Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Finanšu grūtībās nonākušais CSKA domā par papildinājumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Finanšu grūtībās nonākušais CSKA domā par papildinājumu
Vjačeslavs Fetisovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Maskavas CSKA prezidents Vjačeslavs Fetisovs atklājis, ka klubam tuvākajā laikā varētu pievienoties vairāki jauni hokejisti. Atgādināsim, ka CSKA atrodas finanšu grūtībās un lūdza palīdzību Krievijas premjeram Vladimiram Putinam.

''Pirmkārt, gribu pateikties līdzjutējiem - beidzot cilvēki nāk uz CSKA spēlēm. Spēlējam ar augstu pašatdevi, bet stabila snieguma pagaidām nav. Daudz spēļu zaudējam pēcspēles metienu sērijās. Taču mums ir raksturs, un tas nevar nepriecēt,'' pozitīvas iezīmes meklēja Fetisovs. CSKA šobrīd Rietumu konferencē ieņem 8. vietu.

Šobrīd kulāros klīst runas, ka Maskavas klubam varētu pievienoties divi hokejisti. Situāciju komentēja Fetisovs: ''Notiek pārrunas. Iespējams, parakstīsim līgumus ar diviem, varbūt ar desmit hokejistiem. Pagaidām neko vairāk par transfēru situāciju pateikt nevaru.''

Interesanta situācija finanšu grūtībās nonākušam klubam, kura parādi šobrīd sastāda aptuveni pusotru miljonu latu. Pagājušās nedēļas nogalē CSKA ar Putina gādību tika pie jauna īpašnieka - naftas giganta ''Rosneft''.

Pēc žurnālistu lūguma Fetisovs novērtēja slovāku trenera Juliusa Šuplera, kurš armijniekiem pievienojās pirms jaunās sezonas, pārejot no Rīgas ''Dinamo'', paveikto: ''Protams, sekojam situācijai ap treneru korpusu. Pagaidām visu, kas notiek ar komandu, vērtējam pozitīvi. Spēle pret Popradas ''Lev'' bija ļoti nozīmīga no psiholoģiskā viedokļa [CSKA izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:1]. Komanda ir ļoti jauna - vidējais vecums ir tikai ap 24 gadiem. Jāpalīdz Šupleram - jāmeklē spēlētāji, lai rastos konkurence par vietu sastāvā.''

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-10-24 16:04, pirms 12 gadiem
Bļe, tikt mums pie tāda paša kāposta!

  +7 [+] [-]

, 2011-10-24 16:06, pirms 12 gadiem
Finansialas prolemas krieviem kad gada budzets 10 mil.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 16:07, pirms 12 gadiem
Šādās situācijas, pat mazliet nožēlojami tas sāk palikt, nav vel izlīduši no vienas bedres, bet redz, viņiem pēksi pievienosies vel paris speletaji! Žēl, ka Dinamo nav tādu sponsoru!

  +4 [+] [-]

, 2011-10-24 16:10, pirms 12 gadiem
the drEamEr! rakstīja: Šādās situācijas, pat mazliet nožēlojami tas sāk palikt, nav vel izlīduši no vienas bedres, bet redz, viņiem pēksi pievienosies vel paris speletaji! Žēl, ka Dinamo nav tādu sponsoru!
japriecajas ka RD vispar ir sponsors un ka mums tads klubs vispar var but.

runajot par CSKA...jau teicu Suplers atrada zelta aderi un ja rezultati bus tad vins tiks PO atrak ka Peka ar RD

  -1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:20, pirms 12 gadiem
Tad jau Jūlim jāsāk uztraukties par savu vietu. Interesanti, kurus spēlētājus tad šie ir noskatījuši?

  -4 [+] [-]

, 2011-10-24 16:24, pirms 12 gadiem
rainmaker rakstīja: japriecajas ka RD vispar ir sponsors un ka mums tads klubs vispar var but.

runajot par CSKA...jau teicu Suplers atrada zelta aderi un ja rezultati bus tad vins tiks PO atrak ka Peka ar RD
Jāpriecājas jau ir, taču, manuprāt RD nav gluži visu izdarījuši lai piesistītu vēl sponsorus. Piemēram uzņēmums no Latvijas, kuri orientējas uz Krievijas tirgu, piemēram, zivsaimniecība. Iedomājies, kāda tā ir reklāma, kad RD spēles rāda pa KHLtv un tas zīmols piem, "Rīgas šprotes", tiek rādīts ~ 4 milj lielai auditorijai.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:29, pirms 12 gadiem
renrins rakstīja: Jāpriecājas jau ir, taču, manuprāt RD nav gluži visu izdarījuši lai piesistītu vēl sponsorus. Piemēram uzņēmums no Latvijas, kuri orientējas uz Krievijas tirgu, piemēram, zivsaimniecība. Iedomājies, kāda tā ir reklāma, kad RD spēles rāda pa KHLtv un tas zīmols piem, "Rīgas šprotes", tiek rādīts ~ 4 milj lielai auditorijai.
Bija jau rindā kas nāca, taču Jurka pateica, ka nekādus no malas.. Spried pats par ko tas liecina. Ja tev rindā stāv tādi kadri kā Nordea, Swedbank, LMT? Un tu pasaki nē? Par ko šeit vispār var būt runa.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-24 16:30, pirms 12 gadiem
renrins rakstīja: Jāpriecājas jau ir, taču, manuprāt RD nav gluži visu izdarījuši lai piesistītu vēl sponsorus. Piemēram uzņēmums no Latvijas, kuri orientējas uz Krievijas tirgu, piemēram, zivsaimniecība. Iedomājies, kāda tā ir reklāma, kad RD spēles rāda pa KHLtv un tas zīmols piem, "Rīgas šprotes", tiek rādīts ~ 4 milj lielai auditorijai.
Tu laikam isti nezini cik reizes zivsaimnieki jau ir aplauzushies ar Krieviju? Krizes, peksni divaini likumi utt. Ta ka laikam nav viss tik vienkarsi ar to sponsoru piesaisti RD.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:32, pirms 12 gadiem
Tāpat ir vēlviena lieta, ko es nesaprotu. Kādēļ arēnā netiek tirgots "Dinamo" alus. Tā vietā tiek tirgota kaut kāda susla "Aldara luksus" alus. Tam būtu divi plusi. 1) Palielinātos šī alus patēriņš. 2) Tauta viņu nogaršojot pirktu arī veikalā.

Patreiz to dinamo alu, cik zinu, diezgan maz pērk veikalā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:33, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Bija jau rindā kas nāca, taču Jurka pateica, ka nekādus no malas.. Spried pats par ko tas liecina. Ja tev rindā stāv tādi kadri kā Nordea, Swedbank, LMT? Un tu pasaki nē? Par ko šeit vispār var būt runa.
To es nezināju. Dīvaini, ka tā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:34, pirms 12 gadiem
Ulrihs rakstīja: Tu laikam isti nezini cik reizes zivsaimnieki jau ir aplauzushies ar Krieviju? Krizes, peksni divaini likumi utt. Ta ka laikam nav viss tik vienkarsi ar to sponsoru piesaisti RD.
Aplauzušies tad ir, bet vienalga uz turieni viņi sūta savu produkciju vairāk, nekā uz ES valstīm.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:37, pirms 12 gadiem
RD vispār kā skatos ir labs placdarms priekš lielāka piķa nopelnīšanas, tas pats Hossa, Dārziņš, arī Jūlis !!!
Hmmm, bet kālab tādam varenam klubam ACSK ir ģeņešku problēmas!

  -2 [+] [-]

, 2011-10-24 16:39, pirms 12 gadiem
Jūlis gjav Miķeli grib atpirkt

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 16:41, pirms 12 gadiem
renrins rakstīja: Tāpat ir vēlviena lieta, ko es nesaprotu. Kādēļ arēnā netiek tirgots "Dinamo" alus. Tā vietā tiek tirgota kaut kāda susla "Aldara luksus" alus. Tam būtu divi plusi. 1) Palielinātos šī alus patēriņš. 2) Tauta viņu nogaršojot pirktu arī veikalā.

Patreiz to dinamo alu, cik zinu, diezgan maz pērk veikalā.
Arēna Rīga nepieder RD, par to kādu alu tirgot lemj Arēnas īpašnieki

     [+] [-]

, 2011-10-24 16:43, pirms 12 gadiem
Tieši tā, bet vai tad ir grūti spriest, ka Dinamo ne visiem saprotamā veidā, tomēr atmazgā naudu. Nejau par velti pie stūres ir LV ļoti pazīstamas personas ar ne pārāk labu slavu tieši finansu lietās... Ja būtu vēlme būt starp līderiem, vismaz budžeta jomā, sen būtu LMT Swedbank visu nokārtojušas, jo , manuprāt LV ir diezgan daudz uzņēmumu, kas vēlētos savu vārdu nest arī RUS, tomēr tur auditorija ir milzīga un nauda grozās līdz pat 10 reizes lielākos apmēros
renrins rakstīja: To es nezināju. Dīvaini, ka tā.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 16:47, pirms 12 gadiem
Demar's rakstīja: Arēna Rīga nepieder RD, par to kādu alu tirgot lemj Arēnas īpašnieki
Domāju, ka to 3 pusējās sarunās starp Arēnu, sponsoru (Aldari) un RD var atrisināt, ja puses ir ieinteresētas. Šajā gadījumā ieinteresētās puses varētu būt RD (viņu birka + atlec santīms no notirgotā) un Aldaris (viņu produkcija un produkta noieta rādītāji) Arēnai pa lielam, manuprāt ir vienalga kādu alus šķirni tur tirgo.

Ja jau viņus uztrauktu, kādu alu dzer apmeklētāji, tad būtu pārdevuši tiesības arēnā tirgot alu, Tērvetei, Užavai, Piebalgai vai Bauskai.

     [+] [-]

, 2011-10-24 16:49, pirms 12 gadiem
tur jau bija arī teksts par jaunu CSKA halli.

un ka Valdivostoka uzceļot jaunu halli (saukšot Fetisov-hall) būs KHL.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-24 16:50, pirms 12 gadiem
nesaprotu ko iesmiet par CSKA - Dinamo R ir tādā pašā situācijā (tikai jau 4 gadus)...

     [+] [-]

, 2011-10-24 17:02, pirms 12 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Ostapa poņeslo
Virtuālie $$$ jau tiek tērēti uz nebēdu
Klau, bet kā tur ir ar to arēnu. It kā jau tur projekts bija/ir gatavs? Jeb atkal kārtējās tukšās runas un viss paliks karājoties gaisā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-10-24 17:21, pirms 12 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Nav nekādu projektu. Ir tukšas runas un lielas cerības uz jaunā sponsora viegli pieejamo $$$.
Fetisovs ir jādzen ar s.nu mietu no CSKA.
Kamēr viņš tur būs,klubam nekas labs nespīd.
Klubam ir 101 talantīgs spēlētājs,bet viņi saņemot $$$ vēlas savas rindas papildināt,no tā vien jāsmejas.
Nē, es tagad īsti nesaprotu, jo CSKA sastāvs šobrīd ir ļoti labs, manuprāt. Fetisovs, piekrītu, neder kā menedžeris šim jaunās paaudzes hokejam, bet par to arēnu- nu ļoti žēl, jo CSKA jauna arēna ir nepieciešama kā ēst, turklāt vēlams pretī kādai Metro stacijai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-24 17:30, pirms 12 gadiem
ha- ha- ha!
vai šeit atkal nav vietā krievu tautas paruna -"Ja jau sākas tādas dzīres ( pjanka) - davaij , griez pēdējo gurķi!"...

no sērijas - Sibīrijas naftenieki sola ieliet lielu piķi moskovijas katlā, nu kā lai tad brangi neiepērkas... nav svarigi pat uz kuru veikalu ( līgu) iet un uz kuru plauktu lūkoties, sākam, protams, - no visaugstākā...
Slava Fetisovs pat aizsapņojies līdz puskomandas nomaiņai! ( Citāts - "Notiek pārrunas. Iespējams, parakstīsim līgumus ar diviem, varbūt ar desmit hokejistiem.") ... Zinot krievu "plašo dvēseli"... nekas neizbrīna - ir piķis, ir dzīres....

varbūt pie reizes Fetisovam vajadzētu nopirkt arī kādus pāris taukšķus `piestiprinātu` fanu savai hallei (mājas spēlēm) , lai uz `armijas stalli` nenāk tik vien kā pārsimts zilsarkanām šallēm aptītu klusu, statisku skatītāju, kuri pie negatīva rezultāta jau priekšlaikus apklust vai .... atstāj tribīnes..
.ā un pats galvenais , pa to naudu - pie reizes uz sezonu no līgas bosa var mēģināt nopirkt arī "G kausu"....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-25 09:17, pirms 12 gadiem
Kharlamovs32 rakstīja: Nav nekādu projektu. Ir tukšas runas un lielas cerības uz jaunā sponsora viegli pieejamo $$$.
Fetisovs ir jādzen ar s.nu mietu no CSKA.
Kamēr viņš tur būs,klubam nekas labs nespīd.
Klubam ir 101 talantīgs spēlētājs,bet viņi saņemot $$$ vēlas savas rindas papildināt,no tā vien jāsmejas.
Jāsmejas? Fetisovs jau nelaidīs iespēju patērēt svešu naudu. Šoreiz sācis jau tērēt vēl pirms tā ir ienākusi. Nopērk Jašinu, pāris dienas vēlāk atjēdzās, ka ir parādos un jāzvana Vovkam lai ručī ārā. Un Vovka izručī arī! Piespēlē CSKA milzu korpurācijai.

Tas ir traģikomiski. Tipiski Krievijas politikas garā - sazagties valsts bagātības un atmest kādu kapeiku, lai vienkāršā tauta var izklaidēties. Skaidrs ir tas, ka nav tā, ka Putinam ir ietekme Rosņeft, bet Rosņeft nav ietekmes Krievijas valdībā. Lai saglābtu Lielkrievijas simbolu parastā tauta noteikti dārgi samaksās. Ne jau Putins, vai Rosņeft...

  -1 [+] [-]

, 2011-10-25 10:15, pirms 12 gadiem
[quote renrins]
Domāju, ka to 3 pusējās sarunās starp Arēnu, sponsoru (Aldari) un RD var atrisināt, ja puses ir ieinteresētas. Šajā gadījumā ieinteresētās puses varētu būt RD (viņu birka + atlec santīms no notirgotā) un Aldaris (viņu produkcija un produkta noieta rādītāji) Arēnai pa lielam, manuprāt ir vienalga kādu alus šķirni tur tirgo.

Tu tiešām tici, ka Dinamo atlec 1 santīms no notirgotā alus? Tas viss ir tikai mārketings. Tiek noslēgts vienkāršs līgums ar Dinamo par sponsorēšanu (noteiktu summu), kā rezultātā parasts produkts, šajā gadījumā aldara alus iegūst Dinamo simbolu un kur nu vēl labāku reklāmas triku izdomāt, kā - dzerot šo alu, tu atbalstu savu mīļo komandu

  -1 [+] [-]

, 2011-10-25 10:42, pirms 12 gadiem
Esmu gandrīz 100% pārliecināts ka Jūlis lidos. Un drīz.