Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šmits: "Individuāli neesmu sasniedzis maksimumu nevienā no spēles elementiem"

Krišs Upenieks

Šmits: "Individuāli neesmu sasniedzis maksimumu nevienā no spēles elementiem"
Rolands Šmits
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Spānijas ACB līgas mājaslapai komentāru sniedzis Latvijas izlases basketbolists Rolands Šmits, kurš šo gaidāmo sezonu aizvadīs vienā no spēcīgākajām Spānijas komandām ''Barcelona Lassa''.

''Esmu ļoti priecīgs atrasties šajā komandā, man tas ir kā sapnis. Es ceru sezonu sākt ar komandu. ''Barcelona'' ir komanda ar lielu vēsturi, vienu no lielākajām Eiropā, komanda spēlē Eirolīgā. Man pat ir grūti aprakstīt. Vēlos, lai gan komandai, gan man pašam individuāli šis būtu labs gads,'' ACB līgas oficiālajai mājaslapai stāsta talantīgais Latvijas basketbolists.

''Es katrā spēlē atdošu no sevis visus 100%, lai palīdzētu komandai izcīnīt uzvaru. Esmu agresīvs spēlētājs laukumā. Runājot par trešā un ceturtā numura pozīciju, tad uzskatu, ka starp šīm lomām atšķīrība kļūst aizvien mazāka, jo tāpat ir jāsedz lieli spēlētāji. Jūtīšos ērti jebkurā pozīcijā, lai gan iepriekšējā sezonā vairāk spēlēju tieši kā ceturtais numurs,'' turpina Rolands.

''Uzskatu, ka individuāli neesmu sasniedzis savu maksimumu nevienā no spēles elementiem. Visvairāk man ir jāuzlabo kustība kājās, ātrums, kā arī precizitāte no tālmetiena līnijas. Vienmēr vari kļūt labāks, neskatoties uz vecumu. Starpsezonā no sākuma patrenējos Rīgā, bet pēc tam divreiz dienā strādāju Ventspilī. Strādāju gan pie tehniskās izpildījuma, gan fiziskās kondīcijas,'' piebilst Šmits.

Tāpat Latvijas basketbolists izteica pateicību savai iepriekšējai komandai ''Fuenlabrada'', kur tika sperti pirmie soļi Spānijas ACB līgā. ''Esmu ļoti pateicīgs ''Fuenlabrada'' organizācijai, jo tur izaugu gan kā spēlētājs, gan cilvēks. Ierados komandā 16 gadu vecumā un, pateicoties treneriem un komandas biedriem, kļuvu labāks ar katru gadu. Vienmēr būšu pateicīgs šim klubam.''

Izmantotie resursi:
ACB.COM - Rolands Smits: “Jugar en el Barça es...

  +3 [+] [-]

, 2018-07-24 13:24, pirms 6 gadiem
Veiksmi Šmitam! Viegli Barselonā neies, bet Tev tas būs pa spēkam!!

  +3 [+] [-]

, 2018-07-24 13:32, pirms 6 gadiem
Lai izdodas Smitam kluut par pirmo latvieti, kurs spele nopietnu lomu Eiroliga kaada no diviem lielakajiem Spaanu grandiem. Kambis bija 2003/2004 Real, bet tad tas kapaja tikai ULEB Eirokausa un arii ACB nebija top4..

  -1 [+] [-]

, 2018-07-24 14:18, pirms 6 gadiem
Kā rezervists varbūt būs ok, bet dēļ S5 dēļ topa eirolīgas pietrūks basketbola IQ

     [+] [-]

, 2018-07-24 14:37, pirms 6 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Kā rezervists varbūt būs ok, bet dēļ S5 dēļ topa eirolīgas pietrūks basketbola IQ
Nu, Šmits kā reiz varētu būt tāda veida spēlētājs, nazis, ko laiž no soliņa spēlē, kurš bīstams gandrīz visur. Nav jau visiem jābūt līderiem, turklāt 22-23 gados.

     [+] [-]

, 2018-07-24 15:45, pirms 6 gadiem
lebrons teorētiski nav maksimumu sasniedzis nekur.

     [+] [-]

, 2018-07-24 16:46, pirms 6 gadiem
Nu redzēs kā ies Šmitam ar Barsu , Kurucu diezgan pamatīgi čakarēja Barsa .

     [+] [-]

, 2018-07-24 18:17, pirms 6 gadiem
4567 rakstīja: Nu redzēs kā ies Šmitam ar Barsu , Kurucu diezgan pamatīgi čakarēja Barsa .
Kurucs pats sevi čakarēja, būsim reāli...

Šmitam visu izteiks tas, ka iekļausies Pesiča spēlē, ja viņš darīs visu kā vajag, tad būs ok, stabils otrais PF varētu būt

     [+] [-]

, 2018-07-24 19:30, pirms 6 gadiem
Barsa sačakareja Kurucu, viņš pat tā īsti nesaprata vai ir 1 vai 2 komandas sastāva, tādā vecumā, ja tevi rausta, tad nav viegli! Kurucs ir viens no vistalantigaksniem mūsu spēlētājiem, patīk tas vai nē! Domāju, viņam visas iespējas izveidot labu karjeru NBA!

     [+] [-]

, 2018-07-24 20:09, pirms 6 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Barsa sačakareja Kurucu, viņš pat tā īsti nesaprata vai ir 1 vai 2 komandas sastāva, tādā vecumā, ja tevi rausta, tad nav viegli! Kurucs ir viens no vistalantigaksniem mūsu spēlētājiem, patīk tas vai nē! Domāju, viņam visas iespējas izveidot labu karjeru NBA!
neko nesačakarēja, nu netiks jaunais spēlēt pirmajā komandā ja nespēj neko parādīt otrajā komandā un tur konfliktē ar citiem....Šītā mūžīgā citu vainošana, nevis atbildības uzņemšanās ir vājums un nekas vairāk....Un daudzus jaunos rausta, taču viņus tas nav ietekmējis, tā kā tas iemesls pat mēslu vērts nav

     [+] [-]

, 2018-07-24 22:00, pirms 6 gadiem
Tad jau redzēsim, ko Kurucs darīs NBA - var sanākt arī ar dvielīšiem paskraidīt. Jo tāda līmeņa puiku tur dzelzceļa sastāvs plus divi mazi vagoniņi! Bet Rolis ir reāls kaplis laukumā, prieks skatīties, kā puisis progresējis un darīs to joprojām. Tikai tāpēc, ka ŠMITS ir basketbola darbaholiķis! Un būs viņam viss!

     [+] [-]

, 2018-07-25 09:43, pirms 6 gadiem
Par viņu jhābūt priecīgam ! Vienalga cik daudz viņš spēlēs un labs bus Barselonā ..tas ir izcili ka džeku pamanija un vēlas sastāvā ..tas jau liecina par līmeni !neies Barselonā aizbrauks uz krievijas kādu no grandiem ..sapelnis kapostu un vares dzivot !