Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Latvijas U19 telpu futbola izlase pārbaudes spēlē uzvar pretinieci EČ

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas U19 telpu futbola izlase pārbaudes spēlē uzvar pretinieci EČ
Latvijas U19 telpu futbola izlase. Foto: Latvijas Telpu futbola asociācija

Latvijas U19 telpu futbola izlase pagājušajā nedēļā pārbaudes turnīrā Horvātijā uzvarēja Polijas izlasi, kas būs tās pretiniece septembrī "Arēnā Rīga" gaidāmajā Eiropas čempionātā.

Turnīra pirmajā mačā Latvijas izlase ar 3:4 (1:1) minimāli piekāpās Ungārijai. Divus vārtus iesita Edgars Tarakanovs, bet reizi izcēlās Aivars Daņilovs.

Pēc tam otrajā cīņā Latvija atspēlējās no iedzinējiem un ar 4:3 (2:3) pārspēja Poliju. Šajā duelī divreiz izcēlās Artjoms Kozlovskis, bet pa vieniem vārtiem guva Tarakanovs un Daņilovs. Polija būs viena no Latvijas izlasēm finālturnīrā, kurā apakšgrupā vajadzēs tikties arī ar Portugāli un Krieviju.

Savukārt noslēdzošajos divos mačos jaunie Latvijas telpu futbola spēlētāji ar 1:3 (0:2) piekāpās Kosovai, vārtus gūstot Kozlovskim, kā arī ar 4:5 (3:1) zaudēja Slovākijai, šajā spēlē divreiz izceļoties Kozlovskim, bet pa reizei Tomam Kristianam Grīslim un Daņilovam.

Nākamās spēles jaunieši aizvadīs 5. un 7. jūlijā pret Turciju, spēles uzņemot Daugavpils Olimpiskajam centram un Ludzas Sporta hallei.

     [+] [-]

, 2019-06-24 12:21, pirms 5 gadiem
Skumji, cīnies, bet tom³r zaudējam...