Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Principiāla spēkošanās Ulbrokā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Principiāla spēkošanās Ulbrokā
Pērn komandas aizvadīja ļoti saspringtu cīņu sezonas atklāšanā
Foto: Floorball.lv

Šovakar Ulbrokā norisināsies svarīga cīņa Elvi vīriešu florbola virslīgā, kurā savā starpā sacentīsies divas no pēdējo gadu titulētakajām vienībām, kad pie vietējā "Oxdog Ulbroka" viesosies "Lielvārde/FatPipe".

Ulbrokas vienība šosezon aizvadījusi vienu cīņu, kad savā laukumā ar pārliecinošu 11:5 pieveica "Bausku". Tomēr panākums nebūt nenāca tik viegli, jo pēc divām trešdālā ulbrokieši atradās iedzinējos ar rezultātu 4:5, vienīgi pēdējā nogrieznī nospiežot sāncenšus uz ceļiem. Spēles laikā "Oxdog Ulbroka" izpildīja 51 metienu pa pretinieku vārtiem, kamēr konkurentiem bija tikai 15 mēģinājumi traucēt sāncenšu vārtu vīru. Spilgtu maču uzvarētāju rindās aizvadīja pieredzējušais Atis Blinds, kurš pašlaik ir viens no trim flrobolistiem sezonā, kurš vienā spēlē atzīmējies ar trim vārtu guvumiem. Jāpiezīmē, ka Andra Pīlupa vadītās komandas pieteikumā ir ierakstīti 25 spēlētāji, līdz ar to pieciem gribot negribot bija jāpaliek ārpus pieteikuma. Katrā ziņā tas trenerim ļaus variēt ar sastāvu, izvēloties piemērotākos florbolistus katram pretiniekam.

Ja Ulbrokas komanda aizvadījusi vienu spēli, tad "Lielvārde/FatPipe", kuru mājvietā joprojām glabājas čempionu kauss, nospēlējuši jau divas cīņas. Pirmajā mājas mačā komanda neatstāja nekādus variantus Liepājas "Kuršiem", bet jau pēc nepilnas nedēļas paši ar teju identisku rezultātu kapitulēja valmieriešiem. Taisnības labad gan jāsaka, ka spēles nebija identiskas, jo ja liepājniekiem tiešām uz panākumu bija grūti cerēt, tad Lielvārdes komandai spēlē pret "FBK Valmiera" ļoti piekliboja momentu realizācija, kamēr valmierieši aizvadīja ļoti labu sezonas pirmo cīņu. "Lielvārde/FatPipe" pašlaik rezultatīvākais spēlētājs ar 4 (2+2) punktiem ir Juris Sandis Jēgers, kamēr Niks Blumfelds visus trīs vārtus iemeta liepājnieku cietoksnī, bet pret valmieriešiem bija krietni nemanāmāks laukumā.

"Oxdog Ulbroka" savus šīvakar sāncenšus uzvarējuši pēdējās trijās spēlēs savā laukumā, kā arī kopumā bijuši pārāki deviņās reizēs, zaudējuma rūgtumu piedzīvojot tikai trīsreiz. Pērn sezonas ievadā "Lielvārde/FatPipe" sezonas atklāšanas spēlē savā laukumā izrāva uzvaru papildlaika pēdējās sekundēs (6:5), bet pēc trim mēnešiem Ulbrokas vienība savā laukumā revanšējās ar rezultātu 5:3.

Šovakar spēles sākums Ulbrokas sporta kompleksā paredzēts 20:15. Jāpiezīmē, ka Ulbrokas kluba Facebook lapā informēts, ka, saistībā ar Covid-19 piespiestajiem drošības pasākumiem, vietu skaits uz spēli ir ierobežots un uz šo spēli visas vietas ir rezervētas komandu spēlētāju tuviniekiem.

     [+] [-]

, 2020-09-24 19:10, pirms 4 gadiem
Ulbrokas vienība šosezon aizvadījusi vienu cīņu, kad savā laukumā ar pārliecinošu 11:5 pieveica "Bausku".

Sīkums, protams, bet Ulbroka spēlēja izbraukumā.