Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hendersons atzīts par Premjerlīgas labāko spēlētāju, nākamā sezona sāksies 12. septembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hendersons atzīts par Premjerlīgas labāko spēlētāju, nākamā sezona sāksies 12. septembrī
Džordans Hendersons. Foto: PA Pictures/Scanpix

Čempiones "Liverpool" kapteinis Džordans Hendersons ticis atzīts par Anglijas Premjerlīgas sezonas labāko futbolistu "Football Writers' Association" versijā.

30 gadus veco pussargu Džordanu Hendersonu par labāko atzina vairāk nekā ceturtā daļa no balsotājiem. Vadošajā pieciniekā iekļuva vēl divi "Liverpool" futbolisti – centra aizsargs Virdžils van Deiks un kreisās malas uzbrucējs Sadio Manē. Tāpat augstu tika novērtēts vicečempiones "Manchester City" diriģents Kevins de Breine un "Manchester United" uzbrucējs Markuss Rešfords.

"Liverpool" par čempioni tika kronēta pēc 30 gadu pārtraukuma, un Hendersons trofeju virs galvas pacēla trešdien, kad savā laukumā tika pieveikta Londonas "Chelsea". Pussargs gan mačā nepiedalījās ceļgala savainojuma dēļ. Sākumā bija bažas, ka viņam nāksies izlaist ilgāku laika periodu, tomēr galvenais treneris Jirgens Klops pavēstīja, ka Hendersons būs gatavs nākamās sezonas sākumam.

"Esmu pateicīgs par apbalvojumu, bet neuzskatu, ka varu to pieņemt viens pats. Esmu parādā tik daudziem cilvēkiem, visvairāk – saviem komandas biedriem, kuri bijuši neticami un pelnījuši šo balvu tikpat ļoti, cik es," teica Hendersons. Klopa sākuma fāzē viņš spēlēja balsta pussarga pozīcijā, bet pēc sarunas ar treneri tika pārkvalificēts par uzbrūkošāka tipa spēlētāju. Šajā sezonā 30 mačos Hendersons guva četrus vārtus. "Football Writers' Association" apbalvojums ir viens no diviem prestižākajiem – līdzās žurnālistu atzinībai tiek likts balsojums, ko veic paši Premjerlīgas futbolisti. Šīs balvas īpašnieks tiks paziņots vēlāk.

Tikmēr Premjerlīga paziņojusi, ka nākamā sezona sāksies 12. septembrī, bet pēdējā kārta norisināsies 23. maijā. 12. septembrī sezonu sāks arī nākamās trīs Anglijas līgas, bet to regulāro sezonu finišs gaidāms jau 8. maijā. Pārrunas par kausa izcīņu iekļaušanu sezonas kalendārā vēl turpināsies.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.premierleague.com/news/...

     [+] [-]

, 2020-07-24 15:06, pirms 4 gadiem
Pelnīti!
Ar Hendersonu laukumā komanda spēlēja pārliecinošāk un nebija vaļības...kaut vai pēdējā zaudējumā "Arsenal" ar 1:2, būtu bijis laukumā - tādas muļķības komanda nesastrādātu