Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lielākā daļa Eirolīgas spēlētāju nevēlas atsākt sezonu

Agris Suveizda

Lielākā daļa Eirolīgas spēlētāju nevēlas atsākt sezonu
Eirolīgas līdere "Anadolu Efes". Foto: Euroleague.com

Rīt būs liela diena Eiropas klubu basketbolā, jo ULEB Eirolīga lems par sezonas turpināšanu vai izbeigšanu. Vakar organizācijas vadība telekonferencē apspriedās ar Spēlētāju arodbiedrību, kas bija pret sezonas turpināšanu.

Eirolīgas vadība virtuāli tikās ar 36 spēlētājiem no visiem 18 Eirolīgas klubiem – katru vienību pārstāvēja tās kapteinis un vēl viens pirmās komandas spēlētājs. Kā ziņo Eurohoops un SDNA.gr, Eirolīga izklāstīja savu sezonas turpināšanas redzējumu un iespējamos medicīnas protokolus, bet lielākā daļa spēlētāju pauda bažas par spēlēšanu un nevēlas šosezon atgriezties laukumā.

ULEB Eirolīgas visdrīzāk izšķirošā sēde ir paredzēta rīt, kurā 11 no 18 klubiem ar Eirolīgas A licencēm vajadzētu balsot par to, vai sezona tiks turpināta vai pabeigta. FIBA savus klubu turnīrus nolēma aizvadīt rudenī jeb pirms nākamās sezonas sākuma, savukārt ULEB līdz šim koncentrējusies uz spēlēšanu vasarā un Eirolīgas sezonu varētu pabeigt sabraukuma veidā – vēlmi uzņemt Eirolīgas atlikušos mačus izteikusi gan Lietuva, gan arī Serbija.

Eirolīgas regulārajā sezonā ir aizvadītas 28 no 34 kārtām, un izslēgšanas spēlēm pašlaik ir kvalificējušās piecas komandas – Stambulas "Anadolu Efes", "Real Madrid", "Barcelona", Maskavas CSKA un Telavivas "Maccabi". Savukārt ULEB Eirokausā ir noskaidroti ceturtdaļfināla pāri.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-24 11:35, pirms 4 gadiem
Neviens neprasīs ko vēlas un ko nē. Ja vadība atsāks eurolīgu, tad būs jāspēle, līgumsaistības ir japilda. Ko teikt tiem cilvēkiem kas veikalos apkalpo 1000x cilvēkus dienā, tie nečīkst, bet šie pārmaksātie pērtiķi raud.

     [+] [-]

, 2020-05-24 11:59, pirms 4 gadiem
retskrasiikovs_107191 rakstīja: Neviens neprasīs ko vēlas un ko nē. Ja vadība atsāks eurolīgu, tad būs jāspēle, līgumsaistības ir japilda. Ko teikt tiem cilvēkiem kas veikalos apkalpo 1000x cilvēkus dienā, tie nečīkst, bet šie pārmaksātie pērtiķi raud.
Nu redz, ka tomēr paprasīja gan, ko domā:
Eirolīgas vadība virtuāli tikās ar 36 spēlētājiem no visiem 18 Eirolīgas klubiem

     [+] [-]

, 2020-05-24 12:20, pirms 4 gadiem
mīkstie.... NBA veči visi grib kapāt....kamēr šitie plukatas neko negrib, tāpēc arī viņi ir tur kur ir...kaut kādā srannā jevrolīgā