Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ēriksens gatavs runāt ar "Tottenham" par jaunu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ēriksens gatavs runāt ar "Tottenham" par jaunu līgumu
Kristians Ēriksens. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Tottenham Hotspur" vakar ar 1:0 pārspēja "Brighton", vienīgos vārtus divas minūtes pirms beigām gūstot Kristianam Ēriksenam. Dānis tiek saistīts ar pāreju uz citu klubu, tomēr viņš gatavs apspriest līguma pagarināšanu.

"Ceru un vēlos, kaut Kristians būtu kopā ar mums arī nākotnē," teica komandas galvenais treneris Maurīsio Početino. "Gan Kristians, gan mēs esam atvērti sarunām. Redzēsim, kas notiks. Situācija ir īpaša, un Kristians arī ir īpašs spēlētājs. Sezona tūdaļ beigsies, un pēc tam būs daudz laika sarunām. Šobrīd svarīgākais ir koncentrēties lietām, kuras vēlamies sasniegt."

27 gadus vecā futbolista līgums beigsies pēc nākamās sezonas, un pagaidām Ēriksens nav steidzies ar sadarbības pagarināšanu. Viņš ir viens no "Tottenham" līderiem, un to izdevās pierādīt arī vakar izcīnītajā uzvarā, gūstot skaistus vārtus. Tiesa, Ēriksena vārds tiek piesaukts Madrides "Real" sakarā – Spānijas grands izrādījis interesi, bet "Tottenham" apsver spēlētāja pārdošanu, lai palīdzētu dzēst parādus par jaunā stadiona būvniecību. Interesi par dāni izrādījusi arī "Barcelona". Ēriksens pašreizējās komandas sastāvā piedalījies 267 spēlēs un guvis 65 vārtus.

Pateicoties uzvarai, "Tottenham" nostiprinājās Premjerlīgas trešajā vietā, aiz muguras esošo "Chelsea" trīs spēles pirms beigām apsteidzot par trim punktiem. Svarīgas spēles priekšā arī uz Eiropas skatuves – Londonas vienība sasniegusi Čempionu līgas pusfinālu, kur pretī stāsies pārsteiguma autore Amsterdamas "Ajax". Iepriekšējā kārtā "Tottenham" dramatiskā cīņā izsita Anglijas čempioni "Manchester City".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...