Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko dubultspēlē Jūrmalā uzvar Marcinkeviču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko dubultspēlē Jūrmalā uzvar Marcinkeviču
Aļona Ostapenko un Gaļina Voskobojeva. Foto: Zuma Press/Scanpix

Latvijas spēlētāju mačā Jūrmalas WTA "International" sērijas turnīra 1. kārtā uzvarēja Aļonas Ostapenko komanda. Ostapenko kopā ar Kazahstānas tenisisti Gaļinu Voskobojevu ar rezultātu 5:7, 6:0, 10:8 pieveica Diānas Marcinkevičas un vācietes Vivianas Haizenes pāri.

Trīskārtējā WTA dubultspēļu čempione Ostapenko otro reizi spēlē kopa ar Voskobojevu, kura bija viņas pāriniece arī jūnijā "Premier 700" turnīrā Birmingemā, kur viņas tika līdz pusfinālam. Ranga 31. vietā esošajai Ostapenko šogad ir 0-4 bilance pusfinālu mačos.

Ar pirmo numuru izsētā Ostapenko un Voskobojevas komanda ceturtdaļfinālā tiksies ar Krievijas tenisistēm Anastasiju Potapovu un Janu Sizikovu, kuras pagājušajā nedēļā uzvarēja Lozannas turnīrā. Ceturtdaļfināla sasniegšana dod 60 reitinga punktus.

WTA ranga 247. vietā esošā Marcinkeviča uzvarējusi 26 ITF dubultspēļu turnīros, bet WTA sacensībās viņai ir tikai viena uzvara (1-8), to gūstot 2014. gadā, kad viņa ar Baltkrievijas tenisisti Aleksandru Sasnoviču pārvarēja vienu kārtu Štutgartes "Premier 700" turnīrā.

Marcinkevičai uzstāšanās Jūrmalā vēl nav beigusies, jo ceturtdien būs karjeras pirmais WTA turnīru 2. kārtas mačs, kad viņa tiksies ar 18 gadus veco Potapovu.