Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs noslēdz jaunu līgumu ar Mančestras "United"

Rolands Eliņš

Ibrahīmovičs noslēdz jaunu līgumu ar Mančestras "United"
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras „United” vienojies par jauna līguma noslēgšanu ar Zviedrijas uzbrucēju Zlatanu Ibrahīmoviču. Līgums noslēgts uz vienu sezonu. Zlatans joprojām gan ārstē smagu traumu, bet tiek prognozēts, ka decembrī viņš varētu atgriezties laukumā.

35 gadus vecais Zlatans Ibrahīmovičs jūnijā pēc sezonas beigām nebija to spēlētāju sarakstā, ar kuriem „United” pagarinājusi līgumu. Zlatans tobrīd par savu nākotni izteicās neskaidri, turklāt viņa situāciju krietni apgrūtināja smagā ceļgala trauma, kuras dēļ tika prognozēta 2017./18. gada sezonas pirmās puses izlaišana. Taču jau vasaras sākumā par ļoti ticamu tika uzskatīta iespēja, ka „United” piedāvās Zlatanam jaunu līgumu.

„Pēc Ibrahīmoviča pienesuma mūsu komandai pagājušajā sezonā viņš ir pelnījis mūsu uzticību, un mēs pacietīgi gaidīsim viņa atgriešanos laukumā,” kluba paziņojumā citēts galvenais treneris Žuzē Morinju. „Esam priecīgi, ka mūsu komandā arī turpmāk būs Zlatana ambīcijas un pieredze. Man nav ne mazāko šaubu, ka sezonas otrajā pusē viņš spēlēs svarīgu lomu mūsu sastāvā.”

Ibrahīmovičs pagājušajā sezonā, debitējot Premjerlīgā, piedalījās 46 spēlēs (visos turnīros) un guva 28 vārtus, kas bija labākais rādītājs komandā. „United” palika tikai sestajā vietā Premjerlīgā, taču uzvarēja UEFA Eiropas līgā, izcīnot sev vietu Čempionu līgas grupu turnīrā šosezon. Tāpat ar Zlatana palīdzību tika izcīnīta uzvara EFL kausā, kurā Ibrahīmovičs finālspēlē guva divus vārtus, ieskaitot uzvaru nesošos 87. minūtē.

„Esmu atgriezies, lai pabeigtu to, ko iesāku,” sacījis Ibrahīmovičs. „Gan mans, gan kluba nodoms visu laiku bija turpināt sadarbību. Nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties „Old Trafford”, taču arī zinu, ka man nepieciešams laiks, lai pilnībā atgūtos no traumas.”

"United" starpsezonā savu uzbrukumu pastiprināja ar Romelu Lukaku, kurš par vairāk nekā 80 miljoniem eiro tika iegādāts no "Everton", taču komandu atstāja ilggadējais uzbrukuma līderis Veins Rūnijs, kurš gan pagājušajā sezonā spēlēja maz. Jauno sezonu "United" uzsākusi graujoši, abās pirmajās Premjerlīgas spēlēs uzvarot ar 4:0. Lukaku guvis jau trīs vārtus, divreiz precīzi sitis Antonī Marsiāls un Pols Pogbā.

Ibrahīmovičs "Twitter" paziņojums par palikšanu Mančestrā


Izmantotie resursi:
Zlatan Ibrahimovic to wear no.10 shirt -...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-24 17:09, pirms 7 gadiem
Nu ta beidzot, savādāk sāku bažīties, kāpēc viņu redzu FA statusā. Lai veicas!

  -1 [+] [-]

, 2017-08-24 17:25, pirms 7 gadiem
Prātīgs gājiens no MU. Ja ne savādāk, tad ar mārketinga nolūkiem viņš ir milzīgs pienesums. Otrais pārdotākais krekls pagājušogad, ja neko nejaucu. Personīgi pazīstu 2 cilvēkus, kas pagājušogad fanoja par MU dēļ Ibras.

  +3 [+] [-]

, 2017-08-24 17:31, pirms 7 gadiem
Ja spēs atgriezties iepriekšējā gada līmenī, tad sezonas otrajā pusē neapšaubāmi būs ļoti ļoti noderīgs un nepieciešams.

     [+] [-]

, 2017-08-24 17:36, pirms 7 gadiem
Vienīgā šaubas varētu būt tās, par ko Goal jau uzrakstīja: Zlatan is back at Manchester United but will...

  +3 [+] [-]

, 2017-08-24 18:08, pirms 7 gadiem
MU pastiprinājums sezonas otrajai pusei.
Domāju, ka Zlatans saprot uz ko viņš iet un kādas sejas šogad ir komandā, tāpēc nez vai viņš būtu palicis MU, ja nebūtu ar mieru šajā sezonā spēlēt mazāk kā vienmēr.
Viņš varbūt ir ar lielu ego, bet arī situācija viņam ir saprotama.
Noteikti kādā no spēlēm Redzēsim duetu Lukaku un Ibra, zem viņiem Pogba, pa malām Marsials un Mikijs un vēl Matičs ar Herreru. Uzbrukuma veidotāji vienkārši nāvīgi labi 🔥
GO UNITED!!!!!
Slēpts komentārs: Klavulapa-1

  +2 [+] [-]

, 2017-08-24 18:43, pirms 7 gadiem
Visi superstāri ir iedomīgi snobi, bet reti kuram ir tik skaisti un efektīvi goli kā Zlatanam. Viņš var ne no kā iesist golu, un tas ir gan klubā, gan izlasē. Vēl tagad visos TOP apskatos 1.vietā ir gols pret Angliju, kur atmugursiki šķērītē no 30 metriem ielika golu.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-24 18:55, pirms 7 gadiem
parvisu rakstīja: MU pastiprinājums sezonas otrajai pusei.
Domāju, ka Zlatans saprot uz ko viņš iet un kādas sejas šogad ir komandā, tāpēc nez vai viņš būtu palicis MU, ja nebūtu ar mieru šajā sezonā spēlēt mazāk kā vienmēr.
Viņš varbūt ir ar lielu ego, bet arī situācija viņam ir saprotama.
Noteikti kādā no spēlēm Redzēsim duetu Lukaku un Ibra, zem viņiem Pogba, pa malām Marsials un Mikijs un vēl Matičs ar Herreru. Uzbrukuma veidotāji vienkārši nāvīgi labi 🔥
GO UNITED!!!!!
Izklausas jau labi,bet diezvai MU spēlētu ar 3 defiem. Un tur vēl pa vidu ir Mata, kas ir kļuvis man par vienu no mīļākajiem MU spēlētājiem. Bet jā, ja izdosies ČL tālu tikt, tad vēlviens tādas klases spēlētājs kā Ibra priekš rotčijas ļoti noderēs.GO MU!