Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" gūst vēlus vārtus, "Valladolid" atbild un izrauj neizšķirtu

Andrejs Siliņš

"Real" gūst vēlus vārtus, "Valladolid" atbild un izrauj neizšķirtu
Serhio Ramoss. Foto: Reuters / Scanpix

Pirmos punktus jaunajā Spānijas "La Liga" futbola čempionāta sezonā zaudējis superklubs Madrides "Real", kas sestdien nespēja noturēt vadību un savā laukumā cīnījās neizšķirti pret "Real Valladolid" - 1:1.

"Real" jauno sezonu iesāka pirms nedēļas ar uzvaru viesos pār "Celta Vigo" (3:1). Tikmēr "Valladolid" viņnedēļ čempionātu sāka ar "Betis" pieveikšanu (2:1). Šodien madridiešiem bija iespēja pirmo reizi iepriecināt savus līdzjutējus pēc izgāztās iepriekšējās sezonas (trešā vieta Spānijā, pusfināls "Copa del Rey", 1/16fināls Čempionu līgā), turklāt savā laukumā tika zaudēta arī pagājušās sezonas pēdējā spēle (0:2 pret "Betis"). Tas neizdevās.

Lai gan "Real" piederēja milzīgs pārsvars gan bumbas kontrolē, gan sitienu skaita ziņā, pirmais puslaiks pagāja bez tiešām reālu iespēju izveidošanas. Otrā puslaika izskaņā Karims Benzemā ar sitienu netālu no soda laukuma raidīja bumbu labajā apakšējā vārtu stūrī, izvirzot mājiniekus vadībā ar 1:0. Ilgi gan vadību noturēt nesanāca, jo sešas minūtes vēlāk Serhio Gvardiola, saņēmis bumbu soda laukumā, raidīja to vārtos, izlīdzinādams rezultātu - 1:1.

Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās, abām komandām zaudējot pirmos punktus sezonā, taču skaidrs, ka "Real" pašapziņai šis ir lielāks trieciens, kamēr "Valladolid" drīzāk tieši var priecātos par šādu iznākumu. Pagājušajā sezonā, kad "Valladolid" atgriezās augstākajā līgā pēc četru gadu pārtraukuma, abos mačos "Real" svinēja drošas uzvaras (4:1, 2:0). Pēdējoreiz savstarpējos mačos "Real" nespēja uzveikt Valadolidas vienību 2014. gada maijā, kad arī cīnījās neizšķirti.

Spānijas čempionāts, 2. kārta

Spēle RezultātsVārtu guvēji
Levante - Villarreal2:1 (0:1)Rodžers 68' (11m) 73' (11m) - Moreno 3'
Granada - Sevilla0:1 (0:0)Hordans 52'
Osasuna - Eibar0:0
Real Madrid - Valladolid1:1 (0:0)Benzemā 82' - Gvardiola 88'
Celta Vigo - Valencia
Getafe - Athletic Bilbao
..
..
Alaves - Espanyol
Mallorca - Real Sociedad
Leganes - Atletico
Barcelona - Betis

  +1 [+] [-]

, 2019-08-24 22:34, pirms 5 gadiem
Sita jau pa vārtiem daudz,bet principā visi garām vārtiem,vai tie kurus trāpīja rāmi vārtsargam nesagādāja problēmas.Principā Benzemā vārti un Joviča sitiens ar galvu bija labākie un vienīgie bīstamie momenti..

Tiesnešiem jāsāk dot Vinijam dzeltenās par to sasodīto daivošanu.Otrā sezona,bet joprojām meklē mistiskus kontaktus un lec kā zivs

  +2 [+] [-]

, 2019-08-24 22:49, pirms 5 gadiem
Tas Ramosa centiens sist šķērītē
Bet ja nopietni, tad cerams, ka jau tagad nesāksies pagājušās sezonas likstas un nevaru sagaidīt Azāru atpakaļ. Atliek vien cerēt, ka tas uzlabos vārtu gūšanu

  -1 [+] [-]

, 2019-08-24 23:25, pirms 5 gadiem
Man likās, ka Real rāda tīri pieklājīgu sniegumu - periodiski komanda spēlēja ļoti radoši un precīzi, kas viesa optimismu gan attiecībā uz konkrēto spēli, gan arī uz sezonu kopumā, taču uzbrukumu noslēguma fāze tā arī neaizgāja, un tas bija apbēdinājums. Ceru uz nākamo spēli.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-24 23:46, pirms 5 gadiem
Bac, Real man 195 EUR Noraka! Biju uzlicis 10 EUR uz accumulator!