Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Francijas kapteinis Loriss Londonā aizturēts par auto vadīšanu reibumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Francijas kapteinis Loriss Londonā aizturēts par auto vadīšanu reibumā
Igo Loriss
Foto: PA Pictures/Scanpix

Pasaules kausa ieguvējas Francijas izlases pirmais vārtsargs Igo Loriss piektdienas rītā Londonā aizturēts par automašīnas vadīšanu reibumā. Viņam pēc divām ar pusi nedēļām būs jādodas uz tiesu.

Policijas ekipāža Igo Lorisa vadīto automašīnu apturēja agrā piektdienas rītā Londonas centrā. Policija apstiprinājusi, ka pie stūres sēdējis tieši Pasaules kausu ieguvušais vārtsargs, kuram uzrādīta apsūdzība par auto vadīšanu reibumā. 11. septembrī Lorisam paredzēta tiesas sēde, kurā viņš uzzinās soda mēru.

Loriss kopš 2012. gada pārstāv Londonas "Tottenham Hotspur" komandu, kas viņu par 15 miljoniem eiro iegādājās no Francijas kluba Lionas "Olympique". Anglijas Premjerlīgā vārtsargs aizvadījis 206 spēles, visas sezonas būdams komandas pirmais numurs. Taču – ja ar "Lyon" izdevās izcīnīt Francijas kausu un trīs reizes nopelnīt līgas labākā vārtsarga balvu, tad ar "Tottenham" trofejas gājušas secen. Pagājušajā sezonā vienība Premjerlīgā ieguva 3. vietu.

Toties kopā ar Francijas izlasi Loriss šā gada 15. jūlijā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, turklāt viņš bija komandas kapteinis un virs galvas cēla kausu. Finālā izdevās ar 4:2 pieveikt Horvātiju, lai gan otrajā puslaikā Loriss kļūdījās, uzdāvinot vārtus pretinieku uzbrucējam Mario Mandžukičam. Iespējams, tieši misēklis neļāva Lorisam tikt atzītam par turnīra labāko vārtsargu, tā vietā balvu saņemot Tibo Kurtuā no Beļģijas. Francijas izlasē Loriss aizvadījis 104 spēles.

Izmantotie resursi:
Tottenham's Hugo Lloris charged with...

     [+] [-]

, 2018-08-24 18:03, pirms 6 gadiem
Policisti droši vien bija Arsenal atbalstītāji )))