Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pret Francijas "Bordeaux" Sportacentrs.com TV tiešraidē

Krišs Upenieks

"Ventspils" pret Francijas "Bordeaux" Sportacentrs.com TV tiešraidē
Tosins Aijeguns
Foto: Futbola Virslīga

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēli, kurā ''Ventspils'' uzņems Francijas spēcīgākā čempionāta komandu ''Bordeaux'', būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV piedāvātajā tiešraidē. Spēles sākums ceturtdien pulksten 17:45!

''Ventspils'' kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā tikās ar Albānijas čempionāta komandu Ģirokastras "Luftetari", pret kuru intrigu izbeidza jau pirmajā spēlē, kurā savā laukumā pirmajā puslaikā iesita piecus vārtus un galarezultātā svinēja graujošu uzvaru ar 5:0. Viesos Kurzemes komanda, izmantojot pretinieku briesmīgu spēli savu vārtu tuvumā, izrāva neizšķirtu 3:3 un droši iesoļojo nākamajā kārtā.

Jau iepriekš bija zināms, ka pirmās kvalifikācijas kārtas pārvarēšanas gadījumā ventspilniekiem pretī stāsies Francijas sestā spēcīgākā komanda ''Bordeaux''. "Tagad "Ventspili" gaida divi mači ar "Bordeaux". Tie ir lieli futbola svētki klubam, pilsētai, visiem līdzjutējiem. Tiksimies ar komandu, kura pārstāv valsti, kas tikko kļuva par pasaules čempioni.

Tas ir milzīgs notikums visiem, ļoti ceru, ka stadions Ventspilī būs pilns. Protams, zinām, ka būs grūti - zinām, pret ko spēlējam. Cienam "Bordeaux", bet negrasāmies baidīties. Rūpīgi izanalizēsim "Bordeaux", ļoti nopietni gatavosimies. Mēs noteikti sitīsimies! Futbolā ne vienmēr uzvar favorīts, mēs ticēsim panākumam un izdarīsim maksimumu - par to esmu pārliecināts. Sportā vispār nedrīkst pieļaut domu, ka zaudēsi jau pirms mača. Svarīgi būt vienotai komandai, nedomāt par individuāliem momentiem, necensties parādīt sevi vienatnē: tikai kopā mēs varam gūt panākumu. Nu bet kā viss sanāks - to parādīs tikai spēle,'' tā pirms spēles pret francūžiem izteicies ''Ventspils'' galvenais treneris Dejans Vukičevičs.

Mača sākums Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' ceturtdien pulksten 17:45! Un tiešraidē spēli varēsiet vērot gan portālā Sportacentrs.com, gan Sportacentrs.com TV kanālā.

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā sacensības turpinās arī Latvijas čempione Jūrmalas ''Spartaks'', kas Čempionu līgas kvalifikācijā piekāpās (0:0, 0:2) Serbijas komandai ''Crvena Zvezda''. Jaunie UEFA turnīru noteikumi paredz, ka no Čempionu līgas izkritušās komandas turpina cīņu Eiropas līgas turnīrā, un ''Spartaks'' kvalifikācijas 2. kārtā spēlēs ar Sanmarīno komandu ''La Florita''.

Šī spēles Slokas stadionā Jūrmalā ceturtdien sāksies pulksten 18:00. Tiešraidē to būs iespējams vērot portālā Sportacentrs.com, bet Sportacentrs.com TV kanālā atkārtojums pulksten 20:15!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-24 13:55, pirms 6 gadiem
Šoreiz nebūs sarunātā spēle??? Ak jā, šie tomēr nav Albāņi ar kuriem varēja sarunāt.
Slēpts komentārs: Aizkars

  +9 [+] [-]

, 2018-07-24 14:03, pirms 6 gadiem
labi ,ka te vismaz tas best 4sport netiek klāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sprinteris2

  +9 [+] [-]

, 2018-07-24 14:27, pirms 6 gadiem
Kur tie laiki, kad rādīja LTV7 tādas spēles

  +1 [+] [-]

, 2018-07-24 16:03, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: labi ,ka te vismaz tas best 4sport netiek klāt.
Algun...gribēju pajautāt ko rāda tava statistika....kurš ir jaunākais kluba spēlētājs kas piedalījies EL vai CL?

  +4 [+] [-]

, 2018-07-24 16:13, pirms 6 gadiem
Aizkars rakstīja: Es jau cerēju, ka spēli uzrīkos skonto stadionā, tad varētu aiziet paskatīties..
Skonto stadionā spēlē Riga FC. FKV tur nav daļas. Neba kādi ārpuskārtas iemesli kā Spartaka - Crvena Zvezda spēles gadījumā, katrs klubs spēlē savā stadionā.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-24 16:41, pirms 6 gadiem
Jāskatās .

     [+] [-]

, 2018-07-24 17:00, pirms 6 gadiem
aut. vēl NAV iemācījies kluba pareizo nosaukumu no Akvitānijas nov., Žirondas depart.

  +4 [+] [-]

, 2018-07-24 17:52, pirms 6 gadiem
sarunāts tur nekas neizskatījās, savukārt fona info smuki aprakstīts šajā rakstā:
https://footballski.fr/fk-ventspils...

sprinteris2 rakstīja: Šoreiz nebūs sarunātā spēle??? Ak jā, šie tomēr nav Albāņi ar kuriem varēja sarunāt.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-24 18:32, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: sarunāts tur nekas neizskatījās, savukārt fona info smuki aprakstīts šajā rakstā:
Divas lietas tomēr neatbilst īstenībai:

1. spēle pret ''Bordo'' Rīgā nenotiks;
2. visticamāk, jūlijā Fortešs ierindā neatgriezīsies.

  +2 [+] [-]

, 2018-07-24 19:50, pirms 6 gadiem
>>>Bronsons
Tādu statistiku es neesmu apkopojis,bet iespēja to izdarīt man ir,tikai tas prasīs vismaz pāris stundas.Varbūt kādreiz to apkopošu,bet to ,ka Tālbergs tas varētu būt,ir liela iespēja,jo viņam 18 būs tikai septembrī.Savulaik Kosmačovs debitēja 18 gadu vecumā(2006)un Mukins 18 gadu vecumā pret Partizan 2011.gadā.

  +5 [+] [-]

, 2018-07-25 07:08, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Šoreiz nebūs sarunātā spēle??? Ak jā, šie tomēr nav Albāņi ar kuriem varēja sarunāt.
Ko albāņi tur spēlēja, tas visiem ir skaidrs. Bet kāds ir pamats rakstīt, ka FKV tur bija iekšā, un turklāt vēl galveno runātāju statusā?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-25 10:20, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: sarunāts tur nekas neizskatījās, savukārt fona info smuki aprakstīts šajā rakstā:
https://footballski.fr/fk-ventspils-des-interrogations-et-de-lespoir-avant-leurope
Ja tu apgalvo, ka nekas nav sarunāts, tad man rodas jautājums, vai tu vispār spēli skatījies?

  +1 [+] [-]

, 2018-07-25 11:28, pirms 6 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Ko albāņi tur spēlēja, tas visiem ir skaidrs. Bet kāds ir pamats rakstīt, ka FKV tur bija iekšā, un turklāt vēl galveno runātāju statusā?
Manas domas.
Redzot kā krīt koeficienti spēles pārtraukumā pie 1:2 uz neizšķirtu, tad jau tad bija skaidrs, ka tiek liktas lielas summas uz to. Līdzīgu komandu spēlē, neviens nevar garantēt, ka albāņi izlīdzinās, tāpēc loģiski iesaistīt kādu no pretinieku komandas vai tiesnešus. Tāpēc es domāju, ka no Ventspils vismaz kāds par šo visu zināja kaut ko.