Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas prezidents apmeklēs jubilejas "Kurzemes" ralliju un Kurzemes derbiju

Agris Suveizda

Latvijas prezidents apmeklēs jubilejas "Kurzemes" ralliju un Kurzemes derbiju
Raimonds Vējonis
Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Latvijas prezidents Raimonds Vējonis nedēļas beigās viesosies Liepājā un Grobiņā, un tostarp viņa plānā ir paredzēts apmeklēt vairākus sporta pasākumus - "Kurzemes" rallija 50 gadu jubilejas atklāšanu, kā arī Kurzemes derbiju futbolā, liecina informācija prezidenta mājaslapā.

Piektdienas dienas kārtība prezidentam Raimondam Vējonim sāksies ar Grobiņas ģimnāzijas apmeklējumu, pēc tam paredzēts apmeklēt uzņēmumus SIA "Terrabalt" un "Metālmeistars", tad gaidāmas darba pusdienas ar Liepājas domes vadību, savukārt plkst. 16:00 prezidents piedalīsies "Kurzemes" rallija 50 gadu jubilejas atklāšanā.

Stundu vēlāk prezidents tiksies ar Liepājas domes deputātiem, vēl pusstundu vēlāk - ar Liepājas iedzīvotājiem. Visbeidzot, dienas kārtības noslēgumā prezidents Raimonds Vējonis plkst. 20:20 plāno ierasties "Daugavas" stadionā, kur tobrīd savā starpā tiksies Kurzemes vadošie futbola klubi "Liepāja" un "Ventspils". Mačs sāksies plkst. 19:30.

Bez sporta pasākumu apmeklēšanas neiztiks arī sestdien - plkst. 18:30 prezidents vēros "Kurzemes" rallija ātrumposmu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Valsts prezidenta mājas lapa

  +1 [+] [-]

, 2015-08-24 23:55, pirms 9 gadiem
Sestdien Vējonis dosies arī Blue Shock Bike.

  +9 [+] [-]

, 2015-08-25 00:09, pirms 9 gadiem
Patīkami, ka vismaz kāds no pēdējo gadu prezidentiem izlien no savas pils un apciemo citas Latvijas pilsētas.

  -1 [+] [-]

, 2015-08-25 00:37, pirms 9 gadiem
Raimi, jākrāmē avanss uz over 2.5, lai inčīgāk lupīt

  -3 [+] [-]

, 2015-08-25 02:31, pirms 9 gadiem
Pagaidām šis kundziņš tikai izklaidējas. Turklāt par mūsu naudu. Kad viņš sāks strādāt valsts un sabiedrības labā?

  +3 [+] [-]

, 2015-08-25 08:42, pirms 9 gadiem
Visbeidzot, dienas kārtības noslēgumā prezidents Raimonds Vējonis plkst. 20:20 plāno ierasties "Daugavas" stadionā, kur tobrīd savā starpā tiksies Kurzemes vadošie futbola klubi "Liepāja" un "Ventspils". Mačs sāksies plkst. 19:30.

Visu cieņu!Vai tik nebūs pirmais prezidents,kurš apmeklēs virslīgas spēli futbolā pēc otrās neatkarības iegūšanas?

  +2 [+] [-]

, 2015-08-25 09:01, pirms 9 gadiem
dvielis rakstīja: Pagaidām šis kundziņš tikai izklaidējas. Turklāt par mūsu naudu. Kad viņš sāks strādāt valsts un sabiedrības labā?
ir arī pozītīvais :
netipiski esošajai elitei - atceras par tautu (nevis ūjina kā Solvitiņa domājot, ka mežā nonākusi, un pirms tam pie savas villas saspraudusi ceļa zīmes, "rezervējot" visu ielu sev)
no rītiem uz darbu brauc pa Maskavas/Krasta ielu rāmi bez kaucošām sirēnām un bākugunīm, VW Touareg džipu pavadīts (nevis kā citi, kad izskatās, ka nupat tūlīt "skrejošais" piemeties, ka tik "nepielikt")

  +1 [+] [-]

, 2015-08-25 12:16, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Visbeidzot, dienas kārtības noslēgumā prezidents Raimonds Vējonis plkst. 20:20 plāno ierasties "Daugavas" stadionā, kur tobrīd savā starpā tiksies Kurzemes vadošie futbola klubi "Liepāja" un "Ventspils". Mačs sāksies plkst. 19:30.

Visu cieņu!Vai tik nebūs pirmais prezidents,kurš apmeklēs virslīgas spēli futbolā pēc otrās neatkarības iegūšanas?
Jauks žests. Cerams komandas atalgos ar rezultatīvu spēli.
Nez kā viņam ar mītnes pilsētas - Ogres futbola komandas spēļu apmeklējumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-25 12:54, pirms 9 gadiem
dvielis rakstīja: Pagaidām šis kundziņš tikai izklaidējas. Turklāt par mūsu naudu. Kad viņš sāks strādāt valsts un sabiedrības labā?
Droši vien, kamēr pie tavām durvīm nebūs atnācis, tavā labā skaitīsies, ka nestrādā. Pārskati vispārējos prezidenta pienākumus un reprezentatīvo funkciju pirms runā par sabiedrības labuma trūkumu. Interesanti, kā tad šis labums radīsies, ja ne tiekoties ar sabiedrību un viesojoties publiskos pasākumos.