Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašim zaudējums papildlaikā, Hārtlijs turpina uzvaru sēriju

Indrašim zaudējums papildlaikā, Hārtlijs turpina uzvaru sēriju
Miks Indrašis
Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Zaudējumu papildlaikā pret Astanas "Barys" šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvoja Mika Indraša Maskavas "Dynamo", savukārt Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija "Avangard" izcīnīja devīto uzvaru desmit spēlēs, papildlaikā pārspējot "Amur".

Maskavas "Dynamo" papildlaikā piekāpās Astanas "Barys" ar 2:3. Uzvaras vārti papildlaika trešajā minūtē kanādietim Metjū Fretinam. Mikam Indrašim laukumā pavadītajās 16:45 minūtēs viens metiens un divi spēka paņēmieni. Indrašim pēc desmit spēlēm joprojām trīs vārti un viena rezultatīva piespēle, savukārt "Dynamo" ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Izcilu sezonas sākumu turpina Boba Hārtlija trenētais Balašihas/Omskas "Avangard" - šoreiz uzvara papildlaikā pret Habārovskas "Amur" ar 4:3. Vārtus "Avangard" labā pamatlaikā guva Iļja Mikhejevs, Kodijs Frensons un Deniss Zernovs, taču uzvaru nesošie vārti papildlaikā Sergejam Širokovam. Ar deviņām uzvarām desmit spēles "Avangard" ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Kazaņas "Ak Bars" ar 3:2 pārspēja Novosibirskas "Sibir", tādējādi joprojām atstājot "Sibir" bez uzvarām. Pēc diviem periodiem rezultāts bija neizšķirts, 2:2, taču trešā perioda ievadā vārtus Kazaņai guva kanādiešu leģionārs Robs Klinkhamers, kuri izrādījās uzvaru nesošie. Austrumu konferencē "Ak Bars" ieņem trešo vietu, savukārt "Sibir" ir pēdējā. desmitajā vietā.

Trešo sagrāvi četrās spēlēs piedzīvojusi Čeļabinskas "Traktor" - 0:5 pret Ufas "Salavat Julaev". Pirmie divi vārti tika gūti mazākumā pirmajā un otrajā periodā, taču pārliecinošu uzvaru izdevās nodrošināt noslēdzošajā periodā, gūstot trīs vārtus. Zaudējums "Traktor" Austrumu konferences tabulā liek noslīdēt vietu zemāk un ieņemt 10.vietu, kamēr "Salavat Julaev" ar septiņām uzvarām desmit spēlēs saglabā trešo vietu.

Kunluņas "Red Star" izcīnija sauso uzvaru Ņižņekamskā pret vietējo "Neftekhimik" ar 2:0. Vārti "'Red Star" sastāvā Saivinainenam un Jipam. Kunluņa ar trim uzvarām 10 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferences tabulā.

KHL spēles, 24. septembris

spēlerezultāts
Traktor - Salavat Yulaev0:5
Neftekhimik - Kunlun0:2
Avangard - Amur4:3 PL
Ak Bars - Sibir3:2
Dynamo (Maskava) - Barys2:3 PL

     [+] [-]

, 2018-09-24 22:55, pirms 6 gadiem
tur jau kaukas komanda Shipacovam ari 1+10,neviens vartus nemet

     [+] [-]

, 2018-09-24 22:59, pirms 6 gadiem
Sibir baigie peramiem zēni palikuši , sezona norakstīta faktiski

     [+] [-]

, 2018-09-25 07:14, pirms 6 gadiem
Drīzumā Sibir, Traktoram un Maskavas Dinamo lidos trenneri moška vel Minskas Dinamo. Tad jau Znarokam un Skudram gan arī Vītoliņam būs darbs

     [+] [-]

, 2018-09-25 07:22, pirms 6 gadiem
Sākās interesantākās cīņas. Avangard savā laukumā mocās ar Amur un Kazaņa ar Sibir. Tas jau ir patīkami. Vēl kā pa kalniem iet Traktor. Uzvar izbraukumā magņitku, sočus uz pa starpu zaudē 0-8, 1-6, 0-5.

     [+] [-]

, 2018-09-25 07:23, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Sibir baigie peramiem zēni palikuši , sezona norakstīta faktiski
Pēdējās Sibir spēlēs viņus vairs neper-zaudējumi ar 1-2 vārtiem.

     [+] [-]

, 2018-09-25 09:06, pirms 6 gadiem
Indrašim tikai 1 vārti??? Tiešām autor?

  -1 [+] [-]

, 2018-09-25 09:28, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Pēdējās Sibir spēlēs viņus vairs neper-zaudējumi ar 1-2 vārtiem.
Par skaistiem zaudējumiem punktus nedod, tā pati nullīte turnīra tabulā ar 10 nospēlētām spēlēm. Domāju, ka tur tas dibuā caurums visiem pamatīgi izstaipīts jau ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja