Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sasniedz Štutgartes dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko sasniedz Štutgartes dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu
Aļona Ostapenko. Foto: imago/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Kanādas tenisisti Gabrielu Dabrovski Štutgartes "Premier 700" sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 6:1, 6:2 graujoši uzveica ar otro numuru izsēto Vācijas un Nīderlandes duetu Anna-Lēna Grēnefelde/Demi Shūrsa.

Ostapenko ar Grēnefeldi tikās otro reizi piecu dienu laikā. Aļona sestdien Rīgā kopā ar Danielu Vismane "Fed Cup" mačā pret Vāciju pieveica Grēnefeldes un Andreas Petkovičas pāri – 6:1, 6:3. Latvijai tas bija vienīgais punkts Pasaules pirmās grupas "play-off" duelī.

Grēnefelde ir divkārtēja Štutgartes čempione, šajā turnīrā 2008. gadā uzvarot kopā ar šveicieti Patiju Šnīderi, bet 10 gadus vēlāk triumfējot ar Rakeli Atavo. ASV veterāne Atavo bija Ostapenko pāriniece 2017. gadā, kad Aļona Štutgartē izcīnīja karjeras otro WTA dubultspēļu titulu.

Savukārt kopā ar šīs nedēļas pārinieci Dabrovski viņa pagājušajā gadā ieguva trešo un arī vērtīgāko trofeju, uzvarot Dohas "Premier 5" turnīrā.

Iekļūstot 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā, Ostapenko nopelnīja 100 reitinga punktus. Nākamais mačs būs ceturtdienas vakarā pret Šveices un Polijas komandu Belinda Benčiča/Alicja Rosolska.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-24 20:16, pirms 5 gadiem
Kur Ernesta uzvara dubultspēlē? 4 gadus tak nebija spēlējis ar kādu kopā...