Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails: "Dončičs redz spēli 6G, nevis 5G. Šis mačs bija no citas planētas..."

Andrejs Siliņš

Kārlails: "Dončičs redz spēli 6G, nevis 5G. Šis mačs bija no citas planētas..."
Riks Kārlails un Luka Dončičs. Foto: EPA / Scanpix

"Protams, nebiju gatavs par 100%, bet domāju, ka bija labi," pēc dramatiskās uzvaras pagarinājumā pār Losandželosas "Clippers" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas ceturtajā spēlē atzina Dalasas "Mavericks" pēdējās sekundes uzvaras metiena autors Luka Dončičs.

"Zinām, ka šim puikam patīk dramatisms. Viņš ir gan mākslinieks, gan izcils spēlētājs. Viņš dzīvo šādiem brīžiem un no tiem itin nemaz nebaidās. Viņš redz spēli 6G nevis 5G. Tas ir cits līmenis, salīdzinot ar lielāko daļu cilvēku. Luka ir ļoti, ļoti īpašs spēlētājs. Šī spēle bija no citas planētas," slovēņu brīnumbērnu raksturoja "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

"Es tikai centos izmantot situāciju. Nevaru izskaidrot emocijas, kādas mani pārņēma brīdī, kad bumba izgāja cauri tīkliņam. Kad pamanīju, ka man pretī skrien visa komanda, tas bija īpaši - viena no labākajām izjūtām, kāda man kā spēlētājam bijusi. Kaut kas īpašs," sacīja pats varonis Dončičs, kurš vēl spēles dienā nebija pārliecināts, ka savainotās potītes dēļ varēs doties laukumā. "Protams, nebiju gatavs par 100%, bet domāju, ka bija labi."

"Tāpēc viņš ir Dons. Tāpēc citi viņu sauc par "maģisko Luku". Man nav nekā cita, ko pateikt. Jūs viņu saucat par "maģisko Luku", es viņu saucu par Donu," Dalasas uzbrucējs Tims Hārdevejs juniors norādīja atsauci uz pieklājības formu, uzrunājot vīrieti zemēs, kur runā spāņu valodā.

"Šī būs spēle, ko atcerēties. Zinām, ka tā bija tikai pirmās kārtas sērijas ceturtā spēle, bet domāju, ka šo spēli cilvēki atcerēsies gadiem visu apstākļu dēļ," maču komentēja Trejs Bērks. "Par KP [Kristapa Porziņģa] nespēlēšanu tika nolemts pirms pašas spēles un tagad, kad esam uzvarējuši, esmu priecīgs, ka viņš nespēlēja, jo mums viņu vajadzēs piektajā spēlē. Redzēju viņu iesildoties, un viņš nekustējās tā, kā parasti. Vēl viena situācija bija Lukam, kurš bija pagriezis potīti un nebija zināms par spēlēšanu. Tas tikai parāda šīs komandas izturību. Mūsu mentalitāte ir - ja viens nevar, nāk nākamais."

"Mums spēles sākumā bija jāatrod enerģija, jo KP izkrita [no ierindas] pirms pašas spēles," sacīja "Mavs" aizsargs Sets Karijs. "Kad tikām ar to galā, turpinājām cīnīties un nopelnījām šo uzvaru.[..] Dončičs ir murgs aizsargiem katrā spēlē. Viņa rokās ir bumba, un viņš veido spēli. Tiklīdz zinājām, ka Luka šoreiz spēlēs, sapratām, ka varam sagaidīt no viņa ko īpašu. Rezultāts pat nebija neizšķirts, mēs zaudējām ar vienu punktu. Tas dod mazliet lielāku spiedienu. Viņš uzņēmās un iemeta. Tieši to no viņa sagaidām. Viņš ir izcils spēlētājs, kurš kļūst arvien labāks un labāks."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/

  -4 [+] [-]

, 2020-08-24 12:18, pirms 4 gadiem
Luka ir labāks par Džordanu un Kobi. Jau piespēlēs to var redzēt. Kobe un Džordans bija diezgan savtīgi, bet Luka tāds nav.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-24 12:20, pirms 4 gadiem
Ronis90 rakstīja: Luka ir labāks par Džordanu un Kobi. Jau piespēlēs to var redzēt. Kobe un Džordans bija diezgan savtīgi, bet Luka tāds nav.
Ej ārstēties

  +7 [+] [-]

, 2020-08-24 12:26, pirms 4 gadiem
Dončičs nav vienkārši izcils basketbolists, viņš ir nākamās paaudzes telekomunikāciju tīkls.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-24 12:33, pirms 4 gadiem
A kas ir 5G un 6G?

  +6 [+] [-]

, 2020-08-24 12:45, pirms 4 gadiem
Ronis90 rakstīja: Luka ir labāks par Džordanu un Kobi. Jau piespēlēs to var redzēt. Kobe un Džordans bija diezgan savtīgi, bet Luka tāds nav.
Hahah Kad Lukam būs 6 gredzeni, tad varēsim pielīdzināt leģendam.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-24 12:55, pirms 4 gadiem
Nākotne parādīs. NBA tagad ir vesels bars supertalantīgu jauno - Luka, Mitčels, Bukers, Morants, Teitums, Gildžes-Aleksanders, puse no Miami komandas, Jangs, Zions (ja novājēs!) Kurš no viņiem izturēs un norūdīsies nākošos 2-3 gadus - tas arī kļūs par leģendu

  +3 [+] [-]

, 2020-08-24 14:09, pirms 4 gadiem
Skiet, ka civeki atri aizmirst...Doncica kludas un daudzie izniekoti ubrukumi speles beigas bija iemesls kapec Mavs izseja 10p parsvaru un gandriz zaudeja speli...un tad sis sasmel pasa savaritos sudus un visi vinu sauc par cilveku "no citas planetas" ?Ja kads redzeja Shaq komentaru pec speles, tad sapratisiet par ko es runaju. Lillards sito jau paradija spele pret mavs, citus gadus PO to izdara citi.Curry, James un vel dazi. Par ko haips? Vins pats vienpersoniski to speli beigas ari gandriz noraka vins ir labs, bet parvertets

     [+] [-]

, 2020-08-24 14:11, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Nākotne parādīs. NBA tagad ir vesels bars supertalantīgu jauno - Luka, Mitčels, Bukers, Morants, Teitums, Gildžes-Aleksanders, puse no Miami komandas, Jangs, Zions (ja novājēs!) Kurš no viņiem izturēs un norūdīsies nākošos 2-3 gadus - tas arī kļūs par leģendu
Veseliba raisa bazas, ja godigi. Ceru, ka kludos bet domaju ka nakamajas sezonas bus diezgan daudz traumu un izlaistu speli + vel nemaz nevar zinat kas sodien vinam notiekas ar to celi vai kas tur bija. Vakar jau speles karstuma nejuta, istas sapes paradisies sodien

  +4 [+] [-]

, 2020-08-24 14:21, pirms 4 gadiem
Es pagaidām par vērtīgāko Dalasas Mavericks balstu šajā sērijā uzskatu PG13. Spēli pēc spēles viņš norok Clippers uzbrukumus. Cerēsim, ka viņš savu līmeni spēs noturēt līdz sērijas beigām, citādi mavšiem ies grūti.

     [+] [-]

, 2020-08-24 14:23, pirms 4 gadiem
Interesanti ka rebaundus Clippers konkreēti zaudēja. Domāju treneris nolažoja, pamaz Zubacs bija laukumā. Dončičs nereāls spēlētājs.

     [+] [-]

, 2020-08-24 14:54, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Es pagaidām par vērtīgāko Dalasas Mavericks balstu šajā sērijā uzskatu PG13. Spēli pēc spēles viņš norok Clippers uzbrukumus. Cerēsim, ka viņš savu līmeni spēs noturēt līdz sērijas beigām, citādi mavšiem ies grūti.
Es ar teiktu, ka tā ir uzvaras atslēga + tas, ka Beverlijs traumēts un nevar kaitināt Dončiču.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-24 15:14, pirms 4 gadiem
T.G.H. rakstīja: Skiet, ka civeki atri aizmirst...Doncica kludas un daudzie izniekoti ubrukumi speles beigas bija iemesls kapec Mavs izseja 10p parsvaru un gandriz zaudeja speli...un tad sis sasmel pasa savaritos sudus un visi vinu sauc par cilveku "no citas planetas" ?Ja kads redzeja Shaq komentaru pec speles, tad sapratisiet par ko es runaju. Lillards sito jau paradija spele pret mavs, citus gadus PO to izdara citi.Curry, James un vel dazi. Par ko haips? Vins pats vienpersoniski to speli beigas ari gandriz noraka vins ir labs, bet parvertets
Shaq taču neko nejēdz no basketbola...Uz iepriekš manis nosaukto jaunuļu fona Lukam vienīgā priekšroka, ka baltais un mazliet jaunāks, nekā Mitčels-Bukers-Teitums. Starp citu - Mitčels "burbulī" jau 2 play-off spēlēs sametis > 50 punktiem Jutas uzvarās.

     [+] [-]

, 2020-08-24 16:53, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Shaq taču neko nejēdz no basketbola...Uz iepriekš manis nosaukto jaunuļu fona Lukam vienīgā priekšroka, ka baltais un mazliet jaunāks, nekā Mitčels-Bukers-Teitums. Starp citu - Mitčels "burbulī" jau 2 play-off spēlēs sametis > 50 punktiem Jutas uzvarās.
Vins jaunu Ameriku neatklaja, tacu nosauca prcizus faktus. Tas soreiz svarigakais. + vins publiski saka, ka vins vairak jut lidzi lielajiem iesk KP, neka LD un tevis nosauktajiem, bet vins pateica diezgan isi un precizi. Ne velti Barklijs vai Kenijs neizvelejas Luku pari Hardenam, Curry vai Lillardam, bet laiks radis, ka jau mineji, galvenais, lai veseliba

  +1 [+] [-]

, 2020-08-24 17:04, pirms 4 gadiem
Jācer , ka Kentaurs būs gatavs uz nākamo spēli

     [+] [-]

, 2020-08-25 08:40, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: Shaq taču neko nejēdz no basketbola...Uz iepriekš manis nosaukto jaunuļu fona Lukam vienīgā priekšroka, ka baltais un mazliet jaunāks, nekā Mitčels-Bukers-Teitums. Starp citu - Mitčels "burbulī" jau 2 play-off spēlēs sametis > 50 punktiem Jutas uzvarās.
Cik var melot. Ka tik izdevīgi melot. Vai tad UTA vinnēja pirmo spēli?