Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Nedomāju, ka šajā spēlē mums abām bija patīkamas sajūtas"

Rolands Eliņš

Sevastova: "Nedomāju, ka šajā spēlē mums abām bija patīkamas sajūtas"
Anastasija Sevastova. Foto: imago images / ActionPictures/Scanpix

Pēc vakardienas spēles pret Aļonu Ostapenko Štutgartes tenisa turnīrā Anastasija Sevastova norādīja medijiem, ka centusies koncentrēties uz sevi, nevis uz savu pretiniecei, kā arī novērtēju savu nākamo pretspēlētāju Lauru Zīgemundu kā tenisisti, pret kuru būs grūti uzvarēt.

„Nedomāju, ka šī spēle mums abām bija patīkamas sajūtas,” Anastasija Sevastova atbildēja uz mediju jautājumu par to, kādas viņai bija sajūtas, aizvadot spēli pret citu Latvijas tenisisti. „Bet par spīti visiem apstākļiem jau tāpat beigās koncentrējies tikai uz sevi. Šis ir Štutgartes turnīrs, šis bija pirmais mačs, un to jāaizvada tāpat kā jebkuru citu maču – jāmēģina tā darīt. Tas ir grūti, bet tā ir lieta, ko es izdarīju.”

Sevastova mačā pret Ostapenko izcīnīja uzvaru ar 6:2, 4:6 un 6:0, pēdējā setā bijušo „French Open” čempioni sagraujot sausā. Sevastovai tagad nākamajā kārtā paredzēta spēle ar Vācijas tenisisti Lauru Zīgemundu. Viņa ir Štutgartes turnīra čempione 2017. gadā un spēlēja finālā arī gadu pirms tam.

„Viņa ir sīksta pretiniece uz māla seguma,” teica Sevastova. „Zaudēju viņai Čārlstonā 2017. gadā, bet uzvarēju pirms dažiem gadiem Bukarestē. Viņa nekad nedod punktu dāvanā, viņa labi skrien un miksē savu spēli, tāpat arī izmanto daudz saīsinātos sitienus. Viņai patīk šis laukums – pašsaprotami, jo viņa šeit ir uzvarējusi. Tāpat arī manai pretiniecei būs savu fanu atbalsts, līdz ar to cīņa būs grūta.”

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/seva...