās trešdaļas beigām Raiens Geclafs ar plaukstas metienu samazināja rezultātu līdz minimumam – 5:4. Rietumu konferencē pēc šī mača "Ducks" gan aizvien ir augstākā pozīcijā – "pīles" ar astoņiem punktiem ieņem astoto pozīciju, bet "Coyotes", atpaliekot par punktu, ir vienpadsmitie.

Divi vārtu uzvarētāju rindās Martinam Haznalam, bet zaudētājiem tikpat Raienam Geclafam, kuram turklāt arī lielisks lietderības koeficients (+3).

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 09:39, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Geclafs beidzot guva vārtus, turklāt veselus divus, tomēr tas nepalīdzēja Pīlēm uzvarēt, kaut arī izdevās mača priekšpēdējā minūtē samazināt vārtu starpību līdz minimumam.
Jā, vakar Fīniksa iemainīja no Monreālas Broku Troteru pret Peteri Nokelainenu un vēl šo to. šonakt gan Broks nespēlēja Yotes sastāvā, bet vēl nav zināms, vai šams ir ņemts priekš lielās komandas, vai priekš fārma Portlendas Pirates.
Koijotiem ir baigā cīņa centra pozīcijā, pirmie trīs ir aizvadījuši visas 7 spēles (Hanzals, Landkovs, Gordons). Bet Čipčura, Mīls un O`Salivans, katrs tikai 1-2. Cik atceros, tad Bostonā Norkalainens varēja spēlēt gan centrā, tā malā un šosezon ir aizvadījis 5 spēles lielajā komandā. Tātad... Nebūtu viņi mainījuši NHL veci pret AHL spēlētāju, ja nedomātu Troteru iespēlēt lielajā komandā. Izskatās, ka viņš debitēs NHL jau tuvākajā laikā.

Vispār es gaidīju, ka Troters uzspēlēs savainotā Gomeza vietā. Vispār arī esot vesels viņš neuzko daudz varis nav spējīgs, es domāju, ka Broks nebūtu par viņu sliktāks.

     [+] [-]

, 2011-10-24 09:57, pirms 13 gadiem
Smaga spēle Ducks, galīgi nekas nesanāca uz beigām jau kaut kas notika, bet tas neko nemainīja
Uzbrukumā pēc manām domām vajag kādu normālu nazi, aizsargi šiem labi

     [+] [-]

, 2011-10-24 17:52, pirms 13 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Smaga spēle Ducks, galīgi nekas nesanāca uz beigām jau kaut kas notika, bet tas neko nemainīja
Uzbrukumā pēc manām domām vajag kādu normālu nazi, aizsargi šiem labi
Bleika trauma ir sajaukusi 3. un 4. maiņu, meklējot viņa aizstājēju. Gan Makmilans, gan Kogliano cik skatījos, bija mēģināts tur. Žēl ka sanāca zaudēt 2. spēli pēc kārtas pret divīzijas komandām, pie tam, tagad 2 nedēļas būs grūts izbraukums.