Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Venēcijā līdz 1. martam atcelti visi pasākumi, TTT vēlas pret "Reyer" spēlēt Rīgā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Venēcijā līdz 1. martam atcelti visi pasākumi, TTT vēlas pret "Reyer" spēlēt Rīgā
TTT studija 2020. gada 19. februāra spēlē pret Orenburgas "Nadežda". Foto: Renārs Koris

Basketbola klubs "TTT Rīga" šonedēļ nedosies uz Itālijas pilsētu Venēciju, jo koronavīrusa dēļ Adrijas jūras pērlē līdz pirmdienai, 1. martam, atcelti visi sabiedriskie pasākumi. Latvijas čempione vēlas izšķirošo Eirolīgas spēli pret "Reyer" aizvadīt mājas laukumā.

Svētdienas, 23. februāra, vakarā Itālijā bija reģistrēti 155 elpceļu vīrusa “Covid-19” infekcijas gadījumi, kā arī trīs cilvēku nāve. Valdība atcēla visus sporta pasākumus Lombardijas (Milāna) un Veneto (Venēcija) apgabalos. Mācības skolās un augstskolās atceltas arī Pjemontas (pie Francijas robežas) un Friuli (pie Austrijas un Slovēnijas robežām) apgabalos.

Itālijas sieviešu basketbola virslīgā svētdien tika atceltas piecas no sešām paredzētajām spēlēm, tostarp Eirolīgas kluba “Famila Schio” mājas cīņa pret “Palermo”. Tas pats notika citos sporta veidos, piemēram, Milānas kaimiņpilsētā Bergamo nenotika “ATP Challenger” turnīra fināls starp Iļju Marčenko un Enco Kuko – abi tenisisti naudas balvu un punktus sadalīja uz pusēm.

Venēcija atcēla karnevāla pēdējās divas dienas 24. un 25. februārī. Veneto apgabala vadītājs Luka Zaja (Luca Zaia) vēlāk paziņoja par visu pasākumu atcelšanu līdz 1. martam, ieskaitot. Venēcijā reģistrēti divi koronavīrusa gadījumi, bet Veneto apgabalā to skaits sasniedzis 25.

Rumānijas valdība paziņojusi, ka visi no Lombardijas un Veneto atbraukušie tautieši tiks pakļauti 14 dienu karantīnai. Piesardzības pasākumi veikti, jo Itālijā dzīvo un strādā vairāk nekā viens miljons rumāņu.

Basketbola klubs “TTT Rīga” nebrauks uz Itāliju un vēlas izšķirošo Eirolīgas spēli pret Anetes Šteinbergas un Lauras Melderes pārstāvēto “Reyer” aizvadīt Rīgā. Gaidāms, ka FIBA lēmums šajā lietā kļūs zināms pirmdien. Spēles norise sākotnēji tika plānota 26. februārī Venēcijā.

Ungārijas klubs “Sopron Basket” 23. februārī publicēja brīdinājumu, aicinot savus fanus nebraukt uz Eirolīgas izbraukuma spēli pret “Famila Schio”. Kluba direktors Toroks Zoltons svētdienas pusdienlaikā informēja, ka galīgais lēmums par spēles norises laiku un vietu tiks pieņemts pirmdienas pēcpusdienā.

Izmantotie resursi:
https://www.reuters.com/article/us-...
Coronavirus. L'elenco delle gare rinviate

  +2 [+] [-]

, 2020-02-24 10:39, pirms 4 gadiem
A ja nu viņas te atbrauc un visus inficē?!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 10:43, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: A ja nu viņas te atbrauc un visus inficē?!
Jānodrošina spēles aizvadīšana neitrālā laukumā, piemēram, Šveicē vai Vācijā.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-24 13:19, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Jānodrošina spēles aizvadīšana neitrālā laukumā, piemēram, Šveicē vai Vācijā.
Tātad viņām ļaus braukt visus inficēt uz Šveici vai Vāciju? Trekna iespēja

  +3 [+] [-]

, 2020-02-24 14:14, pirms 4 gadiem
Lai atbrauc un vispirms 2 nedēļas padzīvo karantīnā meža vidū.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-24 14:51, pirms 4 gadiem
Kādas muļķības! Itālietēm tehniskais zaudējums un viss!

  +2 [+] [-]

, 2020-02-24 15:21, pirms 4 gadiem
Pilnīgi pareizi! Kāpēc braukt pēc vīrusa uz Venēciju, ja to mums var ērti un komfortabli pievest uz mājām?

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 16:34, pirms 4 gadiem
Visi tie jociņi par koronovirusu te nevietā. Daudz lielāka iespēja, ka tur tas vīruss jau ceļo apkārt un to pie mums var atvest jebkura persona, kas pārvietojas pa Eiropu. Domāt, ka tās būs tieši Venēcijas basketbolistes, nav nekāda pamata. Tikpat labi biatlonistiem tikko beidzās tur pasaules čempionāts, tiesa augstu kalnos pie Austrijas robežas. Loģiski gan būtu, ka šī spēle tiktu aizvadīta neitrālā laukumā, diez vai venēcietes piekritīs braukt uz Rīgu.

     [+] [-]

, 2020-02-24 21:38, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Loģiski gan būtu, ka šī spēle tiktu aizvadīta neitrālā laukumā, diez vai venēcietes piekritīs braukt uz Rīgu.
Ķīnā.