Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Arī Latvijas regbija-7 sieviešu izlase paliek bez uzvarām EČ pirmajā sabraukumā

Ints Megnis
Ints Megnis

Arī Latvijas regbija-7 sieviešu izlase paliek bez uzvarām EČ pirmajā sabraukumā
Latvijas sieviešu regbija-7 izlases kapteine Zane Sirsniņa-Kukaine (otrā no labās) oficiālajā fotosesijā

Arī Latvijas sieviešu regbija-7 izlase svētdien palika bez uzvarām Ukrainā notiekošajā Eiropas čempionāta otrās spēcīgākās jeb "Trophy" divīzijas pirmajā sabraukumā, ierindojoties 12. pozīcijā. Iepriekš arī Latvijas vīru izlase bija guvusi 12. vietu "Trophy" divīzijas pirmajā sabraukumā.

Sestdien apakšgrupu turnīrā Latvija pārliecinoši piekāpās Rumānijai un Ukrainai, kā arī izrāva neizšķirtu 19:19 pret Izraēlu, tomēr ar to nebija pietiekami ceturtdaļfināla sasniegšanai.

Līdz ar to svētdien Latvija vispirms pusfinālā par 9.-12. vietu sacentās ar Austriju, ciešot smagu neveiksmi ar 5:36 (5:19). Vienīgo piezemējumu Latvijai veica kapteine Zane Sirsniņa-Kukaine.

Savukārt vēlāk Vigo Valdava trenētā Latvija spēlē par 11. vietu ar 0:31 (0:19) kapitulēja arī Izraēlai, turklāt šajā mačā kājas traumu guva Latvijas izlases spēlētāja Lāsma Šķēle.

Līdz ar to Latvija turnīru noslēdza pēdējā, 12. pozīcijā un otrajā sabraukumā, kas pēc divām nedēļām risināsies Ungārijā, latvietēm būs jādara viss, lai saglabātu vietu "Trophy" divīzijā.

Tikmēr Latvijas vīriešu izlasei jau nākamnedēļ Šauļos būs otrais "Trophy" divīzijas sabraukums. Arī Latvijas vīri pirmajā turnīrā palika pēdējā pozīcijā.

"Trophy" divīzijā Latvijas dāmu regbistes debitēja pērn, kad sabraukumos guva desmito un astoto vietu, summā tiekot pie devītās vietas, kas kopējā Eiropas izlašu vērtējumā atbilst 21. vietai.

Latvijas sieviešu regbija-7 izlase Ukrainā

SpēlētājaKomanda
Alīna AvotiņaRK Jūrmala
Anete SkrastiņaRK Selena
Anna LeškovičaLSPA/Livonia
Elīna ŠvāgereSK Imanta
Guna LimmaneRK Selena
Justīne VīksnaLSPA/Livonia
Krista VītolaSK Imanta
Lāsma ŠķēleRK Selena
Poļina ČigakaRK Jūrmala
Sabīne KuprovskaLSPA/Livonia
Sindija ŠirakaLSPA/Livonia
Zane Sirsniņa-KukaineRK Selena

  -2 [+] [-]

, 2018-06-24 15:29, pirms 6 gadiem
Vai tiešām mūsu zaķiem vajadzīgi šie spotad veidi regbiji,svarcelšanas,cīņas sporti...
Lai gan paskatoties foto...kas gan tie vairs par zaķiem....lācenes....fui...

     [+] [-]

, 2018-06-26 08:14, pirms 6 gadiem
Visa vaina ir tikai trenerī, jo nespēja izmantot sastāvu un dažubrīd likās ka sastāvu kontrolē kāds bērns. Drausmīgi. Nabaga meitenes.