Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Koņevs: ""Piast" bija spēcīgāka nekā BATE, savukārt mums trūkst pieredzes"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Koņevs: ""Piast" bija spēcīgāka nekā BATE, savukārt mums trūkst pieredzes"
Mihails Koņevs. Foto: Zigismunds Zālmanis, fcriga.lv

Šodien Polijas pilsētā Gļivicē risinājās preses konference par godu rītdienai gaidāmajai Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlei starp Polijas čempioni "Piast" un "Riga". Mūsu čempionus pārstāvēja komandas galvenais treneris Mihails Koņevs un poļu leģionārs Kamils Biļinskis.

Mihails Koņevs: "Redzēju vairākas "Piast" spēles, tostarp abus mačus pret BATE [1:1, 1:2]. Manā skatījumā, ja runājam par futbola aspektiem, "Piast" šajās spēlēs bija labāka nekā baltkrievu komanda. "Piast" ir labi futbolisti, taču mēs bez cīņas nepadosimies."

Sāpīgo zaudējumu pret "Dundalk" Koņevs skaidroja šādi: "Mums ir komanda, kurai nav lielas pieredzes. Tāpēc spēlējām no aizsardzības, cenšoties izmantot pretuzbrukumus. Apzināmies, ka nevaram diktēt spēles tempu. Tāpēc mums ir jāpieturas pie šāda stila."

Ar Polijas klubu futbolu saistīts ne tikai "Riga" poļu leģionārs Kamils Biļinskis, bet arī Deniss Rakels un Aleksejs Višņakovs (tāpat Ivans Lukjanovs un Artūrs Karašausks, kuri savainojumu dēļ turnīram nav pieteikti), taču Koņevs poļu medijiem sacīja, ka spēlētāju padomus nav izmantojis: "Nē, neprasīju viņiem neko, jo pagājis krietns laiks, kopš viņi šeit spēlējuši, bet mani interesē aktuālā informācija. Tomēr mums var palīdzēt viņu pieredze Ekstraklasē."

Savukārt ar Koņevu preses konferencē atnākušais Biļinskis teica, ka "piecas, sešas reizes esmu spēlējis "Piast" stadionā, taču nekad neesmu uzvarējis. Te spēlēt ir sarežģīti. "Piast" savā laukumā vienmēr spēlē spēcīgi. Zinām, ka mūs šeit sagaida sarežģīta spēle. Meklējot pozitīvo, varu teikt, ka, spēlējot Polijā, pret "Piast" esmu guvis divus vārtus [2015. un 2016. gadā - aut.]. Saprotu, ka tagad "Piast" ir čempions, kas titulu ieguva, ne jau uzvarot tikai vienā spēlē, bet rādot labu sniegumu visas sezonas garumā. Nav ko noliegt - "Piast" ceturtdien pret mums būs favorīts. Tomēr tikai spēle parādīs, kāda starpība starp komandām būs, ja tāda vispār būs."

Izmantotie resursi:
Trener FK Ryga: Piast był lepszy piłkarsko od...
https://www.piast-gliwice.eu/aktual...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-24 22:36, pirms 5 gadiem
Konevs nav piemērots tāda līmeņa komandā kā Riga. Ar savu bailīgo futbolu Konevs var trenēt Gulbeni, ne jau Riga, kurai naudas pietiek laba līmeņa spēlētājiem

     [+] [-]

, 2019-07-25 00:15, pirms 5 gadiem
Izlasot virsrakstu, jau sabijos, ka esmu palaidis garām spēli.

     [+] [-]

, 2019-07-25 09:39, pirms 5 gadiem
Piekritu,ka Rigai vajag cita līmeņa treneri. Koņevs tam neder!

  -1 [+] [-]

, 2019-07-25 09:56, pirms 5 gadiem
andromons2 rakstīja: Piekritu,ka Rigai vajag cita līmeņa treneri. Koņevs tam neder!
Rigai pietiek naudas, lai pret tāda līmeņa komandām kā DUndalk nesēdētu dziļos ierakumos. Vienkārši Konevs nav gatavs šim līmenim

     [+] [-]

, 2019-07-25 10:11, pirms 5 gadiem
andromons2 rakstīja: Piekritu,ka Rigai vajag cita līmeņa treneri. Koņevs tam neder!
Klaun,kas tu tāds esi? Tu esi futbola speciālists?

  -1 [+] [-]

, 2019-07-25 13:19, pirms 5 gadiem
gudvins2222 rakstīja: Klaun,kas tu tāds esi? Tu esi futbola speciālists?
esu lidzjutejs,bet tu gan esi s.du specialists.

     [+] [-]

, 2019-07-26 11:53, pirms 5 gadiem
Koņevs paldies ka biji!!!! Kad komandas vadība atlaidīs viņu?? Viņs nevel uz kluba ambīcijām. Latvijas čempi jebkurš vinnēs ar šādu sastāvu.