Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Tosins: "Rītdienas spēle var mainīt manu dzīvi"

Emils Ozerinskis

Tosins: "Rītdienas spēle var mainīt manu dzīvi"
Tosins Aijegūns. Foto: FK Ventspils

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā FK "Ventspils" mērosies spēkiem ar Maltas komandu "Gzira United". Sarunā ar Ventspils mediju pārstāvi komandas uzbrukuma līderis Tosins Aijegūns norādīja lielo spēles nozīmi, apgalvojot, ka šī spēle var mainīt viņa dzīvi.

"Ventspils" šīs sezonas labākais vārtu guvējs Tosins Aijegūns pastāstīja par savām sajūtām, uzzinot pretiniekus Eirokausu otrajā kārtā: "Jau esot Albānijā skatījāmies spēļu rezultātus un redzēju, ka ''Gzira" apspēlē horvātu "Hajduk". Atbraucot mājās noskatījos ierakstu. Domāju, ka viņi nebūt nav slikta komanda. Viņi bija pelnījuši uzvarēt. Esmu priecīgs, ka ''Gzira" izdevās pārvarēt pirmo kārtu un ir iespēja rakstīt vēsturi savam klubam. Arī mums ir iespēja rakstīt "Ventspils" komandas vēsturi. Domāju, ka būs laba spēle pret Maltas komandu."

"Vienu reizi esmu bijis Maltā. Par viņu futbolu zinu tikai to, ka viņi spēlē ļoti fiziski. Tādēļ būs pamatīga cīņa, bet mums ir jāizcīna uzvara, jo mājās mājās nedrīkstam neuzvarēt. Mums jādara viss, lai savā laukumā tiktu pie panākuma. Zinu, ka būs grūta spēle, jo pretiniekiem ir emocionālais pacēlums pēc uzvaras pār slavenu Horvātijas komandu. Tas ir futbols un futbolā ļoti daudz ko nozīmē pārliecinātība. Tāpēc mums jāieliek visi spēki un treniņos izdarītais smagais darbs jāliek lietā," teica Aijegūns.

Tosins Aijegūns ir 21 gadu vecs Nigērijas futbolists, kurš šosezon ir Virslīgas labākais vārtu guvējs ar astoņiem vārtiem "Ventspils" labā. Tāpat Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā Aijegūns guva vārtus pret Albānijas komandu. Pirms gada "Ventspils" rindās sevi tieši Eirokausu otrajā kārtā ļoti spilgti apliecināja cits nigērietis Adeleki Akinjemi, kuru Kurzemes komanda par aptuveni miljonu pārdeva Norvēģijas komandai "Start". Šosezon tieši Aijegūns ir futbolists uz kuru "Ventspils" cer nopelnīt.

Jautāts par dienas plānu pirms mača ar "Gzira" Aijegūns uzsver: "Tagad došos mājās atpūsties. No rīta pamostoties, veltīšu laiku, lai analizētu spēli. Rītdienas spēle priekš manis ir ļoti svarīga. Šī spēle var mainīt manu dzīvi. Skatīšos kā viņi spēlē savā līgā un kā viņi spēlē Eirokausos. Man šī spēle ir ārkārtīgi svarīga."

     [+] [-]

, 2019-07-24 22:18, pirms 5 gadiem
nemainīs.

bet attieksme ir pareizā.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-24 23:07, pirms 5 gadiem
zigiss rakstīja: nemainīs.

bet attieksme ir pareizā.
Ka to nem, piemensim te vinam alga ap 1000 eur, cita eur zemako ligu kluba vinam varbut pieskir 5000-10000 algu tas ir milzigs leciens, protams MU un Barcelona vins nesapno, jo sini vecuma vinam jau butu jasez uz so klubu solina vismaz ka rezervistam.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-25 00:00, pirms 5 gadiem
Malacis vecis, lai tiecas uz augstāku līmeni.

     [+] [-]

, 2019-07-25 20:57, pirms 5 gadiem
Ar šī brīža spēles līmeni,labākā gadījumā Krievijas 1.līga un ar ne vadošos klubos.