Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Pusfinālos klāt otrie mači

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Pusfinālos klāt otrie mači
Ļoti labu spēli vakar aizvadīja Juris Sandis Jēgers
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola virslīgā šovakar tiks aizvadītas otrās pusfinālu spēles un pirmos panākumus lūkos izcīnīt mājās spēlējošās "Betsafe Oxdog Ulbroka" un Cēsu "Lekrings", viesiem, protams, darot visu iespējamo, lai tiktu pie otrā panākuma.

"Betsafe Oxdog Ulbroka" – "Talsu NSS/Krauzers" pulksten 19:00 Ulbrokā (Sērijā 0:1)
Spraigi notikumi vakar risinājās Ulbrokā, kur savā starpā sacentās komandas ar lielāko Latvijas izlases spēlētāju skaitu sastāvā. Tieši valstsvienības kapteiņa Arta Raituma rezultatīvā spēle (4+1) lielā mērā sekmēja talsinieku 8:7 uzvaru pār pašreizējiem čempioniem. Ulbrokas komandai bija tikai viena atpūtas diena kopš ceturtdaļfināla izšķirošās spēles, kas, iespējams, neļāva parādīt labāko sniegumu, mača lielāko daļu esot spiestiem atrasties iedzinēju pozīcijās. Lai gan vairākas reizes talsinieki iekrāja arī trīs vārtu pārsvaru, atrisinājums nāca vien pašā spēles beigās, kad viesiem izdevās nosargāt minimālo 8:7 pārsvaru. Mājiniekiem nelīdzēja Edžus Ceriņa rezultatīvā spēle (2+2). Pēc vakardienas cīņas Raitums ar 16 (8+8) punktiem izvirzījies otrajā vietā starp izslēgšanas turnīra spēļu rezultatīvākajiem, bet uzreiz aiz viņa ir rezultatīvākais Ulbrokas florbolists Lauris Zaicevs, kurš iekrājis 13 (5+8) punktus. Neskatoties uz septiņiem ielaistajiem vārtiem, Valters Kasjaņenko ar 85.5% atvairīto metienu joprojām ir labākais starp saviem amata brāļiem atvairīto metienu procenta ziņā. Ulbrokiešu pašlaik pirmais numurs vārtos Māris Ronis vakar atpūtās, bet Emīlam Ērglim pašlaik izdevies tikt galā ar 71.7% pretinieku metienu.

"Lekrings" – "Lielvārde/FatPipe" pulksten 20:30 Cēsīs (Sērijā 0:1)
Arī otrajā pārī šī vakara mājinieki atrodas iedzinējos sērijā ar 0:1, taču sērija starp Cēsu un Lielvārdes komandām būs specifiska ar to, ka komandas pamīšus spēlēs mājās un izbraukumā. Vakar "Lielvārde/FatPipe" savā laukumā pirmajos divos periodos vairākas reizes spēja atspēlēties no vienu vārtu deficīta, trešā perioda ievadā veicot izšķirošo izrāvienu, lai spēles beigās ar diviem rezultatīviem metieniem tukšā pretinieku cietoksnī tiktu pie gana komfortablas uzvaras ar rezultātu 9:5. Spilgtu maču mājinieku rindās aizvadīja jaunais Juris Sandis Jēgers, kuram divi vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles, bet par labāko atzina Niku Blumfeldu, kuram divi precīzi metieni. Cēsniekiem rezultatīvākais un redzamākais spēlētājs laukumā bija Jānis Rajeckis (2+1), kurš arī saņēma labākā spēlētāja balvu. Divus punktus nopelnīja Pēteris Trekše, kurš ar 17 (8+9) punktiem saglabājis rezultatīvākā godu izslēgšanas turnīrā. Tāpat viņš pret sevi izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus. Lielvārdes kluba rezultatīvākie spēlētāji joprojām ir Sandris Virsnītis (1+8) un Toms Akmeņlauks (7+1), kuri vakar tika pie attiecīgi pirmā vārtu guvuma un pirmās piespēles. Jāpiezīmē, ka Akmeņlauks bija tuvu vēl vienai piespēlei, taču tiesneši pēc ilgstošākas diskusijas neatzina Nika Blumfelda vārtu guvumu, tieši Tomam fiksējot noteikumu pārkāpumu piespēles izdarīšanas brīdī.

     [+] [-]

, 2019-03-24 12:00, pirms 5 gadiem
Varēja jau komandas kaut vai facebook tiešraides palaist..

     [+] [-]

, 2019-03-24 20:41, pirms 5 gadiem
Līmenis geez
pusfinālus lv čempim nevar nekur redzēt