Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs nosūtīts uz "Nets" NBA Attīstības līgas komandu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kurucs nosūtīts uz "Nets" NBA Attīstības līgas komandu
Rodions Kurucs. Foto: "Nets" arhīvs

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Bruklinas "Nets" izšķīries par latvieša Rodiona Kuruca nosūtīšanu uz NBA Attīstības līgas komandu Longailendas "Nets", ziņots vienības "Twitter" profilā.

Kurucs trijās no pēdējām četrām NBA spēlēm Bruklinas vienības sastāvā laukumā neparādījās vairāk par trim minūtēm. Latvietis šosezon Bruklinas kluba rindās atzīmējies 33 mačos, vidēji 12,9 minūtēs gūstot caurmērā 4,6 punktus un savācot 2,4 atlēkušās bumbas. Kuruca loma komandā ir krietni mazāka nekā pirms gada, kad viņš 46 no 63 mačiem sāka starta pieciniekā.

Longailendas "Nets" nākamo maču NBA Attīstības līgā aizvadīs šonakt pulksten 2 pēc Latvijas laika, kad tiks uzņemts Šarlotas "Hornets" fārmklubs Grīnsboro "Swarm". Longailenda ar 33 spēlēs izcīnītām 14 uzvarām Austrumu konferencē ieņem 11. pozīciju.

Savukārt Bruklinas "Nets" izcīnījusi trīs panākumus pēdējās četrās cīņās, ar bilanci 26-29 nostiprinoties Austrumu konferences septītajā vietā.

  +4 [+] [-]

, 2020-02-24 14:27, pirms 4 gadiem
Nets prioritātes pamainījušās, nedod vairs iespējas Rodionam pa īstam sevi pierādīt. Žēl, ka tā, jo viņam tomēr vajadzētu spēlēt NBA, daudz vairāk nekā pašlaik. Cerams, vēl iespējas būs. Ja Nets liek uzsvaru uz citiem, lai dod iespēju citur!

     [+] [-]

, 2020-02-24 15:22, pirms 4 gadiem
Laikam jau, Nets nebūs Rodiona komanda. Neredzu iespējas viņam šeit noturēties. Skaidrs, ka ar Duranta pievienošonos nākamsezon, Ērvinga spēlēšanu - vēl mazākas iespējas būs tikt laukumā. Labi, Durants nav Kuruca pozīcijas spēlētājs, taču veic līdzīgu darba apjomu. Vēl jau ir visi Danvidiji, LaVerti utt., u.c., kuriem treneris uzticas. Cerams, ka šovasar aizmainīs uz kādu vājāku komandu, kur būs iespējas atkal uzmirdzēt, jo Kuruca potenciāls ir mežonīgs! Ja viņš spēlētu Celtics, es , laikam, aiz laimes apraudātos...

  +4 [+] [-]

, 2020-02-24 16:01, pirms 4 gadiem
Calvin rakstīja: Laikam jau, Nets nebūs Rodiona komanda. Neredzu iespējas viņam šeit noturēties. Skaidrs, ka ar Duranta pievienošonos nākamsezon, Ērvinga spēlēšanu - vēl mazākas iespējas būs tikt laukumā. Labi, Durants nav Kuruca pozīcijas spēlētājs, taču veic līdzīgu darba apjomu. Vēl jau ir visi Danvidiji, LaVerti utt., u.c., kuriem treneris uzticas. Cerams, ka šovasar aizmainīs uz kādu vājāku komandu, kur būs iespējas atkal uzmirdzēt, jo Kuruca potenciāls ir mežonīgs! Ja viņš spēlētu Celtics, es , laikam, aiz laimes apraudātos...
Kooo lol? Durants ir tieši un precīzi Rodiona pozīcijas spēlētājs un nekādas citas pozīcijas. Abi divi izteiki SF šajā pozīcijā spēlējot 90%. Un pateikt, ka Durants veic līdzīgu darba apjomu kā Kurucs ir vispār kronis visam.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-24 16:25, pirms 4 gadiem
Domāju ka viņš no NBA nepazudīs , pirmās sezonas stati rāda ja viņam dod spēles laiku savu statistiku viņš savāc , treidu laikā jau bija runa ka par viņa tiesas lietas nopietnību interesējas citas NBA komandas !!!!

     [+] [-]

, 2020-02-24 19:47, pirms 4 gadiem
Labi, ka neliek tupēt uz soliņa. Lai čalis izspēlējas un galvu pavēdina, Laikam tā jebiorio tiesāšanās visu jauc. Gan jau būs oki doki. Ja nav vainīgs, tad nav, Nu i miers. Tai USA bik jocīgi ar tām tiesām utt.