Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča abos setos nenotur pārsvaru un zaudē pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča abos setos nenotur pārsvaru un zaudē pusfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

Diāna Marcinkeviča (WTA 271.) Havras ITF 15 000 turnīru pabeidza ar lielu neveiksmi pusfinālā, kur ar rezultātu 4:6, 5:7 piekāpās Francijas tenisistei Marinei Parto (WTA 461.).

Ar otro numuru izliktā Marcinkeviča abos setos bija vadībā ar breiku (attiecīgi 3:1 un 5:3), turklāt 2. setā viņai arī bija divas setbumbas, tiesa, abas uzņemšanā, kad pretiniece servēja pie rezultāta 3:5.

Diānai Francijā, kur mači notiek uz māla seguma telpās, bija trešais ITF turnīrs šogad, ar pusfinālu sasniedzot savu labāko rezultātu 2018. gadā. Tikšana līdz pusfinālam ITF 15 000 sērijas turnīros dod četrus reitinga punktus.

Sasniedzot pusfinālu Havrā, Marcinkeviča netika uz Kruasī-Bobūras ITF 60 000 turnīra kvalifikāciju, kas sākās šodien, tāpēc šoreiz šajā turnīrā viņai būs tikai dubultspēles kopā ar Nīderlandes tenisisti Bibianu Šofsu.

Marcinkeviča pērn šajā turnīrā zaudēja kvalifikācijas finālā, bet pēc tam kā laimīgā zaudētāja tika pamatturnīrā un tur 1. kārtā piekāpās jaunajai čehietei Marketai Vondroušovai (2:6, 0:6).