Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Inter'' pārbaudes spēlē ar minimālu pārsvaru pieveic ''Lyon''

''Inter'' pārbaudes spēlē ar minimālu pārsvaru pieveic ''Lyon''
Borha Valero un Memfiss Depajs
Foto: Sipa/Scanpix

Starptautiskā čempionu kausa Ķīnas grupā spēli aizvadīja Milānas ''Inter'' un Lionas ''Olympique'' komandas. Minimālu uzvaru 1:0 izcīnīja ''Inter'', kuras labā uzvaras vārtus guva Stevens Jovetičs.

Starptautiskajā čempionu kausā šodien tika aizvadīta kārtējā spēle Ķīnas grupā. Milānas ''Inter'', kas pagājušajā sezonā finišēja 7. vietā A Sērijā, tikās ar ''Lyon'', kas savukārt Francijas spēcīgāko līgu noslēdza 13. vietā.

Spēle jau no pirmajām minūtēm bija ātra un dinamiska. Abas komandas nekautrējās veidot uzbrukumus, taču ar to noslēgšanu kā vienai, tā otrai vienībai sevišķi labi nesekmējās. Kādā no epizodēm ''Lyon'' uzbrucējs Mariano Diazs veica zibenīgu skrējienu, tika garām diviem ''Inter'' aizsargiem, bet lielā ātrumā saskrējās ar ''Inter'' vārtsargu Samiru Handanoviču. Sadursmē gan, par laimi, neviens necieta.

Saspringtā pirmajā puslaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet otrā mača nogriežņa sākumā savukārt spēles tepms bija nedaudz mazinājies. ''Inter'' sastāvā uz maiņu nāca Stevans Jovetičs, kurš kādā no epizodēm nospēlēja tehniski meistarīgi un izbrīvēja sev sitiena pozīciju, tomēr vārtus neguva.

''Inter'' otrajā puslaikā uzbruka vairāk un Itālijas komandas pūliņi atmaksājās nepilnas 15 minūtes pirms pamatlaika beigām. Jovetičs labi pacīnījās pretinieku laukuma pusē, ieguva bumbu savā rīcībā un piespēlēja to tālāk Žuau Mariu. Portugālis meistarīgi bumbu pieturēja un padeva to soda laukumā, kur jau steidzās Jovetičs un trieca bumbu tīklā – 1:0.

Atlikušajās minūtēs ''Lyon'' tā arī nespēja nodemonstrēt konkurētspējīgu pretsparu Milānas komandai un spēle noslēdzās ar minimālu itāļu uzvaru.

Inter – Lyon 1:0 (0:0)

Vārti: Jovetičs 74'
Brīdinājumi: D'Ambrosio 16' – Darders 45'
Inter: Handanovičs – Nagatamo, Miranda, Murilo, D'Ambrosio – Valero, Žuau Mariu, Galjardini – Martinss, Pinamonti, Kandreva
Lyon: Antonī – Marčals, Morels, Marselu, Rafaels – Darders, Fekirs, Tusārs – Depajs, Diazs, Traore