Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Konte jau tuvākajā laikā kļūs par "Inter" galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

Konte jau tuvākajā laikā kļūs par "Inter" galveno treneri
Antonio Konte
Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais Anglijas premjerlīgas futbola granda Londonas "Chelsea" galvenais treneris Antonio Konte jau drīzumā tiks apstiprināts par Itālijas vienības Milānas "Inter" galveno treneri, prognozē mediji.

Itālis Konte bez darba ir kopš pagājušā gada jūlija, kad tika atlaists no "Chelsea", noslēdzot divas pretrunīgi vērtētas sezonas ar vienību. "Inter" pašlaik ieņem ceturto vietu A sērijas kopvērtējumā un kvalificēsies nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīram, ja svētdien pēdējā kārtā pārspēs "Empoli".

Tomēr tiek uzskatīts, ka pat ar to nebūs pietiekami, lai amatu saglabātu līdzšinējais vienības galvenais treneris Lučiāno Spaleti. Zīmīgi, ka vienības izpilddirektors Bepe Marota iepriekš nolīga Konti arī laikā, kad strādāja Turīnas "Juventus" komandā.

Trenējot "Chelsea" komandu, Konte pirmajā sezonā triumfēja Premjerlīgā, bet otrajā ieguva FA kausu, tomēr šajā laikā klubu skāra sērija ar skandāliem, ieskaitot trenera strīdu ar uzbrucēju Djegu Kostu, sakot, ka viņš vienībai vairs nav nepieciešams.

Pirms tam viņš ar "Juventus" komandu trijās sezonās ieguva trīs Itālijas čempiona titulus, kā arī pavadīja divus gadus nacionālās valstsvienības galvenā trenera amatā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-05-24 13:18, pirms 5 gadiem
Runā, ja Sarri varētu vadīt Turīnu, to, kas Juventus.