Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Helmaņa "Rytas" pievienojas "Žalgirim" LKL finālā, Siliņa "Sidigas" nespēj izslēgt Milānu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Helmaņa "Rytas" pievienojas "Žalgirim" LKL finālā, Siliņa "Sidigas" nespēj izslēgt Milānu
Daiņus Adomaitis, Uvis Helmanis un Viļņas "Rytas" basketbolisti. Foto: Rytas

"Betsafe" Lietuvas basketbola līgas (LKL) finālā kā otrā iekļuvusi trenera asistenta Uvja Helmaņa pārstāvētā Viļņas "Rytas", kas pusfināla otrajā mačā savā laukumā ar 83:70 pieveica Klaipēdas "Neptūnas", sērijā triumfējot ar 2-0.

Sērijas pirmajā spēlē "Rytas" Klaipēdā izcīnīja negaidīti graujošu uzvaru ar 75:46. Arī šovakar Lietuvas galvaspilsētas komandai pirmajā puslaikā viss gāja "kā pa sviestu", mājiniekiem 15 minūšu pārtraukumā dodoties ar apjomīgu 22 punktu pārsvaru azotē - 49:27.

Otrajās 20 minūtēs spēles gaita izlīdzinājās, "Rytas" vairs nespējot uzbrukt ar tik labu precizitāti kā iepriekš, savukārt "Neptūnas" vienībai beidzot atrodot īsto spēles pavedienu. Tomēr tas tika atrasts krietni par vēlu un viesiem ar labu ceturto ceturtdaļu (24:15) nepietika, lai nopietni apdraudētu "Rytas" uzvaru.

Finālā "Rytas" spēkosies ar daudzkārtējo Lietuvas čempioni un valsts basketbola flagmani Kauņas "Žalgiri", kas savā pusfināla sērijā ar 2-0 komfortabli apspēlēja cita latviešu trenera asistenta Sanda Buškevica trenēto Panevēžas "Lietkabeli".

Itālija

Tikmēr Itālijas "Lega A" turnīra ceturtdaļfinālā Ojāra Siliņa Avelīno "Sidigas Scandone" nespēja sasmelt pirmajā ceturtdaļā (15:26) izlieto un mājās ar 80:86 atzina Milānas "Olimpia" pārākumu, sērijā rezultātam kļūstot 2-2.

Latvietis nospēlētajās 17 minūtēs pretinieku grozā raidīja desmit punktus (2/5 - 3p., 4/4 - s.m.), savāca vienu bumbu zem groza, iedeva divas rezultatīvas piespēles, nopelnīja divas piezīmes un +/- rādītāju +8.

Sērijas izšķirošā piektā spēle 26. maijā tiks aizvadīta Milānā.

     [+] [-]

, 2019-05-25 01:41, pirms 5 gadiem
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!